Detroit – Tampa 4:0 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:3 (po pr.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Montreal – Florida 3:2 (po pr.) | St. Louis – Columbus 2:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:1 (kon.)
Colorado – Buffalo 5:3 (kon.) | Vancouver – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:5 (kon.)
Ottawa – Florida 2:4 (kon.) | NY Islanders – Detroit 5:4 (kon.) | Carolina – Boston 1:2 (po pr.)
Nashville – Calgary 2:5 (kon.)
konec
New York Rangers
2:5 (2:1, 0:1, 0:3)
Washington Capitals
Neděle 29.03.2015, 21:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Marcus JOHANSSON - 2:5
     
    57:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Toho okamžitě využívá MARCUS JOHANSSON, jenž svou střelou posílá puk do opuštěné klece. Asistence: Troy Brouwer, Brooks Orpik.
    Jason CHIMERA - 2:4
     
    47:40
    Washington právě vstřelil branku!
    JASON CHIMERA se stává druhým hráčem Capitals, jenž v tomto utkání dává již svou druhou branku. Tentokráte si najel do prostoru mezi kruhy a dostal se do blízkosti Talbota, na něhož bekhendovou kličkou dokázal vyzrát a posílá puk do odkryté klece. Asistence: Brooks Laich, Eric Fehr.
    Jason CHIMERA - 2:3
     
    44:41
    Washington právě vstřelil branku!
    Ale naopak se trefují hosté. Fehr obral před modrou čárou o puk obránce Rangers a poté si nabruslil z úhlu před hostující branku. Vyslal střelu na Talbota, ale ten vyrazil. Následnou dorážku Laicha taktéž vyrazil, ale na dorážku z bekhendu JASONA CHIMERY už byl krátký. Hosté strhávají vedení znovu na svou stranu. Asistence: Eric Fehr, Brooks Laich.
    Alexander OVEČKIN - 2:2
     
    31:17
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají s Rangers krok. Bäckström našel volného ALEXANDERA OVEČKINA, který prudkou střelou pálil na Talbota a poté se kotouč odrazil od brusle jednoho z obránců Rangers za jeho záda. Hosté tak srovnávají krok a znovu z hole Ovečkina. Asistence: Nicklas Bäckström, Matt Niskanen.
    Derick BRASSARD - 2:1
     
    19:11
    Rangers právě vstřelili branku!
    Překrásná akce domácích Jezdců. Z rychlého protiútoku se dostali hokejisté New Yorku do nájezdu tří proti jednomu a krásnou přihrávku na levý kruh dostal DERICK BRASSARD, jenž svou jedovatou střelou vymetl všechny pavučiny v Holtbyho svatyni. Rangers tak v samotném závěru první periody strhávají vedení na svou stranu. Asistence: Mats Zuccarello.
    Kevin HAYES - 1:1
     
    18:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Až nyní se to domácím hokejistům podařilo. KEVIN HAYES potrestal chybu obránce hostí a mezi kruhy se dostal k puku. Nabruslil si ještě blíže Holtbymu a poté ho střelou z bekhendu ala Peter Forsberg dokázal překonat. Rangers se tak dočkali kýženého vyrovnání a bude se začínat znovu od začátku. Bez asistence:
    Alexander OVEČKIN - 0:1
     
    04:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní akce v podání nejlepšího hráče Washingtonu ALEXANDERA OVEČKINA. Ten se proháčkoval podél levého mantinelu ze středního pásma na levý kruh, odkud ranou z pravé strany nedal Talbotovi vůbec žádnou šanci. Hosté tak jdou velmi brzy do vedení. Asistence: Joel Ward, John Carlson.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 19. Hayes, 20. Brassard (Zuccarello) – 5. Ovečkin (Ward, Carlson), 32. Ovečkin (Bäckström, Niskanen), 45. Chimera (Fehr, Laich), 48. Chimera (Laich, Fehr), 58. Johansson (Brouwer, Orpik)


    New York Rangers: Talbot (Lundqvist) – McDonagh, Girardi, Boyle, Staal, Hunwick, Yandle – Nash, Stepan, Kreider – Zuccarello, Brassard, Miller – Fast, Hayes, Hagelin – Sheppard, Moore, Glass
    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Carlson, Orpik, Niskanen, Alzner, Green, Gleason – Glencross, Bäckström, Ovečkin – Brouwer, Kuzněcov, Johansson – Ward, Fehr, Laich – Wilson, Latta, Chimera

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Jean Hebert – Brian Murphy, David Brisebois

    Diváci: 18006
    bahis siteleri