Litva – J. Korea 0:5 (kon.) | Chorvatsko – Estonsko 5:2 (kon.) | Velká Británie – Nizozemsko 3:2 (kon.)
konec
Velká Británie
3:2 (3:1, 0:0, 0:1)
Nizozemsko
Sobota 18.04.2015, 20:30 • IJssportcentrum Eindhoven • Mistrovství světa - I. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:58
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    A narodilo se drama. LEVI HOUKES snižuje na rozdíl jediného gólu. Asistence: Julian van Lijden, Erik Tummers.
     
    12:13
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Z asistenta na střele. Přesně tuto změnu zvládl CRAIG PEACOCK během necelých tří minut. Tentokrát pálil do černého, Velká Británie tak vede o dvě branky. Bez Asistence.
     
    09:24
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Desátá střela domácích znamená druhou vstřelenou branku. CHRIS BLIGHT se rychlou ránou prosazuje, a tak "jeho tým" vede o jednu branku. Asistence: Craig Peacock.
     
    04:01
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Shields přihrál na O Connora, který posunul do lepší střelecké pozice, kde stál volný PAUL SWINDLEHURTS, a ten prostřelil brankáře Oosterwijka. Asistence: Ben O Connor, Colin Shields.
     
    03:09
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Hostující celek ustál úvodní tlak domácích, a tak skóruje sám. STEVE MASON otevírá skóre večerního utkání. Asistence: Diederick Hagemeijer, Jordy van Oorschot.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 5. Swindlehurst (O Connor, Shields), 10. Blight (Peacock), 13. Peacock – 4. Mason (Hagemeijer, Oorschot), 54. Houkes (Lijden, Tummers)


    Velká Británie: Bowns (Lyle) – Richardson, Cowley, Phillips, Weaver, Thomas, O Connor, Swindlehurst, Peacock – Haywood, Phillips, Batch – Myers, Farmer, Boxill – Lachowicz, Gardise, Dowd – Blight, Shields, Prince
    Nizozemsko: Oosterwijk (Meirdres) – Jong, Oorschot, Velden, Tummers, Iersel, Gestel, Vogelaar, Nagtzamm – Heuvel, Mason, Hagemeijer – Bruijsten K., Bruijsten M., Demelinne – Stampher, Wurm, Biezen – Houkes, Lijden, Brekelmans

    Rozhodčí: Ingram – Nieminen, Yamagichi
    bahis siteleri