Sereď – Šaľa 3:0 (kon.) | MFK Košice B – Poprad 1:0 (kon.)
konec
MFK Košice B
1:0 (0:0)
FK Poprad
sk Neděle 29.03.2015, 15:00 • Futbalový štadión Barca, Košice • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    Vážení športoví priaznivci, vítam vás pri poslednom kole základnej časti aktuálneho ročníka DOXXbet ligy, v ktorom si sily zmerajú futbalisti MFK Košice "B" a hráči spod Tatier, FK Poprad. Vďaka nášmu podrobnému prenosu vám zo zápasu neunikne nič podstatné.

    MFK Košice "B" v závere ligy skutočne zabral. Dôkazom sú skvelé výkony v zápasoch či už s Trebišovom, Lokomotívkou Košice, alebo Moldavou nad Bodvou. Žlto-modrí v posledných 3 kolách získali dovedna 5 bodov, pričom po jednom bode uchmatli mestskému rivalovi, Lokomotíve a svojmu južnému susedovi, Trebišovu. Rezerva Fortunaligového MFK Košice v poslednom zápase podala skvelý výkon a po výhre na horúcej pôde Moldavy nad Bodvou si na svoje konto pripísala 3 body. Aj napriek tomu sa ale Košičania včas "neprebudili". V skupine Východ im totiž patrí so ziskom 15 bodov za 3 výhry a 6 remíz posledná, 12. priečka, pričom sa v nej už veľmi neposunú. V 11 prípadoch Košice nebodovali vôbec. Nepriaznivé je aj ich skóre, 26 strelených a až 40 inkasovaných gólov.

    FK Poprad je na tom podstatne lepšie. Podtatranci mali pritom na začiatku sezóny majstrovské ciele a hoci sa im ich spočiatku darilo vcelku plniť, neskôr prišla krutá realita a výkony Popradčanov neprevyšovali ostatné celky. Naopak, v jarnej časti Poprad zatiaľ nezvíťazil. Po zimnej prestávke si na svoje konto pripísal prehru s Liptovským Mikulášom aj Dolným Kubínom, aby následne uchmatol po remíze 1:1 cenný bod Michalovciam. FK Poprad okupuje so ziskom 28 bodov za 8 výhier a 4 remízy priebežnú 6. priečku tabuľky. Skóre 31:36 pritom hovorí mierne v neprospech východniarov.

    Oba celky sa už v aktuálnej sezóne stretli. V rámci 11. kola odohrali na pôde Popradu kvalitný zápas, v ktorom sa po tesnom výsledku 1:0 tešili z výhry domáci futbalisti. Košičania tak majú súperovi rozhodne čo vracať.

    Na záver ešte informácia o prípadných zmenách v tabuľke. Ak sa v dnešnom zápase totiž zrodí remíza, Košice obsadia jedenástu – predposlednú priečku tabuľky, zatiaľ čo Poprad skončí šiesty. Ak sa zrodí víťazstvo jedného z tímov, súperovi futbalisti sa už v tabuľke posúvať nebudú.
     
    -47
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice B: Ružinský – Žebík, Hirjak, Skvašík (C), Ndiaye, Vancák, Horodník, Vansa, Gáll, Kubík, Treebuňák
    Náhradníci: Leško, Varga, Takáč, Dancák, Jano

    FK Poprad: Malec – Jurčo, Bendík (C), Janigloš, Tropp, Rams, Palutka, Sedlák, Ferenc, Melek, Kubus
    Náhradníci: Šuľa, Orenič, Ondruš, Ujčík, Durkot, Huszárik

    Rozhodca: Perašín – Tomčík, Perát.
    V košickej Barci je dnes krásne počasie, ktoré futbalu rozhodne praje.
     
    -2
    Hráči oboch celkov už v sprievode rozhodcov prichádzajú na trávnik a stretnutie sa o malý moment začne. Domáci Košičania nastúpia v žlto-modrých dresoch. hostia z Popradu v bielej farbe.

    Dámy a páni, prajme vám príjemný športový zážitok.
    Zápas sa o malý moment začne.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali hosťujúci futbalisti. Poprad to ihneď skúsil nákopom po pravej strane, ale lopta za deliacou čiarou našla iba hlavy súpera.
     
    1
    Popradčanom síce prvý pokus o útočnú akciu nevyšiel, ale do obrany sa aj napriek tomu nestiahli. Hosťujúci hráči veľmi dobre napádajú rozohrávku súpera a Ndiaye mal veľké problémy s prihrávkou na spoluhráčov.
     
    2
    Do útoku sa presunuli aj Košičania, no prezentovali sa tam iba nepresnosťou. Domáci to najskôr skúsili centrom do šestnástky a potom aj strelou, no tá Vancákovi nevyšla a úplne minula bránku.
     
    3
    Hra sa musí na malý moment prerušiť. Na trávnik totiž po súboji o loptu padol košický Zoltán Žebík, ktorý má zjavné bolesti nohy a iba s pomocou lekára kráča za postrannú čiaru.
     
    4
    Košičania súperovi športovo vrátili loptu a Žebík sa našťastie vrátil späť na trávnik. Poprad sa ihneď presunul na útočnú polovicu a pokúsi sa tam niečo vymyslieť.
     
    5
    Košičania si s jednoduchým nákopom do svojej šestnástky poradili a súperovi zakončiť nedovolili. Naopak, domáci tím loptu nakopol do útoku, kde ju však Gáll proti skvelej obrane nestihol dobehnúť.
     
    6
    Hra je v úvode pokojná a žiaden presný strelecký pokus sme zatiaľ nezaznamenali. Aktivitu badať na jednej i druhej strane, no skutočne nám chýbajú zakončenia.
     
    7
    Hrá sa stále iba okolí stredového kruhu. Na štadión v Barci dorazili aj fanúšikovia hostí, ktorí ženú Poprad dopredu. Hostia majú postup medzi najlepšiu šesticu takmer istý, nesmú však prehrať vyšším ako dvojgólovým rozdielom.
     
    8
    Košičania trochu prevzali aktivitu na svoje kopačky a presunuli sa do útoku. Tam si prihrávku na pravej strane pýtal Gáll, no hostia na neho loptu s veľkým prehľadom nepustili.
     
    9
    Poprad sa bráni skutočne veľmi dobre! Domáci Košičania sa teraz v útoku usadili a pekným pasom sa takmer dostali do zakončenia, no všetko v poslednej chvíli zachránil hosťujúci Bendík a loptu zrazil.
     
    10
    Hostia s prehľadom rozohrali a presunuli sa do útoku. Po veľmi dobrom centri sa pokúsili vystreliť Ferenc s Kubusom, no boli dobre bránení a napokon im to nevyšlo a bránku minuli.
     
    11
    Košičania sa napokon presunuli do útoku, kde si pri postrannej čiare vybojovali faul. Ten domáci tím rýchlo rozohral, no hostia možno trochu neuvážene zrazili loptu iba na rohový kop.
     
    12
    Poprad sa ale po rohovom kope vôbec ničoho obávať nemusel. Výborne zasiahol gólman Malec, ktorý si na bližšej žrdi priestor dobre postrážil a loptu schoval v rukaviciach.
     
    13
    Poprad je smerom dopredu stále aktívny. Po pravej strane sa chcel do útoku dostať Jurčo, no domáci tím ho s prehľadom ubránil a pustil ho iba pár metrov za deliacu čiaru.
     
    14
    Poprad prevzal aktivitu na svoju stranu a presunul sa na útočnú polovicu. S loptou tam v strede ihriska operoval Ferenc, ktorý si súpera dobre rozhodil, no zakončenie stále neprichádza.
     
    15
    Poprad sa v tejto chvíli dlhšie udržal v útoku, ale zakončenie sme aj napriek tomu nevideli. Hostia si to v ofenzíve zmanažovali skutočne dobre, no rovnako dobre zahrala aj domáca defenzíva.
     
    16
    Hostia stále rozmýšľajú ako na súpera a robia to skutočne dobre. Ferenc poslal vysokú loptu smerom dopredu, no Kubus ju tam proti Ndiayemu nespracoval.
     
    17
    Košičania sa dokázali ubrániť a presunuli sa do útoku. Tam Kubík z pravej strany centroval pred bránku na Vansu, no ten loptu vôbec nespracoval a Malec tak nemohol mať žiaden problém.
     
    18
    Košičania si prevzali loptu na svoje kopačky a hru upokojili. Za nami je už 18 minút hry, no stále čakáme na presný strelecký pokus.
     
    19
    Poprad si pred svojou bránkou prevzal loptu a pokúsil sa presunúť do útoku. To sa mu po ľavej strane síce podarilo, no Tropp bol napokon dobre ubránený a vystreliť už nedokázal.
     
    20
    Košičania sa dostali do obrovskej príležitosti! Bol v nej Gáll, ktorý sa po dobrom nákope ocitol úplne sám pred Malecom, no hosťujúci gólman mu loptu v poslednej chvíli vyrazil. Zdalo sa, že popradský gólman pri súboji nezasiahol iba loptu, ale aj hráča, ale rozhodca bol k situácii bližšie a nedovolený zákrok nepostrehol, takže je vzrušenie na strane divákov zbytočné.
     
    21
    Košičania ešte reklamovali faul, ale neuspeli. Hostia si na podobné situácie musia dávať pozor, ich defenzíva totiž až na predchádzajúci moment pracuje veľmi dobre.
     
    22
    Hostí teraz musíme pre zmenu pochváliť. Ferenc si s loptou poradil v strede trávnika a sám zabojoval proti niekoľkým protihráčom, akciu zakončil dobrým centrom, no ten bol napokon zrazený.
     
    23
    Hra sa musí na malý moment opäť prerušiť. Na trávniku totiž ostal po súboji ležať hosťujúci Palutka, no zdá sa, že to nebude nič vážne.
     
    24
    Palutka je napokon našťastie v poriadku a môže pokračovať v hre. Poprad vybojoval priamy kop spoza rohu šestnástky.
     
    25
    Lopty sa chopil Marián Ferenc. Ten to vôbec nemyslel zle, no jeho strieľaný center letel priamo do rúk Ružinského. Košický gólman následne loptu odkopol veľmi ďaleko a hostia budú musieť začínať od začiatku.
     
    26
    Menšie vzrušenie na domácej strane spôsobil zaujímavý pas popri pravej postrannej čiare. Ten však adresáta v žlto.modrom drese nenašiel a žiadne zakončenie sa nekonalo.
     
    27
    Hra sa presúva zo strany na stranu, ale na gól stále iba čakáme. Z hostí to teraz centrom skúsil Palutka, no v šestnástke nikoho zo svojich spoluhráčov nenašiel.
     
    28
    Poprad aj napriek tomu ešte v útoku ostal. Pred bránkou tam dobre zabojoval Kubus a napokon získal pre svoj tím aj prvý rohový kop.
     
    29
    Lopty sa pri rohovej zástavke chopil Ferenc, ktorý poslal pred Ružinského silný center. Na ten ale nik z popradského tímu nedosiahol a za bližšou žrďou ho odvrátila košická defenzíva.
     
    30
    Obrovská šanca Košičanov! Tí teraz využili úplnú nepozornosť hostí v defenzíve, keď sa dvojica Popradčanov nedokázala zhodnúť na tom, kto loptu pred Kubíkom odkopne. Napokon ju neodkopol ani jeden z nich a Kubík poslal prízemný center pred bránku, ale Gáll v rýchlosti loptu netrafil.
     
    31
    Hostia sa vzápätí presunuli na útočnú polovicu a po rýchlom útoku si vybojovali rohový kop. O ten sa postaral Ferenc, ktorý dnes predvádza skutočne dobrý výkop.
     
    32
    Hostia teraz zahrali roh z opačnej strany. Lopta teraz smerovala priamo pred bránku, kde si na ňu vyskočil Kubus, no v rýchlosti ju poslal iba vysoko nad brvno.
     
    33
    Poprad sa do defenzívy vôbec nestiahol a pokračoval vo svojej aktivite. V útoku to strelou z približne 20 metrov skúsil Rams, no mieril iba presne do stredu bránky, kde bol pripravený Ružinský.
     
    34
    Hra sa stále presúva z jednej strany na druhú. Košičania si teraz prevzali loptu na svoje kopačky, vybojovali roh, ale ten vôbec nezahrali dobre a súperovu bránku neohrozili.
     
    35
    Futbal v košickej Barci nám doposiaľ priniesol iba dve zaujímavejšie situácie, o ktoré sa postarali domáci hráči. Hosťom síce aktivitu a snahu nemôžeme uprieť, no nebezpečné zakončenie sme z ich strany doposiaľ nevideli.
     
    36
    Košičania si loptu prevzali na vlastnej obrannej polovici a pokúsili sa rozohrať. To im ale vôbec nevyšlo, pretože hostia ich prihrávku prerušili už pri stredovej čiare. Stále sledujeme hru plnú nepresností.
     
    37
    Košičania chceli z vlastnej polovice začínať ešte raz, no vôbec im to nevyšlo. Ich pokus o útok pokazil Ndiaye, ktorý v strede trávnika prihral doslova nikomu a loptu poslal za postrannú čiaru.
     
    38
    Domáci tím sa napokon na tretí pokus v krátkom časovom slede do útoku dostal. Košičania to tam skúsili prízemným centrom, no ten našiel iba adresáta v bielom popradskom drese.
     
    39
    Domáci tím zopakoval svoj pokus o prízemný center do rohu šestnástky na pravej strane. Ten si tentokrát spracoval Gáll, ale z nebezpečného priestoru bol pohotovo vytlačený a žiadna strela napokon neprišla.
     
    40
    Pred nami je záverečná päťminútovka riadnej hracej doby prvého polčasu. Po dlhšom čase si loptu prevzali aj Popradčania a presunuli sa do útoku, no tam takisto predviedli iba nepresný prízemný center.
     
    41
    Poprad v útoku loptu stratil a opäť sa stiahol na svoju polovicu. Tam Košičania nakopli vysokú prihrávku, no tú pozorne spracoval Sedlák a hru upokojil.
     
    42
    Domáci tím napokon súpera cez polovicu nepustil a dostal sa do tretieho nebezpečného zakončenia! Tentokrát sa pomedzi dvojicu Popradčanom predral zrejme Vansa, no v rozhodujúcej chvíli si loptu ešte zasekával a napokon ani nevystrelil.
     
    43
    Košičanom pokus o zakončenie nevyšiel a zahodili tak ďalšiu gólovú príležitosť. To chcel využiť Poprad, ktorý sa presunul do útoku. Loptu tam popri ľavej strane dostal Tropp a našiel Sedláka, no ten v rýchlosti dobrým pasom na spoluhráča neprestrčil.
     
    44
    Košický tím sa pohodlne ubránil a rýchlo sa presunul na opačnú polovicu. Tam dostal za šestnástku loptu Trebuňák no jeho prudká strela z prevej skončila minimálne desať metrov nad brvnom.
     
    45
    Nuž, s presnosťou to dnes v Košiciach nie je žiadna sláva. Hráči oboch celkov sa síce skutočne snažia, no zakončenia gólmanov vystrašiť nevedia a zdá sa, že sa do šatní pôjde za stavu 0:0.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Štvrtý rozhodca nenadstavil ani jednu minútu a prvý polčas sa skončil. Musíme konštatovať, že sme videli bojovný medzišestnástkový súboj s množstvom pokusov o strelu, no iba minimum šancí. Tri zaujímavé pozície na skórovanie si vypracovali Košičania, ale vo všetkých prípadoch stroskotali na defenzíve alebo na brankárovi Malecovi.

    Druhý polčas sa začne približne o 16:02.
    Druhý polčas sa o chváľu začne.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom domácich futbalistov. Tí sa ihneď pokúsili presunúť na útočnú polovicu, no hostia im to nedovolili.
     
    47
    Počas prestávky ani jeden z trénerov nestriedal a tak pokračujeme v pôvodných zloženiach na trávniku.
     
    48
    Oproti prvému polčasu sa zatiaľ príliš nezmenila ani hra. Opäť vidíme iba snahu na oboch stranách, no stále bez lepších a súvislejších akcií.
     
    49
    Do útoku sa napokon dostali Košičania a vypracovali si aj zakončenie. To ale smerovalo iba mimo bránky, keď Kubík hlavou mieril vedľa žrde po dlhom aute až pred bránku.
     
    50
    Košičania ešte na útočnej polovici zostali a vypracovali si rohový kop. Poprad sa musí v úvode druhého polčasu iba brániť, v útoku ešte nebol.
     
    50
    MFK Košice B dáva gól!

    Domáci futbalisti rozohrali roh veľmi dobre a napokon z neho vyťažili aj prvý gól tohto zápasu. Postaral sa o to TOMÁŠ KUBÍK, ktorý do siete poslal loptu po skrumáži pred bránkou.
     
    51
    Hosťujúci futbalisti nezvládli začiatok tohto polčasu a prehrávajú rozdielom jediného presného zásahu. Objektívne musíme uznať, že Košičania mali viac z hry už v prvej polovici duelu a tento gól si zaslúžili.
     
    53
    Domáci futbalisti sú po strelenom góle stále aktívni a aj naďalej sa tlačia do zakončenia. Hostia si musia v defenzíve dávať veľký pozor.
     
    54
    Košičania ešte ostali na útočnej polovici a pokúsili sa tam niečo vymyslieť. Do vápna letel zaujímavý center, na ktorý vyskakoval Gáll, no bol dobre bránený a loptu netrafil.
     
    55
    Košičania napokon v útoku ešte zabojovali a získali rohový kop. Hostia sa stále nevedia vymaniť spod súperovho zovretia.
     
    56
    Košiciam pokus od rohovej zastávky vobec nevyšiel. Domaci hráči sa síce natlačili priamo pred bránku, no odtiaľ hostia loptu odvrátili.
     
    57
    Pri lopte sú stále iba domáci futbalisti. Košičania to skúšajú už aj nákopmi nad zemou, ale Poprad drží nad vodou gólman.
    Poprad sa síce snaží, no zatiaľ bez úspechu.
     
    60
    Na trávniku sa v týchto chvíľach nedeje nič zaujímavejšie. Poprad to niekoľkokrát skúsil útokom, ale hosťom ich aktivita absolútne nevychádza.
     
    61
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Lukáš Kubus, prichádza Róbert Ujčík.
     
    62
    Kubus sa za postrannú čiaru vôbec neponáhľal a striedanie poriadne pretiahol. Hráčov to ale z miery nevyviedlo a pokračuje sa v hre.
     
    63
    Žltú kartu dostáva Michal Horodník (MFK Košice B).
     
    64
    Striedajúci Ujčík sa ihneď zapojil späť do hry a pokúsil sa o vypracovanie lepšej pozície. Priamo pred bránku prihrával na Ramsa, no pred ním dobre zakročil Ružinský.
     
    65
    V košickej Braci sa stále nedeje nič zaujímavejšie. hráči oboch celkov sa snažia, ale dnes je futbal skutočne plný nepresností a nevidíme ďalšiu zaujímavú situáciu.
     
    66
    Poprad si v strede trávnika prevzal loptu a skúsil to aj strelecky. Z približne 30 metrov pálil Rams, no iba vysoko nad bránku.
     
    68
    Musíme uznať, že popradskí futbalisti konečne prevzali aktivitu na svoje kopačky a presunuli sa na útočnú polovicu. Hostia sa už aj vzájomne povzbudzujú a sú odhodlaní vyrovnať.
     
    69
    Hostia v útoku vybojovali menší faul, po ktorom zahrávali akýsi skrátený rohový kop. Skúsili to centrom pred bránku, no ten našiel iba ruky vysokého Ružinského.
     
    70
    Košičania sa pohodlne ubránili a Ružinský rýchlo rozohral. Loptu dostal na ľavej strane Gáll a chcel sa presunúť do útoku, čo mu síce vyšlo, ale žiadna strela už neprišla.
     
    71
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Boris Gáll, prichádza Samuel Dancák.
     
    72
    Košičania po prestriedaní zabrali a pustili sa do útoku. Tam loptu potiahol Trebuňák, ktorý mal skutočne otvorený priestor na strelu, no jeho prudká rana skončila iba veľmi vysoko nad bránkou. Trebuňák prepálil plot a aj za nám stojacu približne 6-metrov vysokú budovu. Ťažko povedať, kde až lopta napokon skončila...
     
    73
    Popradčania sa presunuli do útoku. Tam sa po dlhom nákope o strelu pokúsil Rams, no lopta mu napokon ušla a zakončovať nemohol.
     
    75
    Hra je skutočne veľmi pokojná. Stále síce sledujeme bojovnosť a snahu, ale tá je stále neúspešná a doposiaľ sme druhý gól nevideli.
     
    76
    Teraz sme to ale zrejme zakríkli! Hostia sa presunuli do útoku a vypracovali si skvelú streleckú pozíciu. Z približne 30 metrov pálil Sedlák, no jeho veľmi prudká strela skončila iba v rukách Ružinského.
     
    77
    Na opačnú stranu sa rýchlo presunuli aj domáci hráči. Tam to strelecky skúsil Kubík, no nebol dostatočne presný a hostia môžu ostať pokojní.
     
    78
    Košičania sa s loptou na kopačkách stiahli na svoju vlastnú polovicu a hru sa pokúsia upokojiť. Domáci tím sa nemá kam ponáhľať.
     
    79
    Hostia síce body vyslovene nepotrebujú, ale aj napriek tomu by ešte radi zabojovali o vyrovnanie a pokúšajú sa napádať rozohrávku súpera.
     
    80
    Do konca riadnej hracej doby tohto zápasu ostáva približne 10 minúť. Popradskí hráči sa stále snažia a chcú získať loptu, defenzíva Košíc je však veľmi pozorná a so základnou časťou by sa rada rozlúčila víťazne.
     
    81
    Mohlo a malo byť vyrovnané! Popradskí futbalisti sa presunuli do útoku a aj sa tam udržali, čo napokon vyústilo do streleckého pokusu Tomáša Sedláka. Jeho strela bola poriadne prudká, ale nepresná a tesne minula ľavú žrď.
    V košickej Barci stále čakáme na druhý gól.
     
    83
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Pavol Rams, prichádza Erik Šuľa.
     
    84
    Popradčania ostali na útočnej polovici, ale prihrávka pred bránku im napokon nevyšla. Tam si na loptu dobre počkal iba Ružinský, ktorý s prehľadom rozohráva.
     
    85
    Košičania ale loptu v útoku dlho neudržali a museli sa presunúť do defenzívy. Zdá sa, že posilnený Poprad sa ešte pokúsi zabojovať o vyrovnanie.
     
    86
    Hostia vybojovali priamy kop z pravej strany spoza šestnástky. Lopty sa tam chopil Ferenc, ktorý poslal prudkú loptu až pred bránku, no nik z jeho spoluhráčov ju nezasiahol a napokon skončila iba u Ružinského.
     
    87
    Čas sa kráti a domáci tím sa presunul na útočnú polovicu. Košičania tam ale nič zbytočne neriskujú, hru chcú mať plne pod kontrolou aby si udržali tesný náskok.
     
    88
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Michal Horodník, prichádza Róbert Jano.
     
    89
    Košičania prestriedali a skutočne sa nemajú kam ponáhľať. Domáci tím drží loptu na svojich kopačkách, ale nič neriskuje. Striedať sa ešte chystajú aj hostia.
     
    90
    Striedanie sa napokon ani neuskutoční, zápas sa končí!
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    Zápas je na konci. Videli sme v ňom zaujímavý bojovný výkon na oboch stranách, ktorý napokon rozhodol jediný gól domáceho tímu. Tri body si tak do tabuľky pripíšu Košičania, ktorí budú po základnej časti pokračovať v bojoch medzi poslednou šesticou. Poprad skončí medzi najlepšími šiestimi tímami východu a zabojuje o postup do Fortuna ligy. (16:48:15)

    Veronika Pancuráková

    Branky: 50. Kubík

    Karty:   63. Horodník (KEB)


    MFK Košice B: Ružinský – Žebík, Hirjak, Skvašík (C), Ndiaye, Vancák, Horodník, Vansa, Gáll, Kubík, Treebuňák
    Náhradníci: Leško, Varga, Takáč, Dancák, Jano

    FK Poprad: Malec – Jurčo, Bendík (C), Janigloš, Tropp, Rams, Palutka, Sedlák, Ferenc, Melek, Kubus
    Náhradníci: Šuľa, Orenič, Ondruš, Ujčík, Durkot, Huszárik

    Rozhodčí: Perašín – Tomčík, Perát

    Diváci: 270
    bahis siteleri