Leicester – Newcastle 3:0 (kon.) | Aston Villa – Everton 3:2 (kon.) | Liverpool – Queens Park 2:1 (kon.)
Sunderland – Southampton 2:1 (kon.) | Swansea – Stoke 2:0 (kon.) | West Ham – Burnley 1:0 (kon.)
Manchester Utd. – West Brom 0:1 (kon.)
konec
Leicester City
3:0 (2:0)
Newcastle United
Sobota 02.05.2015, 13:45 • King Power Stadium (Leicester, Leicestershire) • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Tohle je pro Newcastle United opravdu velmi nepříjemné, neboť druhým vyloučeným hráče Carverova výběru je po nedovoleném zákroku a druhé žluté kartě Daryl Janmaat.
     
    78
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází dvougólový střelec Leonardo Ulloa, místo něj na trávník přichází Andrej Kramarić.
     
    74
    Střídá také Newcastle United: pro dnešek dohrál Ayoze Pérez, kterého nahradí Adam Armstrong.
     
    74
    Střídání v celu Leicester City: ze hřiště putuje Esteban Cambiasso, na trávník přichází Dean Hammond.
     
    70
    V blízkosti pokutového území se nedovoleného zákroku dopustil Paul Dummett (Newcastle United), který za nebezpečný skluz proti Vardymu vidí kartónek žluté barvy.
     
    68
    Avizované střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Marcin Wasilewski, přichází Ritchie De Laet.
     
    64
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Emmanuel Rivière, přichází Vurnon Anita.
     
    62
    Hostující celek bude utkání dohrávat v devíti hráčích v poli. Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává za nedovolený zákrok u postranní čáry Mike Williamson (Newcastle United), který podrazil unikajícího Vardyho.
     
    59
    Domácí mužstvo podniklo rychlou útočnou akci, Mahrezovu střelu z bezprostřední blízkosti ale Krul vyrazil. Míč se však odrazil k nohám hráčů Leicesteru, kteří se prezentovali ostrým centrem do šestnáctky, kde si na něj na malém vápně naskočil Ulloa a svůj hlavičkový pokus umístil pod břevno. Senzační zákrok ovšem vytasil Krul, který míč směřující do brány dokázal vytěsnit nad břevno a zachránil svůj tým od čtvrté inkasované branky!
     
    55
    Další útočnou akci domácího celku zastavil před pokutovým územím jen za cenu faulu a následného karetního trestu Mike Williamson (Newcastle United).
     
    52
    Skvělou přízemní přihrávku z pravé strany obdržel v pokutovém území Albrighton, který se vůbec nerozpakoval a okamžitě vypálil, neměl však dostatečně přesně srovnána mířidla a jeho rána tak odkrytou klec jen těsně minula.
    Leonardo ULLOA - 3:0


     
    48
    Leicester právě vstřelil branku! Exekuce nařízeného pokutového kopu se postavil LEONARDO ULLOA. Směr jeho střely sice Krul vystihl, ale zabránit míči v cestě do sítě už nedokázal.
     
    48
    Po faulu Rivièreho v pokutovém území byla nařízena penalta pro Leicester City!
     
    29
    Vypadá to, že se žlutými kartami se roztrhl pytel, kartónek právě této barvy si totiž velmi zblízka prohlédl Matty James (Leicester City), jenž byl v souboji o míč příliš pozdě a svého spoluhráče skolil k zemi skluzem ze strany.
     
    28
    Žlutou kartu dostává také Jonás Gutiérrez (Newcastle United), který se provinil nedovoleným zákrokem vůči soupeři.
    Wes MORGAN - 2:0


     
    17
    Leicester právě vstřelil branku! Rozdíl ve skóre je už dvoubrankový! Po Albrightonově centru z nařízeného přímého kopu se k zakončení dostal v pokutovém území WES MORGAN a překonal brankáře Krula.
     
    16
    Prvním mužem, který si v dnešním utkání prohlédl žlutou kartu, byl Daryl Janmaat (Newcastle United), jenž se provinil nedovoleným zákrokem.
    Leonardo ULLOA - 1:0


     
    1
    Leicester právě vstřelil branku! Domácí celek se hned v úvodní minutě ujímá vedení! Po vybojovaném rohovém kopu se centrovaný míč dostal k LEONARDU ULLOAOVI, který jej hlavou z hranice malého vápna umístil přesně pod břevno.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 1. Ulloa (Albrighton), 17. Morgan (Albrighton), 48. Ulloa (pen.)

    Karty:   29. James (LEC) – 16. Janmaat (NEW), 28. Gutiérrez (NEW), 55. Williamson (NEW), 70. P. Dummett (NEW)   62. Williamson (NEW), 90+1. Janmaat (NEW)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 7:7.
    Leicester City: Schmeichel – Wasilewski (68. De Laet), Morgan, Huth, Schlupp – Albrighton, James, Cambiasso (74. Hammond), Mahrez – Vardy, Ulloa (78. Kramarić).
    Náhradníci: Schwarzer – De Laet, Konchesky, Drinkwater, Hammond, Kramarić, Wood.

    Newcastle United: Krul – Janmaat, Williamson, Coloccini, P. Dummett – Taylor, Colback – Pérez (74. Armstrong), Sissoko, Gutiérrez – Rivière (64. Anita).
    Náhradníci: Woodman – de Jong, Anita, Sa. Ameobi, Cabella, Armstrong, Abeid.

    Rozhodčí: Dean – Long, Burt
    bahis siteleri