Švýcarsko – Německo 1:0 (kon.) | Rusko – Dánsko 5:2 (kon.) | Švýcarsko – Lotyšsko 1:2 (po pr.)
Slovensko – Norsko 2:3 (kon.) | Švédsko – Kanada 4:6 (kon.)
konec
Rusko
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
Dánsko
Středa 06.05.2015, 16:15 • ČEZ Aréna, Ostrava • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou zajímavé utkání mezi Ruskem a Dánskem. Sborná o svém vítězství definitivně rozhodla až v samotném závěru zápasu, kdy svou druhou branku v utkání zaznamenal Sergej Mozjakin a tečku za tímto duelem udělal Vladimir Tarasenko. Rusko tak porazilo Dánsko 5:2 a odčinilo předchozí nezdar se Spojenými státy. Z dnešního hokejového menu na webu onlajny.com to není zdaleka vše, již od 20:15 se na vás budu těšit u přenosu z utkání mezi Slovenskem a Norskem. Zatím se mějte fajn. (18:32:40)
    Rusové si body vzít nenechali

    Rusové v prvním dnešním zápase ostravské skupiny porazili Dánsko 5:2.Rusko – Dánsko 5:2 (2:0, 1:1, 2:1)Branky: 11....

    Posted by Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 on 6. květen 2015
     
    Nejlepším hráčem utkání z týmu Dánska je Patrick Bjorkstrand, stejné ocenění si z ruské strany odnesl Sergej Mozjakin. Nyní si poslechneme hymnu Ruska.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:05
    Oliver Lauridsen se pustil do křížku s Malkinem, oba kohouti si vyměnili pár ran, ale rozhodčí oba zápasníky poslal na trestnou lavici.
    VLADIMIR TARASENKO - 5:2

     
    57:51
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Teď už o vítězství Ruska není sebemenší pochyb. Antipin přenechal hrací předmět VLADIMIRU TARASENKOVI, který přesnou střelou popáté překonal Dahma. Asistence: Viktor Antipin, Sergej Plotnikov.
    Sergej MOZJAKIN - 4:2

     
    57:02
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná pravděpodobně definitivně rozhoduje o svém vítězství. Malkin přihrál puk na pravé křídlo Kuljominovi, který kotouč vrátil najetému SERGEJI MOZJAKINOVI, jenž si počkal, až se Dahm položil a touš poté pověsil do víka. Asistence: Nikolaj Kuljomin, Jevgenij Malkin.
     
    56:22
    Do útočného pásma vnikl Panarin, jenže skrz obránce se neprosadil, a tak téměř bez boje odevzdal puk Dánům.
     
    55:47
    Mozjakin zpoza obránce chtěl zahrát Dahmovi na housle, ale dánský brankář neměl pro jeho úmysl pochopení.
    Dánský brankář Sebastian Dahm drží svůj tým

     
    54:46
    Jeden z ruských hráčů uklouzl, čehož využil Jesper Jensen, jenž poslal přihrávku před branku na Storma, ale ten nakonec puk netrefil.
     
    54:17
    Oliver Lauridsen přišpendlil Anisimova na mantinel, ruský útočník si však z tohoto souboje odnesl krvavé zranění v obličeji.
     
    53:58
    Deja vu, po dalším icingu se bude znovu vhazovat před Bobrovským.
     
    53:25
    Rusové si nerozuměli při rozehrávce a po zakázaném uvolnění se hra přesune zpět před Bobrovského.
     
    53:01
    Před Dahmem se objevil nikým nekrytý Šipačov, který však nezvládl bruslařský manévr a v pádu tak nedokázal zakončit přesněji.
    Pohlídají si Rusové náskok?

    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Michal Šandor

    Branky a nahrávky: 11. Panarin (Dadonov, Šipačov), 14. Mozjakin (Malkin), 39. Dadonov (Medveděv, Čudinov), 58. Mozjakin (Kuljomin, Malkin), 58. Tarasenko (Antipin, Plotnikov) – 30. Green (Spelling, Lauridsen), 50. Spelling


    Rusko: Bobrovskij – Jakovlev, Bělov, Kulikov, Antipin, Čudinov, Medveděv, Mironov – Panarin, Dadonov, Šipačov – Mozjakin, Malkin, Kuljomin – Plotnikov, Anisimov, Tarasenko – Tichonov, Širokov, Kovalčuk.
    Dánsko: Dahm – M. Lauridsen, Kristensen, Boedker, Madsen, Uldall, O. Lauridsen – Storm, Bjorkstrand, J. Jensen – Jakobsen, Hardt, N. Jensen – Green, Staal, Spelling – Starkov, Poulsen.

    Rozhodčí: Mayer (USA), Björk (SWE) – Mills (CAN), Semjonov (EST)
    bahis siteleri