Česko – Švýcarsko 7:0 (kon.) | Česko – Mexiko 10:1 (kon.)
konec
Česko
7:0 (4:0, 3:0)
Švýcarsko
Pátek 19.06.2015, 01:10 • Estadio Cubierto del Club Provincial, Rosario • Mistrovství světa v inline hokeji • Skupina B
Partner:
     
    36:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nešlo to z dálky, vyšlo to zblízka! A z pořádně ostrého úhlu. Loskot posunul puk dozadu Šimovi, který ho poslal napříč pásmem na nehlídaného PATRIKA ŠEBKA. Matthias Müller se musel přesunout a nestihl ucpat mezírku u tyčky, kudy mu prošel puk za brankovou čáru – 7:0. Úspěšnost přesilovek: 4/4! Asistence: Michal Šimo, Marek Loskot.
     
    30:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    A krátce po polovině druhé části vedeme už o šest branek. Celou minutu jsme v pásmu Švýcarů hrozili, až se před branku dostal JAKUB CIK, otočil se o tři sta šedesát stupňů, poslal svého obránce do bufetu a po zemi doručil svůj dáreček na místo určení – 6:0! Asistence: David Šebek.
     
    29:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    No tak paráda, v přesilových hrách jsme dneska stoprocentní, využíváme i třetí ze tří možností! Švýcaři pojali svůj protiútok až příliš vehementně a zapomněli, že jim za zády zůstal jako lišák na číhané PATRIK ŠEBEK. Michal Šimo ho bezpečně našel a náš zkušenec rychle poslal puk mezi betony bezmocného gólmana – 5:0. Asistence: Michal Šimo.
     
    16:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už je to o čtyři a tenhle gól má pro JAKUBA NOVÁKA rozhodně sladkou příchuť! Znovu na něj nebyl odpískán faul a Švýcaři ujeli do přečíslení, ve kterém jim ale nevyšla přihrávka. Brabec puk rovnou rozehrál a vyslal své spoluhráče na zteč, v níž Rubeš přihrál Novákovi. Ten parádně rozvlnil síťku u bližší tyče a zaznamenal svou první trefu v seniorské reprezentaci – 4:0! Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    12:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhá přesilovka – druhý gól! Tentokrát šel na plochu první útok, kterému stačilo šestnáct sekund a jediná rána, která byla přesná a nechytatelná. Ze zadní pozice se do puku opřel kapitán PAVEL STRÝČEK a klečící Müller máchl lapačkou do prázdna – 3:0. Asistence: Michal Šimo, Patrik Šebek.
     
    06:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale panečku, tohle byla krásná rozborka v podání naší čtrnáctky. DAVID ŠEBEK ujel do přečíslení s Jakubem Cikem a zdálo se být jasné, že buď nahraje, nebo vystřelí. On si ale puk potáhl ještě dál, zmátl jediného beka i brankáře Müllera, kterého objel způsobem á la Katka Mrázová, a pak zakončil do prázdné brány, jako by se nechumelilo – 2:0!
     
    03:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhá přesilovková formace si s početní výhodou poradila na jedničku a čeští hokejisté proměňují svou převahu v první gól! Hokejisté vrátili puk dozadu na Sema, který ho přiťukl VLADIMÍRU KAMEŠOVI, a ten z první procedil svou ránu výstrojí Müllera až za brankovou čáru – 1:0! Asistence: David Sem.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Kameš (Sem), 7. D. Šebek, 13. Strýček (Šimo, P. Šebek), 17. J. Novák (Rubeš), 30. P. Šebek (Šimo), 31. Cik (D. Šebek), 37. P. Šebek (Šimo, Loskot)


    Česko: Brabec (21. Vich) – P. Šebek, Strýček "C", Šimo, Loskot – Sem, Bernad, Cik, D. Šebek – L. Novák, Kameš, J. Novák, Rubeš. Trenér: Martin Tvrzník.
    Švýcarsko: Müller (Flüeler) – Horber, Mäusli, Curty, Schrepfer, Eicher, Simmen, Furrer, Häfliger, Rothen, Bahar, Hürlimann "C", Edri, Bucher. Hrající trenér: Rolf Schrepfer.
    bahis siteleri