Skalica – Podbrezová 0:0 (kon.)
konec
MFK Skalica
0:0 (0:0)
FK Železiarne Podbrezová
sk Pátek 07.08.2015, 19:00 • FK Senica • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Ani v druhom polčase sme gól nevideli a tak sa oba tímy o body podelia po bezgólovej remíze 0:0, ktorá je zrejme spravodlivá.

    Na záver prenosu Vám ešte želáme pekný zvyšok večera a príjemný víkend! (20:51:07)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Lukáš Švrček (MFK Skalica).
     
    90+2
    V záverečných chvíľach zápasu je pri lopte celok z Podbrezovej, avšak ďalej ako za polovičku ihriska sa dostať nemôže.
     
    90+1
    Hlavný rozhodca Marek Špaček napokon nadstavuje ešte tri minúty! Dočkáme sa niečoho zaujímavého, alebo si oba tímy po bezgólovej remíze body podelia ?
     
    90
    Netrvalo dlho a hostia sa opäť dostali ku lopte a vybojovali si aj rohový kop. Jeho exekútorom bol napokon Mehanovic, domáci celok sa ubránil bez väčších problémov.
     
    89
    Podbrezovej táto akcia ani napokon nevyšla, po nepresnej prihrávke končí lopta za postrannou čiarou a do hry ju autovým vhadzovaním uvedú futbalisti Skalice.
     
    88
    Pri lopte je momentálne Podbrezová, avšak do žiadnej zaujímavej akcie sa dostať nemôže. Domáci sa aj tak však musia mať na pozore.
     
    87
    Dnešné stretnutie sleduje 1188 divákov, gólu sa však zatiaľ nedočkali, zrejme dnes uvidíme bezgólovú remízu 0:0.
     
    86
    Napokon sa domáci aj dostali na dostrel brány hostí, avšak nič zaujímavého nevymysleli a loptu tak stratili. Dopredu to tak môžu skúsiť futbalisti Podbrezovej.
     
    85
    Pri lopte je momentálne Skalica, snaží sa ešte nejako ohroziť bránu hostí, ich akcia sa však vyvíja postupne.
     
    84
    Zápas sa už dostal do záverečnej fázy, uvidíme, či sa ešte niečoho zaujímavého dočkáme. Remíza by však bola spravodlivá.
     
    83
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Adrián Čermák, prichádza Ondrej Neoveský.
     
    82
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Radoslav Ciprys, prichádza Martin Vrablec.
     
    81
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Alen Melunovič, prichádza Roman Sabler.
     
    81
    Táto útočná akcia domáceho tímu je však prerušená postranným rozhodcom, ktorý odmával ofsajd.
     
    80
    Rohovému kopu sa napokon Podbrezová ubránila a loptu odkopla do bezpečia. Skalica má však možnosť ešte zaútočiť.
     
    79
    Skalica si vybojovala rýchlo loptu späť na svoje kopačky a po ďalšej útočnej akcii získava rohový kop!
     
    78
    Po dlhšej dobe sa o slovo prihlásili aj hostia, loptu dostal Gašparík, ktorý síce priestor brány trafil, ale brankára Kuciaka neprekonal!
     
    77
    Hlavný rozhodca teraz musel hru na chvíľu prerušiť, keď ostal na ihrisku ležať domáci Mazan. Už je však v poriadku a v hre tk môžme pokračovať.
     
    76
    Podbrezová z tohto tlaku napokon vyťažila ďalšiu šancu na skórovanie, ale skóre zápasu sa opäť nemení! Mehanovic sa dostal ku lopte, bránu domácich síce svojou strelou trafil, ale gól z toho nie je, keď dobre zasiahol brankár Hajdúch!
     
    75
    Hostí zrejme tá predchádzajúca veľká šanca nakopla a momentálne sú mierne aktívnejším tímom, ktorý je pri lopte a snaží sa útočiť.
     
    74
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Blažej Vaščák, prichádza Matej Kochan.
     
    73
    Podbrezová ešte ostala na chvíľu v útočnom snažení, avšak zastavil ich postranný rozhodca, ktorý odsignalizoval ofsajd!
     
    72
    Zatiaľ najväčšia šanca zápasu, mali ju hostia z Podbrezovej! Po získaní lopty sa hráči hostí prebojovali na dostrel brány domácich, lopta sa dostala ku Andrićovi, ktorý však loptu poslal len na tyčku domácej brány! Skalica mala teraz veľké šťastie!
     
    70
    Napokon sa dostal aj tesne ku 16-tke hostí, ale ku strele ani do žiadnej šance sa napokon domáci celok nedostal, pri lopte sú tak futbalisti Podbrezovej.
     
    69
    Pri lopte je momentálne celok Skalice, avšak zdržiava sa len na svojej polovičke. Do útoku sa prebíja len postupne a pomaly.
     
    68
    Lopta momentálne lieta zo strany na stranu, oba tímy sa často dopúšťajú nedovolených zákrokov a tak sa hra veľmi kuskuje a prerušuje.
     
    67
    Ku strele sa napokon za domácich dostal Mazan, jeho pokus bol však nepresný a skončil len mimo brány hostí! Od svojej brány bude loptu odkopávať brankár Kuciak.
     
    66
    Domáci futbalisti však aj naďalej ostávajú pri lopte a na dostrel brány hostí! Hostia sa tak musia aj naďalej mať na veľkom pozore.
     
    65
    Skalica sa napokon dostala ku tesnej blízkosti brány hostí, po peknej kombinácii sa dostala lopta ku Šebestovi, domáci futbalista napokon aj nebezpečne vystrelil, avšak trafil len dobre postavených futbalistov Podbrezovej pred ním!
     
    64
    Podbrezová sa dostala za polovičku ihriska, kde sa snažila o rýchly prechod pred bránu domácich, loptu však napokon stratila a po autovom vhadzovaní ju do hry uvedú hráči Skalice.
     
    63
    Domáci vysoko napádali rozohrávku hostí a pred bránou hostí sa dopustili útočného faulu. Lopta tak aj naďalej ostáva na kopačkách futbalistov Podbrezovej.
     
    62
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Peter Gál-Andrezly, prichádza Juraj Pančík.
     
    61
    Skalica však napokon nič nevymyslela a do žiadanej zaujímavej príležitosti sa ani nedostala. Lopta je na kopačkách hostí, avšak tí sa nikam neponáhľajú.
     
    60
    Podbrezová sa napokon dopustila útočného faulu a tak putuje lopta na kopačky Skalice, ktorá musí zakladať svoj útok až od svojej brány.
     
    59
    Pri lopte je aj naďalej Podbrezová, avšak bránu domácich sa im ohroziť nedarí. Domáci tak musia byť aj naďalej sformovaní v zadných radoch.
     
    58
    Autorom rohového kopu zo strany bol napokon Mehanovic, domáci sa však ubránili bez problémov a loptu poslali do bezpečia. Hosti však majú šancu ešte zaútočiť.
     
    57
    Napokon sa aj hostia dostali na dostrel domácej brány a po nebezpečnej strele, ktorú domáci zblokovali, bude Podbrezová zahrávať rohový kop!
     
    56
    Skalica však napokon tiež nič zaujímavé nevymyslela a loptu po chybnej prihrávke stratila. Lopta je tak v moci Podbrezovej, ktorá sa už skúša prebiť dopredu.
     
    55
    Napokon po obrannom faule zahrávali hostia priamy kop, domáci si však túto situáciu postrážili a napokon sa úspešne ubránili. Momentálne je lopta na kopačkách Skalice.
     
    54
    Po výkope brankára Kuciaka a postupnom útoku sa Podbrezová dostala na dostrel domácej brány, avšak strelou ju ohroziť nedokázali. Hostia však pri lopte ešte ostávajú.
     
    53
    Teraz sa však už Skalica dostala na dostrel brány hostí, lopta sa dostala ku Ivanovi Lietavovi, ten však loptu trafil zle a bolo z toho len strela mimo brány hostí. Odkopávať od svojej brány tak bude brankár Kuciak.
     
    52
    Ani hosťom však nevyšiel ich zámer o rýchlu útočnú akciu a tak je lopta späť na kopačkách futbalistov Skalice. Obraz hry je teda aj naďalej podobný ako tomu bolo v prvom polčase.
     
    51
    Skalica sa napokon dostala aj na dostrel brány hostí, avšak ku strele sa už nedostala a lopta tak putuje do moci Podbrezovej, ktorá sa snaží o rýchlu kontru.
     
    50
    Dlho si však Podbrezová loptu neužila a po chybnej prihrávke ju získava domáci celok, ktorý sa snaží založiť rýchly protiútok.
     
    49
    Útočnú snahu domácich teraz zastavil postranný rozhodca, ktorý odmával postavenie mimo hry. Lopta sa tak po krátkom čase vracia späť na kopačky futbalistov Podbrezovej.
     
    48
    Podbrezová mala teraz loptu na svojich kopačkách, snažila sa ohroziť bránu domácich, avšak Skalica sa ubránila bez problémov a získala loptu na svoje kopačky.
     
    47
    Obraz hry je zatiaľ podobný ako tomu bolo v prvom polčase. Lopta lieta zo strany na stranu, oba tímy si tak loptu moc neužijú.
     
    46
    Druhý polčas sa nám už naplno rozbehol, výkop mali hostia a pokúšajú sa tak o prvú útočnú akciu v druhom polčase.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sa už spoločne s rozhodcami zápasu vrátili po polčasovej prestávke späť na ihrisku, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Skončil sa nám prvý polčas zápasu medzi MFK Skalica – ŽP Šport Podbrezová, kde sme gól nevideli a tak je po polčase stav bezgólový 0:0! Celkovo sledujeme veľmi vyrovnané stretnutie, kde veľa šancí nevidíme. Ako som už spomínal, zrejme to bude zápas o jednom góle. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý by sa mal začať približne o 20:00!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Hlavný rozhodca Marek Špaček napokon pridáva ešte jednu minútu! Pri lopte je Podbrezová, avšak s loptou sa zdržiava na svojej polovičke.
     
    45
    V samom závere prvého polčasu je pri lopte Podbrezová, zrejme sa už ničoho zaujímavého v prvom polčase nedočkáme, hlavný rozhodca ani nemá dôvod zbytočne nadstavovať veľa minút.
     
    44
    Hostia sa postupne prebili až pred bránu domácich, z ľavej strany smeroval do pokutového územia Skalice center, hostia však nedokázali presne zakončiť a lopta končí len mimo brány domácich!
     
    42
    Podbrezová je momentálne pri lopte a postupne sa prebíja do útoku. Po obrannom faule získava v strede poľa priamy kop.
     
    41
    Ten bol napokon zahraný veľmi dobre, do hlavičkového zakončenia sa dostal Ivan Lietava, ale priestor brány tesne minul! Loptu do hry tak svojim odkopom uvedie brankár hostí Kuciak.
     
    40
    Napokon sa im to aj podarilo, po faule na domáceho futbalistu získava Skalica nebezpečný priamy kop.
     
    39
    Domáci sa postupne prebíjajú smerom dopredu a snažia sa založiť nebezpečnú útočnú akciu, ktorá by ohrozila futbalistov z Podbrezovej.
     
    38
    Teraz sa už Podbrezovej podarilo dostať sa ďalej ako za polovičku ihriska, bola z toho napokon aj strela na domácu bránu, avšak bola veľmi nepresná a Hajdúch zasahovať nemusel.
     
    37
    Aj naďalej je pri lopte Podbrezová, avšak ďalej ako za polovičku ihriska sa dostať nedokáže. Domáci im kazia rozohrávku vysokým napádaním.
     
    36
    V držaní lopty sú momentálne futbalisti z Podbrezovej, zdržujú sa však na svojej polovičke.
     
    35
    Táto útočná akcia domácich je však prerušená postranným rozhodcom, ktorý videl postavenie mimo hry, v ktorom sa ocitol Ivan Lietava. Lopta tak putuje na kopačky hostí.
     
    34
    Domáci celok je teraz o čosi aktívnejší a získal ďalší nebezpečný priamy kop. Ten hostia opäť odvracajú do bezpečia, pri lopte však ostáva aj naďalej celok zo Skalice.
     
    33
    Hosťom opäť nevyšiel rýchly prechod do útoku a tak je lopta v moci domácich futbalistov. Tí sa však zatiaľ nikam neponáhľajú a kombinujú v strede ihriska.
     
    32
    Netrvalo dlho a domáci sa opäť dostali ku nebezpečnému priamemu kopu. Po ňom sa ku strele dostal Čermák, jeho pokus však minul bránu hostí a tak brankár Kuciak zasahovať nemusel.
     
    31
    Teraz však domáci tím získal nebezpečný priamy kop, hostia sa však ubránili bez problémov a získali loptu na svoje kopačky.
     
    30
    Pomerne dlho držali domáci futbalisti loptu na svojich kopačkách, dostali hostí pod menší tlak, ale zatiaľ sa ku ničomu zaujímavému nedostali.
     
    28
    Útočné ťaženie domácich hostia vystihli a loptu odkopávajú do bezpečia, na autové vhadzovane pre domáci celok.
     
    27
    Hostia sa snažili o rýchle prechod do útoku, tesne pred 16-tkou Skalice však stratili loptu a do žiadnej šance sa nedostali. Lopta je na kopačkách domácich, ktorí postupne zakladajú svoju útočnú akciu.
     
    26
    Jeho exekútorom bol napokon Michal Gašparík, Skalica však ani z tejto situácie nedokázala poriadne udrieť a tak ide lopta na kopačky hostí.
     
    25
    Podbrezovej však nevyšiel rýchly prechod do útoku, loptu si prebrali na svoje kopačky Skaličania a získavajú rohový kop!
     
    24
    Domáci celok sa teraz dostal s loptou až do pokutového územia hostí, tam však nič zaujímavého nevymyslel a loptu napokon stráca. Udrieť teraz môžu skúsiť futbalisti Podbrezovej.
     
    23
    Lopta teraz lieta zo strany na stranu, žiadnu poriadnu útočnú akciu nevidíme. Tento zápas zrejme bude o jednom góle, nechajme sa však prekvapiť!
     
    22
    Skalica bola pri lopte a dostala sa aj ku nebezpečnému útoku z pravej strany, Podbrezová si však dala pozor a loptu posiela ďaleko od svojej brány. Pri lopte však naďalej ostávajú domáci.
     
    21
    Domáci si pri prechode do útoku pomohli nedovoleným útočným faulom a tak v strede poľa získavajú loptu futbalisti Podbrezovej.
     
    20
    Podbrezová rýchlo prerušila útočné ťaženie domácich, loptu však poslala len za postrannú čiaru, odkiaľ bude Skalica zahrávať autové vhadzovanie.
     
    19
    Momentálne je lopta na kopačkách Skalice, avšak svoju útočnú akciu musia začať domáci až od svojej brány, Podbrezová má tak čas sformovať sa v zadných radoch.
     
    18
    Hra sa nám musela teraz nakrátko prerušiť, pretože na zemi ostal ležať hráč hostí Melunovič. Už je však v poriadku a v hre môže pokračovať ďalej.
     
    17
    Táto útočná akcia domáceho tímu sa však prerušila ofsajdom! Ku lopte sa tak dostanú futbalisti Podbrezovej.
     
    16
    Priamy kop rozohrali domáci nakrátko, avšak hostia loptu zachytili a poslali ju do bezpečia ďalekým odkopom. Skalica sa tak ku lopte ešte dostane, hostia sa musia mať ešte na pozore.
     
    15
    Domáci sa dostali tesne ku 16-tke hostí, kde bol domáci futbalista faulovaní a tak tu bude nebezpečný priamy kop pre Skalicu!
     
    14
    Hostia sa menšiemu náporu Skalice ubránili, lopta je však aj naďalej na kopačkách domáceho tímu, ktorý však musí svoju akciu zakladať od stredu ihriska.
     
    13
    Napokon sa Skalica ubránila bezpečne, získala loptu na svoje kopačky a skúša sa dostať na dostrel brány hostí. Hostia sa tak museli rýchlo stiahnuť do obrany.
     
    12
    Druhému rohovému kopu hostí sa Sklaica ubránila, avšak loptu na svoje kopačky nezískali. Lopta je momentálne na strane hostí, Skalica sa tak musí aj naďalej brániť.
     
    11
    Netrvalo dlho a Podbrezová sa opäť dostala ku lopte, po zblokovanej strele získava celok z Podbrezovej svoj druhý rohový kop v tomto zápase. Autorom strely bol Gál-Andrezly, loptu úspešne obrana Skalica odvrátila na rohový kop.
     
    10
    Ďaleko sa však domáci celok nedostal, loptu pomerne rýchlo stratil a tak už útočia hráči Podbrezovej. Podbrezová sa po autovom vhadzovaní dostala ku strele z väčšej vzdialenosti, avšak gólom to neskončilo.
     
    9
    Dlhšiu dobu mali teraz loptu na kopačkách futbalisti Podbrezovej, avšak ku žiadnemu ohrozeniu brány Skalice sa nedostali. Domáci sa tak ubránili a skúšajú teraz založiť rýchly brejk.
     
    8
    Tento rohový kop zahrával Bariš, avšak Podbrezová sa ubránila a navyše získala loptu do svojej moci. Skalica sa tak musí rýchlo vrátiť späť do zadných radov.
     
    7
    Exekútorom druhého rohového kopu Skalice bol Gašparík, hostia sa síce ubránili, avšak budeme svedkami ďalšieho rohového kopu Skalice.
     
    6
    Teraz sa už Skalici podarilo vyslať na bránu hostí nebezpečnú strelu, pokus Mazaňa bol však obranou Podbrezovej zblokovaný na rohový kop.
     
    5
    Momentálne je aktívnejším celkom Skalica, avšak do zakončenia na bránu hostí sa dostať nemôžu. Držia sa však s loptou v blízkosti 16-tky hráčov Podbrezovej.
     
    4
    Exekútorom prvého rohového kopu domácich bol napokon Bariš, hostia odkopli loptu do bezpečia, až na polovičku domácich. Skalica tak ešte ostáva pri lopte a môže založiť ďalšiu útočnú akciu.
     
    4
    Aj po tomto útočnom snažení budeme svedkami rohového kopu, domácich tak čaká prvá štandardná situácia v zápase.
     
    3
    Rohový kop hostí zahrával Gál-Andrezly, po ňom sa hostia dostali aj do nebezpečného zakončenia, avšak strela hostí bola zblkovoaná. Domáci získali loptu a skúšajú sa dostať do rýchleho brejku.
     
    2
    Hostia boli pri lopte a ihneď zavelili do útoku! Po tejto akcii získava Podbrezová prvý rohový kop v zápase! Domáci sa tak musia mať na veľkom pozore.
     
    1
    Zápas sa nám práve začal! Úvodný výkop zápasu patril domácim, avšak rýchly prechod do útoku im nevyšiel a lopta tak putuje na kopačky hostí.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy práve v sprievode rozhodcov zápasu prichádzajú na trávnik! Po úvodných formalitách sa zápas môže začať!

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Príjemný piatočný podvečer všetkým, ktorí ste klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávite jeho sledovaním! Do začiatku zápasu medzi MFK Skalica – ŽP Šport Podbrezová už veľa času neostáva, môžte si zatiaľ prezrieť zostavy oboch mužstiev, tak ako ich poskladali tréneri Aleš Křeček na domácej strane a Zdenko Frťala na strane hostí.

    Zápas povedú z pozície rozhodcov páni Marek Špaček ako hlavný rozhodca, jeho asistentami sú páni Branislav Hrdlička a Peter Bednár. Náhradným rozhodcom je pán Ján Pozor. Delegátom stretnutia je pán Štefan Vaľko a delegátom pozorovateľom pán Pavol Šípoš.

    Krátko pred začiatkom stretnutia sa Vám opäť prihlásime!
     
    -53
    Úvodné zostavy:

    MFK Skalica: Hajdúch – Švrček, Konečný, Majerník (C), Ciprys – Gašparík, Bariš, Čermák, Mazan – Šebesta, Lietava.
    Náhradníci: Lupač – Vaško, Jakubek, Ulrich, Neoveský, Šefčík, Vrablec.

    ŽP Šport Podbrezová: Kuciak (C) – Gál-Andrezly, Migaľa, Vaščák, Vajda – Melunovič, Kupčík, Andrič, Már. Almaský – Pimpara, Mehanovič.
    Náhradníci: Ďurčo – Kochan, Žilák, Jur. Pančík, Marinković, Szöke, Sabler.

    Rozhodca: Marek Špaček – Branislav Hrdlička, Peter Bednár – Ján Pozor.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní on-line textového prenosu zo zápasu Fortuna ligy medzi MFK Skalica – ŽP Šport Podbrezová s výkopom o 19:00!

    Naša najvyššia futbalová súťaž Fortuna liga pokračuje týmto víkendom svojim 4.kolom. Žreb súťaže určil, že sa v piatočnej predohrávke na štadióne v Senici, kde majú svoj dočasný domov Skaličania stretnú MFK SKalica a ŽP Šport Podbrezová. Očakáva sa zaujímavý zápas, pri ktorom by sme sa nudiť nemali. Pred zápasom si ešte zmapujeme situáciu v oboch táboroch.

    MFK Skalica:
    Skalica je v súťaži nováčikom, avšak už od úvodu súťaže je milým prekvapením. V tíme pôsobí veľa skúsených futbalistov ako sú napríklad Gašparík, Hajdúch či Lietava. Z troch odohraných zápasoch 2 vyhrali a len jeden prehrali! Prehru zaznamenali práve v poslednom zápase, keď vo veľkom derby proti Senici držali dlho remízu 1:1, avšak v nadstavenom čase ich o remízu obral Hlohovský. Najlepším strelcom Skalice je zatiaľ Gašparík s dvoma gólmi.

    ŽP Šport Podbrezová:
    Podbrezová bola v minulom ročníku tímom, ktorý bojoval o záchranu, čo sa napokon futbalistom tohto tímu aj podarilo. Cez letnú prestávku došlo v tíme ku viacerým zmenám. Podbrezová odohrala zatiaľ len dva zápasy, prvý duel s MŠK Žilina sa im odložil. Na svojom konte má Podbrezová jednu prehru a jednu výhru. Tri body získali práve v poslednom zápase, keď doma vyhrali vysoko 6:2 nad nováčikom z Michaloviec. Najlepším strelcom Podbrezovej je Mehanovic s dvoma gólmi.

    Podľa mňa zápas jasného favorita nemá! Oba tímy sú momentálne v dobrej forme. Lepšie tabuľkové postavenie a domáce prostredie mierne favorizuje domácich, ale Podbrezová má o zápas menej. Čaká nás tak zaujímavé stretnutie, pri ktorom by sme sa nudiť nemali.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Miroslav Revaj

    Branky:

    Karty:   90+3. Švrček (SKA)


    MFK Skalica: Hajdúch – Švrček, Konečný, Majerník (C), Ciprys (82. Vrablec) – Gašparík, Bariš, Čermák (83. Neoveský), Mazan – Šebesta, Lietava.
    Náhradníci: Lupač – Vaško, Jakubek, Ulrich, Neoveský, Šefčík, Vrablec.

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak (C) – Gál-Andrezly (62. Jur. Pančík), Migaľa, Vaščák (74. Kochan), Vajda – Melunovič (81. Sabler), Kupčík, Andrič, Már. Almaský – Pimpara, Mehanovič.
    Náhradníci: Ďurčo – Kochan, Žilák, Jur. Pančík, Marinković, Szöke, Sabler.

    Rozhodčí: Marek Špaček – Branislav Hrdlička, Peter Bednár – Ján Pozor
    bahis siteleri