Gruzie – KLDR 4:12 (kon.) | SAE – Lucembursko 2:7 (kon.) | Turecko – Bosna a Hercegovina 11:0 (kon.)
konec
Turecko
11:0 (3:0, 4:0, 4:0)
Bosna a Hercegovina
Sobota 04.04.2015, 19:00 • İzmir BB Buz Sporları Salonu • Mistrovství světa - III. A Divize
Partner:
     
    58:19
    Alper Solak dnes hraje velmi tvrdě. Rozhodčí ho trestají podruhé v utkání trestem na 2 + 10 minut za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    54:23
    Ve stejný čas je ovšem potrestána také střídačka Turecka za příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Hrát se tedy bude se čtyřmi hráči na obou stranách.
     
    54:23
    Je tu ovšem další vyloučení na hostující straně. Na trestnou lavici usedl Amar Hadzihasanovic (BIH), který vyfasoval dvouminutový trest a oslabuje tak svůj tým.
     
    44:49
    Amir Hadzihasanovic (BIH) se provinil proti pravidlům. Toho si všiml i hlavní rozhodčí Sobolev, který hostujícího hráče vylučuje na dvě minuty za podražení.
     
    16:26
    Navíc si Bosňané zahrají v početní převaze. Za hákování usedá na trestnou lavici turecký Baris Coskun (TUR).
     
    13:07
    Tlak Turecka vyústil v další vyloučení. Mirzet Hodzic (BIH) si pomohl hákováním, čehož si všiml i rozhodčí, který hostujícího hráče vykazuje na trestnou lavici.
     
    08:09
    Přesilovou hru si zahrají také hosté. Vyloučen byl domácí Alper Solak (TUR), který vyfasoval trest na 2 + 10 za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    05:13
    Admir Pilav (BIH) se provinil hákováním a nabídl tak další výhodu Turecku.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 5. Alec Kocoglu, 5. Halil (Gumus), 7. Ozturk (Alec Kocoglu, Karakoc), 26. Gumus, 30. Semiz (Ozmen, Alec Kocoglu), 36. Coskun (Gumus), 39. Alec Kocoglu (Semiz), 46. Alec Kocoglu (Fatih Faner, Coskun), 47. Coskun (Fatih Faner, Halil), 50. Alec Kocoglu, 55. Ozmen


    Turecko: Ozbaydugan (Kahraman) – Ozturk, Gokalp Solak, Fatih Faner, Akturk, Coskun, Emre Faner, Secer, Islam – Alec Kocoglu, Ozmen "C", Semiz – Gumus, Coskun, Halil – Karakoc, Andy Kocoglu, Bagcilar – Alper Solak
    Bosna a Hercegovina: Pasovic (Capin) – Pilav, Kornejic, Alic, Hadzihasanovic, Hanic, Selmanovic, Gasevic – Nikulin, Hodzic "C", Mrkva – Posavec, Hasovic, Velic – Muhic, Catovic, Tokic – Dzelkic

    Rozhodčí: Sobolev (KAZ) – Markizeti (SLO), Tichon (ISR)
    bahis siteleri