Valencia – Real Sociedad 2:0 (kon.) | Eibar – Ath. Bilbao 0:1 (kon.) | Sevilla – Atlético 0:0 (kon.)
Real Madrid – Villarreal 1:1 (kon.)
konec
Sevilla FC
0:0 (0:0)
Atlético Madrid
Neděle 01.03.2015, 19:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Banegovi nejprve míč utekl dál od nohy, než by sám chtěl, pak to chtěl ještě zachránit, ale pouze trefil do nohy Raúla Garcíu, za což vidí žlutou.
     
    87
    Už dlouho jsme neviděli žádnou žlutou a to se teď rozhodl změnit Miranda, který ve vzdušném souboji trefil loktem do obličeje Reyese a sudí si toho povšiml, tasí tedy další žluté napomenutí.
     
    54
    Po tom karetním mariáši, který rozehrály oba týmy, přichází další díl tohoto příběhu. Suárez doslova sestřelil unikajícího Baccu, jen zůstává na zemi a moc se nemá k tomu, aby se zvedl. Hostující záložník pak fasuje celkem logicky další žlutou.
    Griezmann může být rád, že za tento faul nešel rovnou ven.

     
    52
    Tak tady měl jít Griezmann pod sprchu, zasáhl totiž ve skluzu koleno Navarra bez jakéhokoliv úmyslu hrát míč, sudí ale situaci moc dobře neviděl na radu asistenta tasí pouze další žlutou.
     
    51
    Vidíme další faul, který sudí hodnotí žlutou kartou a aby se chlapci nehádali, tentokrát přichází pro hráče Atlética, kterým byl Gámez. Ten zajel do protihráče až moc tvrdým skluzem, který takto také musel být ohodnocen.
     
    49
    Ve středu pole hezky zabojoval Suárez, který pošťouchnul míč ke Gabimu, jenž byl složen nedovoleným zatažením za dres. To měl na svědomí Krychowiak také fasuje žlutou.
     
    43
    Opět se žlutí, Vitolo se uvolnil kousek za půlící čárou a jelikož za Gabim byl otevřený prostor, španělský záložník fauloval a dostává tak zaslouženou žlutou kartu.
     
    37
    Arda Turan se teď nezapsal dobře ani u sudího, ani u fanoušku na stadionu, protože po dobré práci Griezmanna nejenže fauloval, ale po odpískání celou akci zcela vědomě zakončil zbytečnou střelou na bránu, kterou jednak netrefil, navíc ale za toto počínání vidí žlutou.
     
    20
    Žlutou kartu dostává Arribas (Sevilla FC).

    Ondřej Hradecký

    Branky:

    Karty:   20. Arribas (SEV), 49. Krychowiak (SEV), 90+2. Banega (SEV) – 37. Turan (ATM), 43. Gabi (ATM), 51. Gámez (ATM), 52. Griezmann (ATM), 54. M. Suárez (ATM), 87. Miranda (ATM)


    Sevilla FC: S. Rico – Coke (70. J. Reyes), Arribas (70. Mbia), Kolodziejczak, F. Navarro – Iborra, Krychowiak – Vidal, Banega, Vitolo – Bacca (79. Gameiro).
    Náhradníci: Barbosa – Figueiras, Trémoulinas, Gameiro, J. Reyes, Den. Suárez, Mbia.

    Atlético Madrid: Moyà – Torres Juanfran, Miranda, Godín, Gámez – Gabi (64. Koke), M. Suárez, Mendes – Raúl García, Griezmann (75. Mandžukić), Turan (59. F. Torres).
    Náhradníci: Oblak – Koke, Mandžukić, Jiménez, F. Torres, Cani, Hernández.

    Rozhodčí: Clos Gómez – Javier Aguilar, Luis Marco
    bahis siteleri