Sereď – Šaľa 3:0 (kon.) | MFK Košice B – Poprad 1:0 (kon.)
konec
MFK Košice B
1:0 (0:0)
FK Poprad
sk Neděle 29.03.2015, 15:00 • Futbalový štadión Barca, Košice • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Michal Horodník, prichádza Róbert Jano.
     
    86
    Hostia vybojovali priamy kop z pravej strany spoza šestnástky. Lopty sa tam chopil Ferenc, ktorý poslal prudkú loptu až pred bránku, no nik z jeho spoluhráčov ju nezasiahol a napokon skončila iba u Ružinského.
     
    83
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Pavol Rams, prichádza Erik Šuľa.
     
    81
    Mohlo a malo byť vyrovnané! Popradskí futbalisti sa presunuli do útoku a aj sa tam udržali, čo napokon vyústilo do streleckého pokusu Tomáša Sedláka. Jeho strela bola poriadne prudká, ale nepresná a tesne minula ľavú žrď.
     
    76
    Teraz sme to ale zrejme zakríkli! Hostia sa presunuli do útoku a vypracovali si skvelú streleckú pozíciu. Z približne 30 metrov pálil Sedlák, no jeho veľmi prudká strela skončila iba v rukách Ružinského.
     
    72
    Košičania po prestriedaní zabrali a pustili sa do útoku. Tam loptu potiahol Trebuňák, ktorý mal skutočne otvorený priestor na strelu, no jeho prudká rana skončila iba veľmi vysoko nad bránkou. Trebuňák prepálil plot a aj za nám stojacu približne 6-metrov vysokú budovu. Ťažko povedať, kde až lopta napokon skončila...
     
    71
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Boris Gáll, prichádza Samuel Dancák.
     
    63
    Žltú kartu dostáva Michal Horodník (MFK Košice B).
     
    61
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Lukáš Kubus, prichádza Róbert Ujčík.
     
    50
    MFK Košice B dáva gól!

    Domáci futbalisti rozohrali roh veľmi dobre a napokon z neho vyťažili aj prvý gól tohto zápasu. Postaral sa o to TOMÁŠ KUBÍK, ktorý do siete poslal loptu po skrumáži pred bránkou.
     
    44
    Košický tím sa pohodlne ubránil a rýchlo sa presunul na opačnú polovicu. Tam dostal za šestnástku loptu Trebuňák no jeho prudká strela z prevej skončila minimálne desať metrov nad brvnom.
     
    42
    Domáci tím napokon súpera cez polovicu nepustil a dostal sa do tretieho nebezpečného zakončenia! Tentokrát sa pomedzi dvojicu Popradčanom predral zrejme Vansa, no v rozhodujúcej chvíli si loptu ešte zasekával a napokon ani nevystrelil.
     
    30
    Obrovská šanca Košičanov! Tí teraz využili úplnú nepozornosť hostí v defenzíve, keď sa dvojica Popradčanov nedokázala zhodnúť na tom, kto loptu pred Kubíkom odkopne. Napokon ju neodkopol ani jeden z nich a Kubík poslal prízemný center pred bránku, ale Gáll v rýchlosti loptu netrafil.
     
    20
    Košičania sa dostali do obrovskej príležitosti! Bol v nej Gáll, ktorý sa po dobrom nákope ocitol úplne sám pred Malecom, no hosťujúci gólman mu loptu v poslednej chvíli vyrazil. Zdalo sa, že popradský gólman pri súboji nezasiahol iba loptu, ale aj hráča, ale rozhodca bol k situácii bližšie a nedovolený zákrok nepostrehol, takže je vzrušenie na strane divákov zbytočné.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 50. Kubík

    Karty:   63. Horodník (KEB)


    MFK Košice B: Ružinský – Žebík, Hirjak, Skvašík (C), Ndiaye, Vancák, Horodník, Vansa, Gáll, Kubík, Treebuňák
    Náhradníci: Leško, Varga, Takáč, Dancák, Jano

    FK Poprad: Malec – Jurčo, Bendík (C), Janigloš, Tropp, Rams, Palutka, Sedlák, Ferenc, Melek, Kubus
    Náhradníci: Šuľa, Orenič, Ondruš, Ujčík, Durkot, Huszárik

    Rozhodčí: Perašín – Tomčík, Perát

    Diváci: 270
    bahis siteleri