Dánsko – Česko 0:3 (kon.) | Norsko – Lotyšsko 2:1 (kon.) | Francie – Rakousko 2:3 (kon.)
konec
Dánsko
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
Česko
Čtvrtek 16.04.2015, 12:30 • Patinoire de l'Ile Lacroix, Rouen • Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    To byla bomba! Vanišová vybojovala puk na levém kruhu a nabila VENDULE PŘIBYLOVÉ. Její pumelice zazvonila o horní tyčku a skončila v brance. To byla opravdu vynikající střela, po které jdou Češky do tříbrankového vedení. Asistence: Aneta Lédlová.
     
    44:24
    Tak teď české reprezentaci zatrnulo! Michele Brixenová a její spoluhráčky byly důrazné před Peslarovou, kotouč nakonec vzlétl až nad českou gólmanku a mířil za brankovou čáru. V poslední chvíli situaci zachránila Alena Polenská.
     
    40:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky využívají přesilovou hru a zvyšují svůj náskok! Kapitánka Polenská vypálila příklepem od modré čáry, její rána byla tečovaná a došourala se k brance. Poté se puku zmocnila obránkyně ANETA TEJRALOVÁ, která překonala brankářku Dánek. Asistence: Alena Polenská, Kateřina Mrázová.
     
    38:52
    A Tereza Vanišová si následně sama vykoledovala faul, když si kryla puk na pravém mantinelu a byla nedovoleně zastavena právě kapitánkou Henriksenovou. Ta oslabí svůj tým na dvě minuty.
     
    36:19
    Dánky si zahrají přesilovou hru. Faulu se totiž dopustila Tereza Vanišová (CZE), která svou soupeřku podrazila. Doufejme, že si odpyká celé dvě minuty trestu.
     
    31:58
    Kateřina Mrázová svou dělovkou z pravého kruhu jen o milimetry minula levou tyč!
     
    31:08
    Vyloučeny jsou naopak Dánky a Češky tak budou mít další přesilovou hru. Josefina Hansenová (DEN) dostává menší trest za držení.
     
    29:42
    Dánky měly obrovskou šanci na vyrovnání! Josefine Perssonová plácla do puku, který byl dlouho nikým nekontrolován před bránou, ale Peslarová opět skvěle zasáhla.
     
    28:37
    Česká obránkyně Anna Zíková (CZE) předvedla skvělý hit u červené čáry, při kterém soupeřka odlétla na led. V ženském hokeji je to bohužel faul a tak bude Zíková pykat za nedovolenou hru tělem.
     
    16:41
    Josefine Jakobsenová (DEN) naprosto zbytečně faulovala při napadání a dostává menší trest za držení protihráčky.
     
    13:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se ujímají vedení! Kapitánka Polenská vybojovala puk u pravého mantinelu a dostala se do přečíslení dvě na jednu. Přesnou přihrávku poté adresovala DENISE KŘÍŽOVÉ, která propálila Claytonovou ranou k bližší tyči. Asistence: Alena Polenská.
     
    13:05
    Další výborná souhra našich děvčat neskončila brankou. Bucifalová si šikovně vyměnila puk s obránkyní Tejralovou, která svou přihrávkou okamžitě našla Bukolskou. Česká útočnice pálila z první, ale Claytonová zasáhla betonem.
     
    07:51
    Fantastické sólo v podání Venduly Přibylové si říkalo o úvodní branku! Česká útočnice se pěknou kličkou dostala přes Dánku a poté kotouč z její hole jen těsně minul klec Claytonové.
     
    03:20
    Malene Frandsenová (DEN) je první vyloučenou hráčkou zápasu. Dostává menší trest za nedovolené bránění. Češky mají první přesilovku.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 14. Křížová (Polenská), 41. Tejralová (Polenská, Mrázová), 52. Přibylová (Lédlová)


    Dánsko: Claytonová (Joaová) – Frandsenová, Andersenová, Olaussonová, Asperupová, Langsagerová, Hansenová, Thomsenová – Gregersenová, Perssonová, Weisová – Jakobsenová, Henriksenová, Brixová – Russellová, Ernstová, Jensenová – Soendergaardová, Eberhardtová. Trenér: Denis Larsen.
    Česko: Peslarová (Škodová) – Zíková, Tejralová, Flachsová, Kolowratová, Horálková, Herzigová, Zedníková, Černá – Polenská, Mrázová, Křížová – Vanišová, Přibylová, Lédlová – Pejzlová, Manhartová, Hymlárová – Bucifalová, Bukolská, Studentová. Trenér: Jiří Vozák

    Rozhodčí: Findurová (SVK) – Girardová (FRA), D. Kieferová (GER)

    Diváci: 1789
    bahis siteleri