Buffalo – NY Rangers 0:2 (kon.) | Tampa – Winnipeg 1:2 (kon.) | NY Islanders – Montreal 1:3 (kon.)
Carolina – Florida 0:2 (kon.) | Vancouver – Toronto 4:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 1:3 (kon.)
Arizona – New Jersey 1:4 (kon.) | Colorado – Calgary 3:2 (kon.) | Los Angeles – Nashville 1:2 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 1:5 (kon.) | Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | NY Rangers – Florida 2:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 0:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:4 (0:0, 0:1, 1:3)
New Jersey Devils
Neděle 15.03.2015, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Mike CAMMALLERI - 1:4
     
    49:25
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey odskakuje na rozdíl tří branek! Z levé strany vypálil od modré čáry obránce Andy Greene a Mike Smith opět nedokázal střelu dostatečně zkrotit, ovšem pouze vyrazit. Toho okamžitě využil aktivní MIKE CAMMALLERI, který se konečně dočkal branky v dnešním zápase! Asistence: Andy Greene a Adam Larsson.
    Jordin TOOTOO - 1:3
     
    46:25
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové si ovšem vzápětí berou zpět své dvoubrankové vedení! Mike Cammalleri se na levé straně v útočném pásmu, kde byl zcela nehlídaný, dostal ke střele, kterou Smith vyrazil pouze před sebe. K dorážce se nakonec propracoval JORDIN TOOTOO, který doklepl puk do branky! Útočník Ďáblů tak dokonal tzv. Gordie Howe Hattrick (gól + asistence + bitka)! Asistence: Mike Cammalleri a Travis Zajac.
    Shane DOAN - 1:2
     
    46:06
    Arizona právě vstřelila branku!
    Taktéž Kojoti otevírají svůj střelecký účet! Tobias Rieder pěkně zavezl puk do útočného pásma, kde ho předal Marku Arcobellovi, jenž okamžitě vystřelil. V prvním momentu se zdálo, že průstřel byl čistý, ale SHANE DOAN kotouč tečoval a Schneider tak neměl nárok! Kapitán Coyotes se trefil poprvé za posledních 15 zápasů. Asistence: Mark Arcobello a Tobias Rieder.
    Stephen GIONTA - 0:2
     
    40:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové se po 50 sekundách třetí třetiny dostávají do dvoubrankového vedení! Z pravé strany vyslal tvrdou střelu Jordin Tootoo, Mike Smith jí pouze vyrazil a k dorážce se dostal STEPHEN GIONTA, jenž dorazil puk do branky a dal tak na 2:0 pro tým z Newarku! Asistence: Jordin Tootoo a Damon Severson.
    Adam HENRIQUE - 0:1
     
    38:03
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme tu konečně první branku, která byla poměrně kuriózní! Travis Zajac vypálil od modré velmi vysoko, puk se ale od zadního mantinelu odrazil před branku, kde se ho zmocnil ADAM HENRIQUE, jenž ho dorazil do svatyně Kojotů! Mike Smith nesithl zareagovat a je to 1:0, využitá přesilovka! Asistence: Travis Zajac a Damon Severson.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 47. Doan (Arcobello, Rieder) – 39. Henrique (Zajac, Severson), 41. Gionta (Tootoo, Severson), 47. Tootoo (Cammalleri, Zajac), 50. Cammalleri (Greene, Larsson)


    Arizona Coyotes: Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Stone, Dahlbeck, Campbell, Moore, Murphy – Rieder, Chipchura, Doan – Erat, Gagner, Cunningham – McGinn, Acrobello, Moss – Korpikoski, Vitale, Crombeen
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene, Larsson, Merrill, Severson, Fraser, Gelinas – Henrique, Gomez, Bernier – Cammalleri, Zajac, Tootoo – Zubrus, Gionta, Ryder – Ruutu, Josefson, Harrold

    Rozhodčí: St. Pierre, Charron – Heyer, Shewchyk

    Diváci: 12425
    bahis siteleri