Třinec – Vlašim 0:1 (kon.) | Ústí n. L. – Zlín 1:2 (kon.)
konec
FK Třinec
0:1 (0:1)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Pátek 24.04.2015, 17:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    Vlašim se dnešním vítězstvím bodově dotáhla na trojici týmů na šestém, sedmém a osmém místě. Třinečtí zatím zůstávají na dvanácté pozici, ale předskočit je mohou Ústí nad Labem nebo Frýdek-Místek. Svěřenci trenéra Kalivody se v 25. kole představí v neděli 3. května od 10:15 na hřišti Žižkova. Den předtím bude hrát Vlašim v 17:00 na půdě Táborska.

    Ode mě je to pro dnešek všechno a loučím se s vámi. Děkuji za pozornost, přeji příjemný zbytek pátečního večera a pohodový víkend! Na počtenou! (19:02:20)
     
    Ani druhý poločas příliš mnoho vzruchu 321 fanouškům nepřinesl, branka už dokonce nepadla žádná. Třinec vstoupil do druhé půle s jednou změnou a přeci jen si počínal o něco více aktivněji. Po čtrnácti minutách měl největší šanci Slezanů ve druhé části Dedič, jenže po standardní situaci Tomečka hlavičkoval z dobré pozice jen těsně nad bránu. Vlašim hrála zezadu, poctivě bránila a do žádného velkého útočení se nepouštěla. Paleček příliš mnoho těžkých zákroků neměl, ale ani jeho protějšek. Hru neoživila ani střídání, a tak se dohrálo ve stejném tempu. Třinec v závěru žádný tlak nevyvinul a z utkání tak bere tři body hostující Graffin.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    K míči se postavil Tomeček a sudí Zelinka si ještě musel uklidnit hráče ve zdi. Tomeček trefil pouze někoho ve zdi a je konec.
     
    90+2
    Joukl v souboji předčil Dominika Simerského (VLA), který ho raději fauloval, ale obdržel žlutou kartu. Třinec má možná poslední šanci v podobě trestného kopu z osmnácti metrů.
     
    90+1
    Po mnoha minutách měl práci brankář Budínský, když si došel pro nákop Tomečka z poloviny hřiště. Rozhodčí Zelinka přidává navíc dvě minuty.
     
    90
    Třinec se konečně dostal na útočnou půlku, tak však vinou nepřesnosti skončil balon pouze v zámezí. Vhazuje Nový.
     
    89
    S třineckými nadějemi na bodový zisk z dnešního utkání to už vypadá hodně špatně. Vlašim už pěkně dlouhou chvíli útočí po levé straně.
     
    88
    Hosté střídají potřetí a naposled. Trenér Petržela stáhl ze hru Pavla Radoše a nahradil ho Karlem Hejným.
     
    87
    Třinec potřebuje hrát do útoku, v posledních momentech se však hraje spíše na jeho obranné polovině.
     
    86
    Pavel Hloch (TRI) před vlastní šestnáctkou fauloval Baráka a obdržel žlutou kartu. Barák si poležel na trávníku a ušetřil nějaké ty sekundy.
     
    85
    Zbývá pět minut do konce a Třinec se snaží tlačit před Budínského branku. Kubáň se po sklepnutí s Gavlákem zbavil Bredy, ale pak se mu centr hrubě nepodařil.
     
    84
    Malcharek ve středu hřiště zachytil výkop Budínského, Gavlák však po jeho přihrávce nemohl hrát, neboť se vracel z postavení mimo hru.
     
    83
    Brejcha se uvolnil ve středu a chtěl přihrávat Veselému do levého křídla. Veselého zahnal a střídající hráč už nestihl balon na hrací ploše.
     
    82
    Radoš se na pravé straně zbavil Kubáně a zkusil vystřelit na zadní tyč. Až příliš míč překroutil a pálil pouze několik metrů vedle. Gebertovi se tečovat nepodařilo.
     
    81
    Veselý teď pronikl po levé straně a Vomáčka jeho centr zablokoval. Podruhé to o něco později zkusil Barák, ale ztroskotal na Malcharkovi.
     
    80
    Vlašim se na vlastní obranné polovině s ničím nepáře a raději odkopává dopředu. Třinečtí se potýkají s neustálými nepřesnostmi a nemohou se dostat ke střele.
     
    79
    Gajdošík už mohl zpoza šestnáctky vystřelit, ale ještě zbytečně vymýšlel něco navíc. O míč přišel a zaútočil Graffin. Vomáčka ubránil Geberta, nabíhajícího na Radošův centr, a tak ani z tohoto mráčku nezapršelo.
     
    78
    Hloch s Vomáčkou si několikrát vyměnili balon a pak to vzal Hloch na sebe. Balon mu utekl, ale zezadu byl nedovoleně zastaven Radošem.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 9. Kučera

    Karty:   27. Janoščín (TRI), 65. Matoušek (TRI), 86. Hloch (TRI) – 21. Kučera (VLA), 90+2. Simerský (VLA)


    FK Třinec: Paleček – Matoušek (73. Gavlák), Vomáčka (C), Hloch, Kubáň – Janoščín (46. Tomeček), Hupka, Ceplák (66. Gajdošík), Malcharek – Joukl, Dedič. Trenér: Marek Kalivoda.
    Náhradníci: Bruk – Velner, Malíř, Tomeček, Čelůstka, Gavlák, Gajdošík.

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Budínský – Breda, Simerský, Štochl, Nový – Petrů (C) – Radoš (88. Hejný), Brejcha, Barák, Kučera (74. Veselý) – Jícha (68. Gebert). Trenér: Vlastimil Petržela.
    Náhradníci: Fendrich – Starý, Průcha, Vopat, Veselý, Hejný, Gebert.

    Rozhodčí: Miroslav Zelinka – Pavel Peřina, Vít Melichar

    Diváci: 321
    bahis siteleri