Třinec – Pardubice 0:1 (kon.) | Olomouc – Karviná 2:2 (kon.) | Vlašim – Varnsdorf 1:3 (kon.)
Táborsko – Zlín 2:0 (kon.) | Opava – Znojmo 0:0 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
2:2 (1:1)
MFK Karviná
Sobota 16.05.2015, 13:00 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    90
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tak zřejmě z úplně posledního mráčku zapršelo, když se Karviná dostala do šestnáctky Olomouce, kde míč několikrát nebezpečně poskakoval kolem brány Olomouce až se k němu dostal ERIK PUCHEL, jenž jej poslal do domácí brány, a vyrovnal tak stav utkání.
     
    87
    Růžička mohl vyrovnat stav utkání, protože vyslal velmi pěknou střelu z hranice šestnáctky, která nakonec proletěla jen těsně nad bránou Olomouce.
     
    86
    I Karviná vystřídala svého posledního hráče, protože hřiště opustil Tomáš Janíček a na chvíli si ještě jde zahrát Jan Hatok.
     
    82
    Domácí trenér střídá svého posledního hráče, když Jana Navrátila vystřídal Jan Schulmeister.
     
    71
    Karviná posílá do hry svého nejlepšího střelce, protože na hrací plochu přichází Lubomír Urgela, který vystřídal Daniela Tarczala.
     
    69
    Sigma střídá svého druhého hráče, jelikož Michala Ordoše nahradí ve zbytku utkání Tomáš Zahradníček.
     
    62
    Oba týmy se rozhodly vystřídat jednoho ze svých hráčů, když na domácí straně končí utkání pro Denise Canu, jehož nahradí David Houska a na straně Karviné Erik Puchel vystřídal Tomáše Königa.
     
    58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Velmi dobře to nyní udělal Hála, jenž si pohlídal ofsajdovou past, a tak se následně po pravé straně prodral až do vápna Karviné, kde přihrál VÁCLAVU VAŠÍČKOVI, kterého si nepohlídal Jovanović a domácí útočník už poté překonal Pindrocha.
     
    55
    A tak už se žlutí i na domácí straně, když žlutou kartu dostal Denis Cana, který si už o žluté napomenutí doslova říkal.
     
    22
    Během chvíle musí Pindroch znova vytahovat míč ze své sítě, avšak nyní není branka Olomouce uznána, jelikož byl Petr v ofsajdovém postavení.
     
    21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí fotbalisté se prosazují ihned ze své první vážnější šance, když Vašíček poslal z levé strany velmi pěkný centr do vápna Karviné, kde byl zcela volný JAKUB PLŠEK, jenž už hlavou poslal míč za bezmocného Pindrocha.
     
    19
    Je tu další žlutá karta v utkání, kterou opět vidí hráč Karviné, jelikož Mihailo Jovanović tvrdě poslal k zemi Petra.
     
    15
    Karviná právě vstřelila branku!
    Rajnoch u postranní čáry odhlavičkoval míč za sebe, kde však nebyl nikdo v modré a naopak si zrovna do těchto prostor naběhl MATĚJ FIALA, který měl před sebou doslova dálnici až k Reichlově bráně a hostující útočník už si následnou situací věděl rady a poslal Karvinou do vedení.
     
    13
    Hosté se probojovali do první vážné situace v utkání, když Juřena velmi pěkně dostal míč na Fialu, jenž už byl až před Reichelem, avšak měl na svých zádech bránícího Bystroně, a tak zakončení karvinského útočníka nemělo potřebnou razanci k překonaní domácího brankáře.
     
    9
    Je tu první žlutá karta v utkání, když hostující Václav Juřena zcela zbytečně zajel u postranní čáry do Rajnocha a za svůj faul vidí zcela zaslouženě žlutý kartónek.

    Jan Matúš

    Branky: 21. Plšek, 58. Vašíček – 15. Fiala, 90. Puchel

    Karty:   55. Cana (OLO) – 9. Juřena (KAR), 19. Jovanović (KAR)


    SK Sigma Olomouc: Reichl – Hála, Bystroň, Rajnoch, Javůrek – Navrátil (82. Schulmeister), Plšek, Cana (62. Houska), Ordoš (69. Zahradníček), Petr – Vašíček.
    Náhradníci: Kušnír, Houska, Rolinc, Šindelář, Schulmeister, Zahradníček, Spurný.

    MFK Karviná: Pindroch – Růžička, Kubista, Jovanović, Eismann, Knötig (62. Puchel) – Fiala, Daníček (86. Hatok), Tarczal (71. Urgela), Janíček – Juřena.
    Náhradníci: Puchel, Urgela, Hatok, Trousil, Lipčák.

    Rozhodčí: Ardeleánu – Hrabovský, Melichar

    Diváci: 1826
    bahis siteleri