Přerov – Vítkovice 5:2 (kon.) | Hr. Králové – Sparta 1:5 (kon.) | HC Plzeň – Č. Budějovice 5:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
5:3 (2:1, 2:2, 1:0)
HC Motor České Budějovice
Pátek 27.03.2015, 14:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    47:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přikryl v leže pošťouchl kotouč do jízdy MARTINU LANGOVI, který se tak octl v samostatném úniku a perfektní bekhendovou kličkou opět vrací Indiánům dvoubrankové vedení. Asistence: Filip Přikryl.
     
    31:37
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Toman našel v pravém kruhu volného ŠTĚPÁNA PROCHÁZKU, jenž přesnou ranou pod víko nedal brankáři Plzně šanci. Asistence: Matěj Toman
     
    30:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Po přihrávce Procházky se k puku dostal TOMÁŠ JANOUŠEK, který udělal ještě pár temp směrem k brance a střelou zápěstím snižuje na 4:2. Asistence: Štěpán Procházka, Matouš Hrubec.
     
    27:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je to o tři branky! MARTIN LANG si s nájezdem poradil jako zkušený mazák a svou šanci proměnil.
     
    21:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzenští si své dvoubrankové vedení berou v úvodu druhé třetiny zpět. Reisnecker si připisuje třetí asistenci v utkání, když na levém kruhu našel volného MARKA PRINCLA, který pohotovou ranou prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Filip Reisnecker, Radek Mužík.
     
    18:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To je pro domácí nepříjemný úder těsně před první sirénou. Grossmann zpoza branky nahrával před brankoviště, kde stál připravený MARTIN BERÁNEK, který se štěstím procedil puk až za záda Bruka. Asistence: Matyáš Grossmann.
     
    03:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se bleskurychle prosazují. Přesnou přízemní střelu vyslal na branku Budějovic FILIP PŘIKRYL a posílá tak svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Filip Reisnecker.
     
    01:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je strhující začátek. Plzenští jdou do vedení zásluhou RADKA MUŽÍKA, jenž dostal přesný pas před branku z hole Welsera a stačilo mu už pouze přesně nastavit hůl. Asistence: Filip Reisnecker.

    Tomáš Kouba

    Branky a nahrávky: 2. Mužík (Reisnecker), 4. Přikryl (Reisnecker), 22. Princl (Reisnecker, Mužík), 28. Lang (TS), 48. Lang (Přikryl) – 19. Beránek (Grossmann), 31. Janoušek (Procházka, Hrubec), 32. Procházka (Toman)


    HC Plzeň 1929: Bruk (Bielecký) – Houdek, Hosnédl, Löffler, Kovařík, Matějček, Jarošík, Hacaperka – Balín, Lang, Reisnecker, De Sousa, Mužík, Staněk, Šeba, Pechr, Kolář, Přikryl, Karbulka, Princl. Trenér: Petr Kořínek.
    HC Motor České Budějovice: Grgurič (Dvořák) – Procházka, Šťastný, Dekret, Voráček, Dvořák, Janoušek, Mojžíš – Brousek, Fríd, Grossmann, Beránek, Welser, Toman, Bartoš, Hrubec, Bernat, Šuhaj, Čížek. Trenér: Aleš Dvořák.
    bahis siteleri