Detroit – Tampa 4:0 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:3 (po pr.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Montreal – Florida 3:2 (po pr.) | St. Louis – Columbus 2:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:1 (kon.)
Colorado – Buffalo 5:3 (kon.) | Vancouver – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:5 (kon.)
Ottawa – Florida 2:4 (kon.) | NY Islanders – Detroit 5:4 (kon.) | Carolina – Boston 1:2 (po pr.)
Nashville – Calgary 2:5 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
4:3 (0:0, 0:2, 3:1 - 1:0)
Ottawa Senators
Neděle 29.03.2015, 00:05 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:38
    Toronto bude mít velkou možnost ke srovnání stavu zápasu, jelikož Mika Zibanejan (OTT) vystřelil kotouč mimo ledovou plochu a je potrestán dvěma minutami za zdržování hry.

    Na vyloučení: 1-3.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    50:10
    Výhodu přesilové hry bude mít také Toronto, a to dnes podruhé. Clarke MacArthur (OTT) se totiž provinil stejným trestem jako před chvilkou Trevor Smith – vražení na hrazení, když se jeho cílem stal Morgan Rielly.

    Na vyloučení: 1-2.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    49:21
    A nyní se bude bránit, protože Trevor Smith (TOR) za brankou zbytečně vrazil na hrazení Erica Grybu a je z toho první přesilovka pro Ottawu v zápase.

    Na vyloučení: 1-1.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    32:14
    Jean-Gabriel Pageau (OTT) a T.J. Brennan (TOR) sváděli bruslařský souboj o vyhozený puk. Nakonec u něj byl v levém rohu obranného pásma Toronta rychleji Brennan, kterého Pageau hodně nešetrně poslal na zem. To si Brennan nenechal líbil, vyskočil z ledu jak čertík z krabičky a oba dva si to pěstně rozdali. Rozhodčí nemohl ocenit jejich boxerskou vložku jinak než pěti minutami na zchlazení.

    Na vyloučení: 0-1.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    04:05
    Je zde první vyloučení zápasu. Za brankou Toronta se Bobby Ryan (OTT) naprosto zbytečně ohnal po Dionu Phaneufovi a dostává dvě minuty za sekání.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 45. Bozak (Riemsdyk, Kessel), 52. Bozak (Riemsdyk, Kessel), 59. Bozak (Riemsdyk, Rielly), 64. Brewer (Bozak, Kessel) – 25. Stone (MacArthur, Turris), 26. Lazar (Pageau, Condra), 50. Turris (Legwand, Karlsson)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Brewer, Phaneuf, Rielly, Gardiner, Erixon, Brennan – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Booth, Kadri, Lupul – Komarov, Smith, Pánik – Lindström, Sill, Bailey. Trenér: Peter Horachek
    Ottawa Senators: Anderson (Driedger) – Methot, Karlsson, Wiercioch, Ceci, Borowiecki, Gryba – MacArthur, Turris, Stone – Hoffman, Zibanejad, Ryan – Condra, Pageau, Lazar – Chiasson, Legwand, Smith. Trenér: Dave Cameron.

    Rozhodčí: Devorski, Leggo – Kovachuk, Miller

    Diváci: 18906
    bahis siteleri