Sparta – Riga 6:1 (kon.) | Třinec – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Vítkovice – Minsk 4:2 (kon.)
K. Vary – Blues 4:3 (1:0 po s.n.) | Sparta – Vítkovice 7:3 (kon.) | Třinec – K. Vary 8:6 (kon.)
Riga – Minsk 2:7 (kon.) | CSKA Moskva – Blues 9:1 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:2 (2:1, 0:0, 2:1)
HC Dinamo Minsk
Pátek 07.08.2015, 10:45 • Stará WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • President Cup
Partner:
     
    59:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rusenkovu střelu tečoval Kalbasin jen vedle, a tak se k puku dostaly Vítkovice. Z. Malík přihrál kotouč VIKTORU KONEČNÉMU, jenž se trefil z obranné modré čáry přesně do prázdné branky Dinama – 4:2! Asistence: Zack Malík.
     
    59:02
    Také Dinamo si vybralo oddechový čas a na led se vrací bez brankáře! Vhazuje se před Dobešem.
     
    57:26
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    ARTSJOM KANAVALOV snižuje a dramatizuje konec utkání! Nejprve na obranné modré čáře zboural Bienieka, potom ujel po levém křídle a trefil se přesně k pravé tyči – 3:2! Bez asistence.
     
    55:30
    Konjuchov nepochopitelně nepokryl kotouč, který ležel u jeho tyče a měl problémy! Vojtovič se otočil okolo branky, ale narazil jen na beton běloruského gólmana, Vacula záhy bekhendem přestřelil odkrytou klec!
     
    53:59
    Zubři však přesilovku s díky odmítají a sami musejí do čtyř. Arsenij Kalbasin (MIN) je vyloučen na dvě minuty za hrubost v souboji s Víchou.
     
    53:38
    Dobeš zasáhl proti střele Stěpanova z mezikruží, po strkanici, která následovala poté, se však vylučuje. Szymon Bieniek (VIT) je vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    52:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice přidávají důležitou třetí branku a odskakují do dvougólového vedení! Krásnou individuální akci převedl JAKUB KYLNAR, objel bránícího hráče a pak našel mezeru mezi Konjuchovovými betony – 3:1! Bez asistence.
     
    49:23
    Dinamo Minsk si zahraje v početní výhodě a má tak šanci na vyrovnání. Rychlého Pyškajlu fauloval Vojtěch Šulák (VIT) a je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    40:44
    Dinamo propadlo ve středním pásmu a Vítkovice ujížděly ve třech proti jednomu! Fridrich to vzal na sebe, avšak jeho bekhendovou střelu Konjuchov vyrazil před sebe a za čáru nepustil ani dorážky Konečného!
     
    37:12
    Pyškajla se protáhl okolo vítkovických obránců po levém křídle a přihrál před branku na volného Kalbasina! Jeho nebezpečnou střelu vyrazil Dobeš vyrážečkou!
     
    34:23
    Současně byli vyloučeni Zachar Rusenka (MIN) na dvě plus dvě minuty za hrubost. Tadeáše Víchu (VIT) z Vítkovic, který přijel Žembu pomstít, postihl pouze dvouminutový trest za hrubost.
     
    34:23
    Po další střele se na brankovišti strhla pořádná mela, Rusenka svalil na zem Žembu a pěstmi do něj bušil, než se zapojili i další hráči. Uvidíme, jaký rezultát rozhodčí vynesou.
     
    34:16
    A přišla jejich největší příležitost v této přesilovce! Po střele Z. Malíka se k dorážce na brankovišti dostal Žemba, ale bekhendem z bezprostřední blízkosti Konjuchova neprostřelil!
     
    31:49
    Šulák na modré čáře chyboval a Vítkovice za to mohly krutě zaplatit! Stěpanov předal kotouč do jízdy Kurilovičovi, který se natlačil před Dobeše, ale nedotáhl bekhendový blafák až do branky!
     
    29:39
    Vojtovič si zpracoval přihrávku Kylnara, odevzdal puk a pak byl za hranicí pravidel na modré čáře dohrán Dmitrim Kleščykem (MIN). Kleščyk byl vyloučen na pět minut plus do konce utkání za faul kolenem. Pětiminutový trest za něj odpyká Palchovskij.
     
    24:25
    Od Platonova to byl čistý hit, zatímco na druhé straně Vítkovice faulovaly. Pyškajlu zastavil nedovoleně Patrik Pastor (VIT) a odsedí si dvě minuty za hákování.
     
    22:20
    Na opačné straně ujeli do přečíslení dva Ostravané, Vojtovič přihrál Beránkovi trochu na dlouhou hůl a vítkovický útočník pouze orazítkoval tyč!
     
    18:48
    Přichází druhé vyloučení v zápase a opět na straně Minsku. Alexej Sevastsenkevič (MIN) je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    18:32
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A najednou je tady snížení v podání běloruského celku! Jeramejčyk dostal u mantinelu příliš mnoho prostoru, přihrál před branku ILJOVI KRYLOVIČOVI, který se opřel do puku a prostřelil Dobeše – 2:1! Asistence: Raman Jeramejčyk.
     
    17:21
    Dinamo se usadilo před brankou Vítkovic a další zajímavou možnost měl na holi Kalbasin! Jeho střelu z mezikruží vyrazil Dobeš vyrážečkou!
     
    10:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice ujely do brejku a přidávají druhou branku! Mrva nadvakrát protlačil puk před bránu, kde se nejrychleji zorientoval PAVEL PAROULEK a bekhendem se trefil pod horní tyč – 2:0! Asistence: Jakub Mrva.
     
    05:47
    Vacula se procpal do útočného pásma, pak byla jeho akce přerušena. Bude se totiž vylučovat, na dvě minuty si odjíždí odpočinout Zachar Rusenka (MIN), který se provinil držením protihráče.
     
    04:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Začátek utkání se nese v duchu vyrovnaného hokeje, vedoucí branku však střílejí Vítkovice! Konečný se protlačil ke střele z mezikruží, Konjuchov vyrazil puk před sebe a kapitán PETR FRIDRICH dorazil do prázdné branky – 1:0! Asistence: Viktor Konečný.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 5. Fridrich (Konečný), 11. Paroulek (Mrva), 53. Kylnar, 60. Konečný (Z. Malík) – 19. Krylovič (Jeramejčyk), 58. Kanavalov


    HC Vítkovice Ridera: Dobeš (Piták) – Bieniek, Bílý, Kuboš, Z. Malík (A), Šulák, Vacula, Vícha, Zapletal – Beránek, Fridrich (C), Konečný, Kylnar, Mrva, Pastor, Plánka, Vavřík, Vjačka, Vojtovič, Žemba (A), Paroulek. Trenéři: Mojmír Trličík a Roman Ryšánek.
    HC Dinamo Minsk: Konjuchov (Bylinskij) – Kleščyk (A), Maskaljov, Kasinskij, Rusenka, Platonov, Sevastsenkevič, Listopadov, Bakunovič – Kalbasin, Pyškajla (C), Paznjakov, Stěpanov, Kurilovič, Čaplin, Jeramejčyk, Krylovič, Palchovskij, Falba, Hahijev, Fjadosov, Kanavalov. Trenér: Artsjom Batvjankov.

    Rozhodčí: René Trombik – Lukáš Puczok, Vladan Bojda
    bahis siteleri