Valencia – Real Sociedad 2:0 (kon.) | Eibar – Ath. Bilbao 0:1 (kon.) | Sevilla – Atlético 0:0 (kon.)
Real Madrid – Villarreal 1:1 (kon.)
konec
Sevilla FC
0:0 (0:0)
Atlético Madrid
Neděle 01.03.2015, 19:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Banegovi nejprve míč utekl dál od nohy, než by sám chtěl, pak to chtěl ještě zachránit, ale pouze trefil do nohy Raúla Garcíu, za což vidí žlutou.
     
    87
    Už dlouho jsme neviděli žádnou žlutou a to se teď rozhodl změnit Miranda, který ve vzdušném souboji trefil loktem do obličeje Reyese a sudí si toho povšiml, tasí tedy další žluté napomenutí.
    Fernando Torres nedokázal zamířit přesně.
     
    83
    Do velice dobré šance se dostal Fernando Torres, který vlétl do vápna po několika dobrých kličkách, z úhlu ale skákavou střelou zadní tyč minul!
     
    79
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Carlos Bacca, přichází Kévin Gameiro.
     
    77
    Proti nabíhajícímu Baccovi vyběhl z brány Moyá, který celkem riskantně šel na zem a zasáhl jak Baccu, tak míč. Penalta se ale nekoná, sudí ukazují pouze na rohový kop.
     
    75
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Mario Mandžukić.
     
    73
    Teď měl Moyá velké štěstí, střela po zemi totiž Reysovi sedla náramně a po zemi doklouzala pouze pár čísel vedle vzdálenější tyče, kam by Moyá určitě nedosáhl.
     
    70
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Coke, přichází José Antonio Reyes.
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Alejandro Arribas, přichází Stéphane Mbia.
     
    69
    No a ke střele vně vápna se dostal Torres, který zakončoval pěknou Grizemannovu akci, míč ale ideálně netrefil a ten tak skončil pouze v náruči Rica, který si připsal snad první pořádný zákrok zápasu.
     
    64
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Gabi, přichází Koke.
     
    59
    Přichází avizovaná změna, dohrál ne moc viditelný turecký záložník Arda Turan, nahradil ho kmenový hráč AC Milán Fernando Torres, který půjde do útoku.
     
    55
    Do velké šance se po Banegově centru dostal Iborra! Ten si naskočil na jeho vysoký centr a hlavou ho velice dobře umístil, střela ale nebyla tak prudká a Moyá si s ní nakonec na čáře poradil!
     
    54
    Po tom karetním mariáši, který rozehrály oba týmy, přichází další díl tohoto příběhu. Suárez doslova sestřelil unikajícího Baccu, jen zůstává na zemi a moc se nemá k tomu, aby se zvedl. Hostující záložník pak fasuje celkem logicky další žlutou.
    Griezmann může být rád, že za tento faul nešel rovnou ven.

     
    52
    Tak tady měl jít Griezmann pod sprchu, zasáhl totiž ve skluzu koleno Navarra bez jakéhokoliv úmyslu hrát míč, sudí ale situaci moc dobře neviděl na radu asistenta tasí pouze další žlutou.
     
    51
    Vidíme další faul, který sudí hodnotí žlutou kartou a aby se chlapci nehádali, tentokrát přichází pro hráče Atlética, kterým byl Gámez. Ten zajel do protihráče až moc tvrdým skluzem, který takto také musel být ohodnocen.
     
    49
    Ve středu pole hezky zabojoval Suárez, který pošťouchnul míč ke Gabimu, jenž byl složen nedovoleným zatažením za dres. To měl na svědomí Krychowiak také fasuje žlutou.
     
    43
    Opět se žlutí, Vitolo se uvolnil kousek za půlící čárou a jelikož za Gabim byl otevřený prostor, španělský záložník fauloval a dostává tak zaslouženou žlutou kartu.
     
    37
    Arda Turan se teď nezapsal dobře ani u sudího, ani u fanoušku na stadionu, protože po dobré práci Griezmanna nejenže fauloval, ale po odpískání celou akci zcela vědomě zakončil zbytečnou střelou na bránu, kterou jednak netrefil, navíc ale za toto počínání vidí žlutou.
     
    27
    A teď se tedy dějí věci! Na krásný míč za obranu si naběhl znovu Vitolo, ten ale nakonec míč nohou poslal sice podél Moyi, ovšem pouze do tyče. Domácí už se radovali, oslavy jim ale zkazila branková konstrukce, od které míč odlétl do bezpečí!
     
    26
    Vitolo po vybojovaném míči u útočné brankové čáry vběhl do vápna a tam po podezřelém souboji upadl, což ovšem sudího nechalo chladným a k protestům zcela netečným.
     
    20
    Žlutou kartu dostává Arribas (Sevilla FC).
     
    15
    Přihrávku za obranu rýsoval opět Bacca, u míče byl ale o zlomek vteřiny před Vidalem Moyá, který ale nepůsobil zcela jistě a míč pouze vyrazil kousek do strany. Tam si ho našel Vitolo, jeho centr před bránu ale úspěch nepřinesl.

    Ondřej Hradecký

    Branky:

    Karty:   20. Arribas (SEV), 49. Krychowiak (SEV), 90+2. Banega (SEV) – 37. Turan (ATM), 43. Gabi (ATM), 51. Gámez (ATM), 52. Griezmann (ATM), 54. M. Suárez (ATM), 87. Miranda (ATM)


    Sevilla FC: S. Rico – Coke (70. J. Reyes), Arribas (70. Mbia), Kolodziejczak, F. Navarro – Iborra, Krychowiak – Vidal, Banega, Vitolo – Bacca (79. Gameiro).
    Náhradníci: Barbosa – Figueiras, Trémoulinas, Gameiro, J. Reyes, Den. Suárez, Mbia.

    Atlético Madrid: Moyà – Torres Juanfran, Miranda, Godín, Gámez – Gabi (64. Koke), M. Suárez, Mendes – Raúl García, Griezmann (75. Mandžukić), Turan (59. F. Torres).
    Náhradníci: Oblak – Koke, Mandžukić, Jiménez, F. Torres, Cani, Hernández.

    Rozhodčí: Clos Gómez – Javier Aguilar, Luis Marco
    bahis siteleri