Česko – Austrálie 5:1 (kon.)
konec
Česko
5:1 (0:1, 3:0, 2:0)
Austrálie
Úterý 03.03.2015, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    59:47
    Ale skvělá Bláhová chytá další dvě nebezpečné střely. Výborně!
     
    59:23
    Australanky to zkoušejí ve zvýhodněné přesilovce šest na tři – bez brankářky!
     
    58:58
    Bláhová si ale nechce svůj čistý účet nechat pokazit, tváří v tvář zlikvidovala šanci Tihemaové.
     
    58:07
    Ale zdá se, že zápas dohrajeme ve čtyřech. Karolína Hrdinová (CZE) je vyloučena za držení protihráčky.
     
    57:26
    Češky by rády přidaly další gól, teč Martiny Exnerové těsně míjí australskou tyčku.
     
    56:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neúnavná práce na brankovišti se vyplatila, skóre nabírá zase o něco lepší podoby. Střelu Pejšové ještě Lerchová nedorazila do branky, zastavil ji skvělý zákrok Coonanové. KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ už ale uspěla a je to 5:1! Asistence: Laura Lerchová, Daniela Pejšová.
     
    53:46
    Do protiútoku se vydala nejnebezpečnější hráčka Austrálie Cromptonová. Střílela dobře, po ledě do protipohybu Bláhové, ale ta puk přece jenom vytáhla nad!
     
    50:45
    Naše reprezentace pokračuje v drtivé ofenzívě. Gól už mohly dát Lorencová nebo Erbenová, ale puk se ne a ne dostat za brankovou čáru! Coonanová neví, kde jí hlava stojí.
     
    50:08
    A teď Kaltounková odjíždí z ledu se sklopenou hlavou, při dorážce jí totiž v gólové pozici kotouč ujel. Austrálie je kompletní.
     
    49:29
    Střela Mlýnkové hned po buly byla zblokována, o chvíli později tečuje Kaltounkové kotouč těsně vedle branky.
     
    47:58
    Teď už je australská přesilovka definitivně minulostí – holky ji zvládly ubránit perfektně! Navíc se dopředu vydala Kristýna Kaltounková, který na sebe natáhla hákování Courtney Pooleové (AUS).
     
    45:53
    Pozor, celkem minutu a 31 sekund se budeme muset bránit ve třech. Magda Erbenová (CZE) pyká za vražení na hrazení.
     
    45:24
    Ovšem přichází komplikace v podobě oslabení. U hrazení přibrousila Vivien Šmajdová (CZE) a nemohlo z toho být nic než menší trest za hru tělem.
     
    44:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pojď sem, kam jdeš... Na párek! Tohle byla v podání NATÁLIE MLÝNKOVÉ parádní akce. Nabrala obrovskou rychlost, z několika soupeřek si udělala kužele a kličkou do bekhendu obelstila i bezmocnou gólmanku Coonanovou. Vedeme 4:1! Asistence: Daniela Pejšová.
     
    40:59
    Ke Kristýně Kaltounkové se před brankovištěm odrazil zbloudilý puk a naše útočnice ho zasmečovala ze vzduchu. Coonanová ho vytěsnila centimetry vedle tyčky!
     
    40:37
    Třetinu zahajujeme velkou aktivitou, která vede k další početní výhodě. Shona Greenová (AUS) je vyloučena za podražení.
     
    39:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tenhle šatňák jsme moc potřebovali! Česká patnáctka podruhé využívá přesilovou hru a její nápor končí třetí brankou. Střela Jandušíkové se mezi kruhy odrazila od clonících hráček a vzala ho právě NATÁLIE MLÝNKOVÁ. Brankářka neměla o situaci dobrý přehled a když proti ní zlínská bojovnice vyjela, nestihla se přesunout a Mlýnková to měla snadné – 3:1! Asistence: Kristýna Kaltounková, Klára Jandušíková.
     
    38:47
    Hornická nabídla puk Dýckové, její střela o kousek minula druhou tyčku!
     
    38:06
    A máme tady 51 sekund dvojnásobné přesilovky pro český tým! Tracy Hocuttová (AUS) je vyloučena za nedovolené bránění.
     
    36:57
    Vzápětí už odpískal australský faul a dostáváme k dispozici další početní výhodu. Sharnita Cromptonová (AUS) – 2 minuty za podražení.
     
    34:35
    Jako by mě ale slyšela Hocuttová, která před Bláhovou čekala na teč. Ta se jí i povedla, ale česká brankářka výtečně zasahuje.
     
    30:14
    Děvčata teď ukazují obrovskou chuť, což nám přináší další početní výhodu. Kelly Harrisová (AUS) – 2 minuty za sekání.
     
    29:21
    Česká reprezentace podle plánu střídá gólmanky, Karolínu Juřicovou nahrazuje Kristýna Bláhová.
     
    29:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to tady, aktivnější český tým se před polovinou zápasu po zásluze ujímá vedení! Tři tresty už vypršely a právě nám odstartovala přesilovka, když z předbrankového prostoru střílela Matoušková. Gólmanka vyrazila její pokus před sebe na hokejku NIKOLY DÝCKOVÉ, která měla před prázdnou svatyní snadný úkol – 2:1! Asistence: Sabina Matoušková, Magdalena Erbenová.
     
    27:57
    Stephanie Newmarková (AUS) – 2 minuty za hákování.
     
    27:13
    Jenže po pár sekundách jdeme do tří. Karilína Hrdinová (CZE) si vyslechla menší trest za nedovolené bránění.
     
    27:05
    Kate Tihemaová (AUS) – 2 minuty za držení protihráčky.
     
    26:49
    Skvěle to teď provedla Natálka Mlýnková. V oslabení vzala kotouč, málem prchla do sóla, ale aspoň ušetřila čas s pukem na hokejce. Nakonec na sebe natáhla faul.
     
    26:09
    Hra se teď trochu otevřela, bohužel to ale znamená oslabení národního týmu. Adéla Škrdlová (CZE) je vyloučena za podražení.
     
    25:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně! Trvalo to dlouho, ale teď už si můžou holky radostně zavýskat radostí. Nebylo potřeba nic složitého – puk převzala v nestřeleckém úhlu SABINA MATOUŠKOVÁ a poslala ho bekhendem na branku. Jejím spoluhráčkám za moment vyletěly ruce nahoru, neboť tentokrát už kotouč projel Coonanové až z brankovou čáru. Máme vyrovnáno – 1:1! Asistence: Magdalena Erbenová.
     
    24:29
    Český tým je kompletní a hned mu chyběly centimetry k vyrovnání! Veronika Lorencová vystřelila po zemi a z mého úhlu bylo krásně vidět, jak puk propadl gólmance mezi betony. Na záda ale padla včas a zabránila pohromě.
     
    22:14
    Na vyloučení je to 2:2, což znamená, že do čtyř jde český národní tým. Laura Lerchová (CZE) si odpyká menší trest za faul kolenem.
     
    19:59
    Andrea Limová se před Juřicovou dostala ke střele i dorážce, ale ta zamířila vedle české tyče. Větší šanci měla v poslední sekundě Shona Greenová, její kličku ale brankářka Havlíčkova Brodu zlikvidovala!
     
    18:21
    Početní výhoda je ovšem minulostí, český tým se dopustil útočného faulu. Martina Exnerová (CZE) si vyslechla menší trest za nedovolené bránění.
     
    17:33
    Je z toho aspoň přesilovka. Taylor Botterilová (AUS) si odpočine na dvě minuty za podražení.
     
    17:33
    A gólem nekončí ani parádní výjezd Kristýny Kaltounkové zpoza brány. Coonanová zastavila puk na čáře.
     
    17:11
    Škoda! Natálii Mlýnkové kotouč před brankovištěm ujel z hokejky, potom se k dorážce do prázdné branky dostala Laura Lerchová. Australanky ale na poslední chvíli zachránila obránkyně!
     
    15:02
    Martina Exnerová nabídla puk v přečíslení Sáře Čajanové. Ta chvilku se střelou váhala, nakonec vyprášila chránič clonící protivnice.
     
    12:35
    Kotouč do útoku znovu zatáhla Magda Erbenová a když viděla, že má místo, tak se vydala do zakončení. Střelu mezi betony si ale Coonanová pohlídala!
     
    06:27
    A teď poslala Mlýnková nenápadnou střelu z otočky do tyčky nicnetušící australské brankářky!
     
    05:23
    Rotace naší druhé formace vede k první přesilovce zápasu. Tiffany Venningová (AUS) si jde odpykat menší trest za nedovolené bránění.
     
    00:24
    Austrálie právě vstřelila branku!
    No tak to je pro nás pořádný šok, Australanky se hned po 24 sekundách ujímají vedení! A nutno říct, že s obrovským příspěním štěstí. České brankářce prošlo za záda nahození SHARNITY CROMPTONOVÉ – 0:1. Asistence: Kelly Harrisová, Kath Mconieová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 26. Matoušková (Erbenová), 30. Dýcková (Matoušková, Erbenová), 40. Mlýnková (Kaltounková, Jandušíková), 45. Mlýnková (Pejšová), 57. Kaltounková (Lerchová, Pejšová) – 1. Cromptonová (Harrisová, Mconieová)


    Česko: Juřicová (30. Bláhová) – Erbenová "C", Škrdlová, Jandušíková, Pejšová, Šmajdová, Hrdinová – Dýcková, Hornická, Matoušková – Kaltounková, Mlýnková, Lerchová – Čajanová, Exnerová, Lorencová. Trenér: Rudolf Valla.
    Austrálie: Coonanová (Phillisová) – Harveyová, Carsonová, Cockerellová, Newmarková, Pooleová, Venningová, Ayrisová – Reynoldsová, Giblinová, Harrisová, Mconieová, Greenová "C", Mooreová, Botterilová, Limová, Parkynová, Tihemaová, Hocuttová, Cromptonová. Trenér: Lee Brown.

    Rozhodčí: Koblischke – Votrubec, Ševic.
    bahis siteleri