Argentina – Paraguay 2:2 (kon.) | Kolumbie – Venezuela 0:1 (kon.) | Brazílie – Peru 2:1 (kon.)
konec
Brazílie
2:1 (1:1)
Peru
Neděle 14.06.2015, 23:30 • Estadio Municipal Bicentenario Germán Becker (Temuco) • Copa América • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Velký favorit Brazílie měla hned na úvod problémy s Peru, avšak nakonec dokázal vyhrát 2:1!

    Začátek dnešního zápasu nabídl opradu zajímavou podívanou! Hned ve třetí minutě se po chybě Brazílie dostalo Peru do vedení, když se prosadil Christian Cueva. Brazílie však bleskově odpověděla a v páté minutě se prosadil hlavičkou Neymar! Ve 13. minutě mohla jít Brazílie do vedení, avšak střelu Neymara na brankové čáře vyrazil Advíncula. Následně přišlo slabší období a další střelu na branku vyslal až Lobatón. Jefferson byl však na místě. V závěru poločasu zahrával Neymar standardku, prosadit se však nedokázal.

    Na začátku druhého poločasu trefil břevno Neymar! Na další šanci jsme čekali až do 75. minuty, kdy se mohl z protiútoku prosadit Douglas Costa, avšak minul! V samotném závěru odvedl výbornou práci Neymar, který krásnou přihrávkou našel ve vápně volného Douglase Costu, který rozhodl o výhře Brazílie!

    Z mé strany je to vše a u dalšího fotbalového přenosu se těším brzy nashledanou! (01:29:53)
    Jednoznačnou hvězdou dnešního utkání byl Brazilec Neymar!

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Peru se ještě v samotném závěru pokouší vyrovnat, nicméně Brazílie brání výborně a výsledek už si pravděpodobně pohlídá!
    Douglas COSTA - 2:1
     
    90+2
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Favorit dnešního utkání se přecijen v nastavení prosazuje a pravděpodobně rozhoduje o svém dnešním vítězství! Velmi kruté pro Peru, které podalo velmi statečný výkon! Na začátku celé akce byl Neymar, který na sebe natáhl hráče a všechny následně překvapil křížnou přihrávku na pravou stranu, kde se nacházel DOUGLAS COSTA. Útočník Doněcku si již ve stoprocentní šanci věděl rady!
     
    90+1
    Hlavní arbitr Roberto García nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
    Neymarově střele chyběly centimetry!
     
    90
    Rozhodnutí měl v poslední minutě na kopačce Neymar, který dostal do středu pole ideální míč od Daniho Alvese. Technická střela brazilské hvězdy se však do branky nevešla!
     
    89
    Peru vybojovalo rohový kop, jehož se ujal Guerrero. Jeho centr však vůbec povedený nebyla a brazilský obrana si s nadýchaným centrem dokázala poradit!
     
    88
    I reprezentace Peru provádí poslední možné střídání! Ze hřiště jde Juan Manuel Vargas, kterého nahrazuje záložník Yoshimar Yotun!
     
    87
    Peru se dostalo na útočnou polovinu postuapnou kombinací a u míče byl Guerrero. K němu však přiletěl Fernandinho, který hostujcího útočníka fauloval!
     
    86
    Kanárci provádějí svou poslední změnu v tomto zápase! Výborný výkon dnes podal Willian, který právě skončil! Na jeho pozici nastupuje Evrton Ribeiro, který si zahraje přibližně sedm minut!
     
    85
    Z pravé strany poslal do vápna zajímavý centr Sanchéz, kterého našel střídající Reyna. Na malém vápně si dovolil míč zpracovat Miranda a pocuchal nervy brazilských fanoušků, neboť mu míč skočil a brazilský stoper míč jen tak tak odpálil!
     
    84
    Rozehrávky standardní situace se ujal Neymar, avšak centr mu vůbec nevyšel a na hranici vápna míč odvátil hned první bránící hráč!
     
    83
    Douglas Costa na pravé straně zabojoval o míč a dokázal se dostat před Manuela Vargase, který musel brazilského záložníka faulovat a vidí zaslouženou žlutou!
     
    82
    Peru provádí své první změny v tomto zápase! Ze hřiště jde střelec první branky Christian Cueva, kterého nahrazuje Yordy Reyna. Druhé střídání se týká Jeffersona Farfána, toho nahrazuje útočník Sportingu André Carrillo!
     
    81
    K zajímavému centru se dostal z pravé strany právě střídající Roberto Firnimo. Ve vápně však míč odvrátil Zambrano!
     
    80
    Na levé straně si na průnik věřil Manuel Vargas, avšak výborně pozične zahrál Dani Alves, a tak obránce Fiorentiny zařadil zpátečku a přihrává zpět ke stoperům.

    Jan Havlovic

    Branky: 5. Neymar, 90+2. Costa – 3. Cueva

    Karty:   45. Neymar (BRA), 57. Luis (BRA) – 30. Guerrero (PER), 83. Vargas (PER)


    Brazílie: Jefferson – Filipe Luis, David Luiz, Miranda, Dani Alves – Elias, Fernandinho – Willian (87. Everton Ribeiro), Neymar (C), Fred (75. Roberto Firnimo) – Diego Tardelli (66. Douglas Costa)
    Náhradníci: Douglas Costa, Roberto Firnimo, Neto, Marquinhos, Thiago Silva, Geferon, Fabinho, Everton Ribeiro, Robinho, Macelo Grohe, Casemiro

    Peru: Gallese – Vargas (88. Yotún), Ascues, Zambrano, Advíncula – Ballón – Sanchéz, Lobatón (C) – Cueva (82. Reyna), Farfán (83. Carrillo) – Guerrero
    Náhradníci: Céspedes, Riojas, Requena, Hurtado, Reyna, Penny, Retamoso, Pizarro, Ramos, Carrillo, Yotún, Libman

    Rozhodčí: García – Camargo, Torrentera (vš. MEX)
    bahis siteleri