Argentina – Paraguay 2:2 (kon.) | Kolumbie – Venezuela 0:1 (kon.) | Brazílie – Peru 2:1 (kon.)
konec
Brazílie
2:1 (1:1)
Peru
Neděle 14.06.2015, 23:30 • Estadio Municipal Bicentenario Germán Becker (Temuco) • Copa América • Skupina C
Předzápasové kurzy
    Douglas COSTA - 2:1
     
    90+2
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Favorit dnešního utkání se přecijen v nastavení prosazuje a pravděpodobně rozhoduje o svém dnešním vítězství! Velmi kruté pro Peru, které podalo velmi statečný výkon! Na začátku celé akce byl Neymar, který na sebe natáhl hráče a všechny následně překvapil křížnou přihrávku na pravou stranu, kde se nacházel DOUGLAS COSTA. Útočník Doněcku si již ve stoprocentní šanci věděl rady!
    Neymarově střele chyběly centimetry!
     
    90
    Rozhodnutí měl v poslední minutě na kopačce Neymar, který dostal do středu pole ideální míč od Daniho Alvese. Technická střela brazilské hvězdy se však do branky nevešla!
     
    88
    I reprezentace Peru provádí poslední možné střídání! Ze hřiště jde Juan Manuel Vargas, kterého nahrazuje záložník Yoshimar Yotun!
     
    86
    Kanárci provádějí svou poslední změnu v tomto zápase! Výborný výkon dnes podal Willian, který právě skončil! Na jeho pozici nastupuje Evrton Ribeiro, který si zahraje přibližně sedm minut!
     
    83
    Douglas Costa na pravé straně zabojoval o míč a dokázal se dostat před Manuela Vargase, který musel brazilského záložníka faulovat a vidí zaslouženou žlutou!
     
    82
    Peru provádí své první změny v tomto zápase! Ze hřiště jde střelec první branky Christian Cueva, kterého nahrazuje Yordy Reyna. Druhé střídání se týká Jeffersona Farfána, toho nahrazuje útočník Sportingu André Carrillo!
     
    76
    Carlos Dunga provádí druhé střídání! Ve druhém poločase byl hodně nevýrazný Fred, který také dnes končí. Na "plac" jde mladý Brazilec z Hoffenheimu Roberto Firnimo!
    Protiútok Brazílie brankou neskončil
     
    75
    Na rozehrávku jsme si musel chvilku počkat! Rozehrávky se ujal Jefferson Farfán, který napálil pouze zeď a míč se odrazil do středu, kde chyboval Advíncula a Neymar se dostal do protiútoku! Útočník Barcelony výborně načasoval přihrávku na Douglase Costu, avšak jeho střela mířila mimo!
     
    66
    Brazílie provádí první střídání! Ze hřiště jde útočník čínského týmu Shandong Luneng Diego Tardelli. Na jeho pozici přichází Douglas Costa, hráč, který září v dresu Doněcku!
     
    57
    První žlutou kartu ve druhém poločase dostává Brazilec Felipe Luis, který byl v souboji s Farfánem pozdě a záložníka Schalke tvrdě dohrál!
    Neymar napálil břevno
     
    53
    Brazilci však aktivním napadáním vybojovali míč zpět a k míči na útočné polovině se dostal Neymar. Z kroku vyslal parádní ránu, kterou zastavilo břevno!
     
    45
    Brazilec Neymar teď odebral z trávníku pěnu, kterou zde "nastříkal" hlavní sudí, neboť bránil míči. Za tento čin dostává žlutou kartu!
    Lobatónova střela brankou neskončila
     
    39
    Peru se velmi rychle přesunulo na útočnou polovinu a z pravé strany poslal Farfán míč do středu pro Lobatóna. Ten se opřel do míče z první, avšak Jefferson si pro jeho střelu došel!
     
    30
    Christian Cueva se dokázal zbavit Daniho Alvese a namířil si to přímo do středu. Jeho následná přihrávka mířila ke Guerrerovi. Tomu však míč ujel a "kolíky" zajel právě do Alvese. V tomto případě je žlutá karta naprosto zasloužená!
    Výborný obranný zákrok Advíncula
     
    13
    Protiútok Brazílie táhl Neymar, který však posunul míč do vápna na lépe postaveného Diega Tardelliho. Ten míč Neymarovi vrátil na "desítku", odkud útočník Barcelony vypálil. Gallese nezasáhl, nicméně stoper Advíncula míč vykopl ve skluzu!
    NEYMAR - 1:1
     
    5
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Tak to vypadá na dobrý zápas! Brazílie pohotově odpovídá na branku Peru a srovnává! Z pravé strany poslal do vápna nádherný centr Dani Alves, který našel naprosto volného NEYMARA, ten se prosazuje přesnou hlavičkou! Obrana Peru teď pořádně zaspala!
    Christian CUEVA - 0:1
     
    3
    Peru právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovský šok pro Brazílii, neboť Peru jde hned ve třetí minutě do vedení! Obrovskou chybu ve vlastním vápnu udělal David Luis, který poslal těžkou přihrávku Jeffersonovi, který poslal snad ještě horší přihrávku. Tu vypíchl CHRISTIAN CUEVA a poslal tvrdou střelu, na kterou Jefferson nedosáhl!

    Jan Havlovic

    Branky: 5. Neymar, 90+2. Costa – 3. Cueva

    Karty:   45. Neymar (BRA), 57. Luis (BRA) – 30. Guerrero (PER), 83. Vargas (PER)


    Brazílie: Jefferson – Filipe Luis, David Luiz, Miranda, Dani Alves – Elias, Fernandinho – Willian (87. Everton Ribeiro), Neymar (C), Fred (75. Roberto Firnimo) – Diego Tardelli (66. Douglas Costa)
    Náhradníci: Douglas Costa, Roberto Firnimo, Neto, Marquinhos, Thiago Silva, Geferon, Fabinho, Everton Ribeiro, Robinho, Macelo Grohe, Casemiro

    Peru: Gallese – Vargas (88. Yotún), Ascues, Zambrano, Advíncula – Ballón – Sanchéz, Lobatón (C) – Cueva (82. Reyna), Farfán (83. Carrillo) – Guerrero
    Náhradníci: Céspedes, Riojas, Requena, Hurtado, Reyna, Penny, Retamoso, Pizarro, Ramos, Carrillo, Yotún, Libman

    Rozhodčí: García – Camargo, Torrentera (vš. MEX)
    bahis siteleri