Dortmund – Frankfurt 2:0 (kon.) | Hannover – Hoffenheim 1:2 (kon.) | Stuttgart – Freiburg 2:2 (kon.)
Hamburg – Augsburg 3:2 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Leverkusen 1:1 (kon.) | Bayern – Hertha 1:0 (kon.)
konec
Hannover 96
1:2 (1:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Sobota 25.04.2015, 15:30 • HDI-Arena, Hannover • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Poslední střídání v týmu Hoffenheimu. Ze hřiště jde Maďar Szalai, na posledních pár sekund míří na hřiště Zuber.
     
    90+1
    Za zákrok na Toljana u postranní čáry uviděl žlutou kartu domácí kapitán Stindl. Hannoveru se tak krátí čas na vyrovnání!
     
    90+1
    Naposledy střídá i Hannover. Ze hřiště odchází obránce Schmiedebach, kterého nahrazuje Felipe.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Podrué střídá i Hoffenheim! Ze hřiště odchází Roberto Firnimo, který podal opět výborný výkon. Na posledních pár minutek se na trávník podívá Salihovic.
     
    89
    Míč se ale dostal na pravou stranu k Rudymu, který postupoval vpřed. Domácí Joselu mu podrazil nohy, což rozhodčí postřehl a uděluje španělskému útočníkovi žlutou kartu!
     
    86
    Teď se domácí fandové opět velmi hlasitě zlobili! Hostující Strobl hodně nešikovně poslal míč do rukavic Baumann a celá situace zaváněla "malou domů". Rozhodčí však situaci pustil!
    Sven SCHIPPLOCK - 1:2
     
    83
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    No a hosté se dostávají necelých deset minut před koncem utkání do vedení! Robert Firnimo vymyslel výbornou přihrávku na Szalaie, který se vyhnul Marcelovi a postupoval do vápna. Nadýchaným centrem našel střídajícího SVENA SCHIPPLOCKA, který míč poslal k tyči! Hodně nepříjemná zpráva pro domácí fanoušky!
     
    79
    Podruhé střídá domácí Hannover! Ze hřiště jde dnes velmi aktivní Ya Konan. Na posledních přibližně patnáct minut přichází Jan Schlaudraff.
     
    73
    Střídají i hosté! Ze hřiště odchází střelec jediné branky Hoffenheimu Anthony Modeste, který je nahrazen Schipplockem.
     
    72
    První změnu provádí domácí tým. Ze hřiště odchází Sané, který je viditelně otřesený z posledního souboje s Baumannem. Na hřišti ho nahrazuje Kenan Karaman.
     
    70
    Brankář Zieler se vydal protestovat až na půlící čáru a hned vyfasoval od Perla žlutou kartu!
     
    64
    Na levé straně se dostával do úniku Polák Polanski, kterého ve skluzu zastavil domácí Schmiedebach. Za tento zákrok domácí hráč uviděl žlutou kartu!
    Střela Stindla mířila těsně mimo
     
    63
    Tak toto může domáíc mrzet! Na pravé straně se k míči dostal Sané, který pravděpodobně fauloval Strobla, nicméně rozhodčí situaci pustil. Domácí záložník si počkal na náběh Stindla a nasměřoval k němu přihrávku. Domácí kapitán jen o kousek netrefil branku Baumanna!
     
    59
    Abraham teď nepřesnou přihrávkou nadělal problémy Baumannovi, který musel z nouze vykopávat. Trefil však pouze Stindla, který pohotově odcentroval do vápna. Na jeho centr si nabíhal Prib, ale míč těsně netrefil!
     
    47
    Akci domácích započal na levé straně Albornoz, který poslal přízemní centr do vápna. Prib poslal míč na Stindla, který vystřelil z první. Rána mu však příliš nesedla a Baumann v klidu zasáhl.
     
    41
    V potyčce byl nejaktivnější domácí Sané a hostující Bičakčic. Oba dostávají od hlavního arbitra žlutou kartu!
    Šance hostů
     
    33
    Volný přímý kop rozehrál Rudy, který našel ve vápně hlavu Bičakčice. Jeho hlavička skončila na tyči, od které se odrazila a k dorážce se málem dostal Modeste. Míč však těsně nestihl!
    Lars STINDL - 1:1
     
    24
    Hannover právě vstřelil branku!
    K penaltovému puntíku se postavil domácí LARS STINDL, který penaltu proměnil a vyrovnává na 1:1!
    Faul Strobla na Schmiedebacha
     
    23
    Za svůj zákrok dostává žlutou kartu Tobias Strobl!
     
    23
    Na pravé straně se dostal míč k Ya Konan, který odcentroval míč do vápna. Zde však poslal k zemi Tobias Strobl Schmiedebacha a bude se kopat penalta!
    Konan Ya si míč výborně zpracoval, střela mu ale nesedla
     
    19
    To už vypadalo z domácího pohledu daleko lépe! Na pravou stranu dostal výborný pas Stindl, který neotálel a odcentroval. Ve vápně si míč elegantně zpracoval Konan Ya. Záložníkovi z Pobřeží Slonoviny ale střela nevyšla a Baumann zasáhl!
    Anthony MODESTE - 0:1
     
    1
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    No tak to je bleskový úvod hostujícího celku! Roberto Firnimo na sebe natáhl dvojici hráčů a poté i s trochou štěstí prostrčil míč do vápna na ANTHONYHO MODESTEHO, který něměl problém překonal Zielera!

    Jan Havlovic

    Branky: 24. Stindl (pen.) – 1. Modeste (Firmino), 83. Schipplock (Szalai)

    Karty:   41. Sané (HAN), 64. Schmiedebach (HAN), 70. Zieler (HAN), 89. Joselu (HAN), 90+1. Stindl (HAN) – 23. Strobl (HOF), 41. Bičakčić (HOF)


    Hannover 96: Zieler – Albornoz, Schulz, Marcelo, Schmiedebach (90+1. Felipe) – Sané (72. Karaman), Andreasen – Prib, Stindl (C), Ya Konan (79. Schlaudraff) – Joselu.
    Náhradníci: Almer – Briand, Felipe, Kijotake, Karaman, Schlaudraff, João Pereira.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Abraham, Bičakčić, Strobl, Toljan – Polanski (C), Schwegler, Rudy – Firmino (90. Salihović) – Szalai (90+4. Zuber), Modeste (73. Schipplock).
    Náhradníci: Grahl – Schipplock, Kim Džin-Su, Amiri, Zuber, Salihović, Prömel.

    Rozhodčí: Perl – Stein, Emmer (vš. GER)
    bahis siteleri