Košice – Slovan Bratislava 2:1 (kon.) | Ružomberok – Trenčín 0:1 (kon.) | Senica – Dunajská Streda 4:0 (kon.)
Myjava – Zlaté Moravce 2:2 (kon.)
konec
MFK Košice
2:1 (1:0)
ŠK Slovan Bratislava
sk Sobota 25.04.2015, 16:30 • Čermeľ, Košice (kapacita 9000 divákov) • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    75
    Košice dali gól!
    Neskutočný okamih, Slovan si teraz možno doslova sám prehral zápas! Obrovská radosť v Čermeli, domáci znovu vyhrávajú! Pačinda zahrával štandardku z pravej strany a poslal center do stredu šestnástky, kde loptu jemne tečoval Tomáš Huk a hráč belasých NICOLAS EZEQUIEL GOROSITO loptu nešťastne umiestnil do pravého horného rohu, kde už Krnáč nemal šancu zasiahnuť!
     
    54
    Slovan dal gól!
    Je vyrovnané, platonický nápor Slovana rezultuje vo vyrovnávajúci gól, ktorý však bol poriadne kuriózny! Štefánik pred šestnástkou ešte nevystrelil, priťukol však MARKOVI MILINKOVIČOVI, ktorý len tak vystrelil z hranice šestnástky, mieril to do stredu bránu a Tofiloski nezvládol na pohľad jednoduchý zákrok, lopta mu vypadla z rúk a skončila za bránkovou čiarou!
     
    37
    Košice dali gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia, vyslyšali priania svojich fanúšikov! Po centri z rohu najprv skákal v strede šestnástky Diaby, ten ešte loptu nezasiahol, za ním však stál absolútne nepokrytý TOMÁŠ HUK a exportnou strelou z voleja namieril presne k pravej žrde, od ktorej sa lopta odrazila do siete! Nádherný gól a obrovská radosť na tribúnach!

    Tomáš Schügerl

    Branky: 37. Huk, 75. Gorosito (vla.) – 54. Milinković

    Karty:   90. Kubík (KOS) – 67. Čikoš (SBA)


    MFK Košice: Tofiloski – Tóth, Huk, Žebík, Dimun – Pavúk (70. Gáll), Šinglár (C) – Pačinda, Kubík, Haskič – Diaby (90+2. Horodník).
    Náhradníci: Ružinský – Vancák, Gáll, Ndiaye, Horodník, Jonec.

    ŠK Slovan Bratislava: Krnáč – Kotula, Gorosito, Saláta (C), Čikoš – Simović, Štefánik (81. Peltier) – Mészáros (73. Oršula), Milinković, Soumah – Zreľák.
    Náhradníci: Valašík – Niňaj, Záhumenský, Oršula, Peltier, Gašparovič, Lásik.

    Rozhodčí: Valášek – Lieskovský, Kováč

    Diváci: 5685
    bahis siteleri