Rakousko – Lotyšsko 8:0 (kon.) | Česko – Norsko 4:2 (kon.) | Dánsko – Francie 2:3 (kon.)
konec
Dánsko
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
Francie
Sobota 18.04.2015, 19:30 • Patinoire de l'Ile Lacroix, Rouen • Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:02
    Francie právě vstřelila branku!
    Obrovská radost domácích hráček i publika! LEA VILLOTOVÁ vypálila od modré čáry, a protože Claytonová měla zakrytý výhled, puk doplachtil až k pravé tyčce a končí v síti. Asistence: Estelle Duvinová.
     
    32:41
    Francie právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! SOLINE FOHREROVÉ snižuje v přesilové hře přesnou ranou z mezikruží na 2:2. Claytonové kotouč propadl někde mezi rukou a tělem. Asistence: Virginie Bouetz Andrieuová a Estelle Duvinová.
     
    18:38
    Francie právě vstřelila branku!
    Parádní akce Francouzek končí gólem! Fohrerová našla z levé strany před brankou najetou ANOUCK BOUCHEOVOU, která v pádu poslala kotouč nad levé rameno Claytonové. Asistence: Soline Fohrerová.
     
    09:48
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Už po 30 sekundách od prvního gólu zvyšuje na 2:0 pro Dánsko JOSEFINE PERSSONOVÁ. Dánská útočnice vystřelila tahem z pravého kruhu a po ledě překonala Morinovou. Asistence: Josephine Asperupová a Malene Frandsenová
     
    09:18
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánsko využívá přesilovou hru zásluhou MARIE HENRIKSENOVÉ, která z mezikruží propálila Morinovou. Francouzská brankářka měla zakrytý výhled. Asistence: Josefine Jakobsenová a Maria Olaussonová.

    Tomáš Lichnovský

    Branky a nahrávky: 10. Henriksenová (Jakobsenová, Olaussonová), 10. Perssonová (Asperupová, Frandsenová) – 19. Boucheová (Fohrerová), 33. Fohrerová (Bouetz Andrieuová, Duvinová), 57. Villiotová (Duvinová)


    Dánsko: Claytonová (Joaová) – Frandsenová, Gregersenová, Olaussonová, Asperupová, Langsagerová, Hansenová, Andersenová, Thomsenová – Perssonová, Soendergaardová, Weisová – Jakobsenová, Henriksenová, Brixová – Russelová, Ernstová, Jensenová – Eberhardtová. Trenér: Denis Larsen.
    Francie: Morinová (Baldinová) – Leclercová, Parmentová, Villiotová, Gendarmeová, Bouetz Andrieuová, Lager Lacombeová, Grenierová, Obreová – Passardová, Allemozová, Aurardová – Duvinová, Escuderová, Boucheová – Fohrerová, Jouannyová, Baudritová – Vixová, Rihetová, Cuasnetová. Trenér: Gregory Tarle

    Rozhodčí: Grisonová (CAN) – Kieferová (GER), Kuonenová (SUI)
    bahis siteleri