USA – Bělorusko 2:5 (kon.) | Česko – Francie 5:1 (kon.) | Finsko – Slovinsko 4:0 (kon.)
Švédsko – Německo 4:3 (kon.)
konec
Švédsko
4:3 (2:1, 0:1, 2:1)
Německo
Čtvrtek 07.05.2015, 20:15 • O2 Aréna, Praha • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    PLACHTA - 4:3

     
    54:38
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci přeci jen snižují. MATTHIAS PLACHTA dostal od Hospelta přihrávku na modrou čáru, kde se zbavil bránícího Forsberga a přesnou střelou pověsil kotouč do horní poloviny branky. Asistence: Kai Hospelt, Yannic Seidenberg.
    MÖLLER - 4:2

     
    48:40
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Výběr Tre Kronor utíká do dvoubrankového vedení. OSCAR MÖLLER se u mantinelu zbavil dotírajícího Kinka a následnou přesnou střelou zaknihoval svůj druhý gól v tomto utkání. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Joakim Lindström.
    KLINGBERG - 3:2

     
    42:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Teď už ale Pielmeier kapituloval. Möller posunul kotouč na modrou čáru Kronwallovi, jehož nahození tečoval před Pielmeierem JOHN KLINGBERG a německý gólman nestihl na změnu směru puku zareagovat. Asistence: Staffan Kronwall, Oscar Möller.
    KRÄMMER - 2:2

     
    29:29
    Německo právě vstřelilo branku!
    Klingberg udělal na útočné modré čáře chybu, když poslal kotouč jen do NICOLASE KRÄMMERA, jenž ujel do samostatného úniku, který zakončil pěknou bekhendovou kličkou. Bez asistence.
    Marcus KINK - 2:1

     
    15:47
    Německo právě vstřelilo branku!
    Teď už to Němcům vyšlo. V přečíslení dva na jednoho volil Rieder střelu, kterou sice Enroth vyrazil, ale kotouč se dostal k volnému MARCUSI KINKOVI, jenž zakončil do poloodkryté branky. Asistence: Tobias Rieder a Stephan Daschner.
    LINDSTRÖM - 2:0

     
    12:43
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Protagonisté předchozí gólové akce si role tentokrát vyměnili. Möller adresoval bekhendem přihrávku na JOAKIMA LINDSTRÖMA, jenž střelou z kruhu podruhé překonal Pielmeiera, který se pod maskou trochu začervenal. Asistence: Oscar Möller.
    OSCAR MÖLLER - 1:0

     
    11:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Návrat na led zvládli lépe Švédové. Lindströmu střelu ještě Pielmeier vyrazil, ale na dorážku OSCARA MÖLLERA už nestihl zareagovat. Asistence: Joakim Lindström, Mattias Sjögren.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Michal Šandor

    Branky a nahrávky: 12. Möller (Lindström, Sjögren), 13. Lindström (Möller), 43. Klingberg (Kronwall, Möller), 49. Möller (Ekman-Larsson, Lindström) – 16. Kink (Rieder, Daschner), 30. Krämmer, 55. Plachta (Hospelt, Seidenberg)


    Švédsko: Enroth (Nilsson) – Ekman-Larsson, Klefbom, Klingberg, Kronwall, Granberg, Ekholm, Rahimi – Forsberg, Eriksson, Lander – Lindström, Sjögren, Möller – Ericsson, Lindholm, Rask – Hjalmarsson, Josefson, Lundqvist – Danielsson.
    Německo: Pielmeier (Endras) – Krüger, Müller, Kohl, Goc, Daschner, Köppchen, Krupp – Reimer, Ehliz, Hager – Rieder, Wolf, Pietta – Kink, Hospelt, Plachta – Oppenheimer, Krämmer, Seidenberg – Rädeke.

    Rozhodčí: Hodek (CZE), Sidorenko (BLR) – McIntyre (USA), Šefčík (SVK).
    bahis siteleri