Blues – K. Vary 2:4 (kon.) | Vítkovice – Sparta 6:3 (kon.) | Minsk – Riga 7:1 (kon.)
CSKA Moskva – Třinec 9:2 (kon.) | All-stars – CSKA Moskva 2:8 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
7:1 (1:0, 3:0, 3:1)
Dinamo Riga
Neděle 09.08.2015, 11:00 • Stará WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • President Cup • O 7. - 8. místo
Partner:
     
    58:49
    Na závěr se ještě bude vylučovat. Za katr odjíždí Toms Lininš (RIG), aby si odseděl dvě minuty za krosček.
     
    57:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Střelecký koncert Minsku pokračuje a máme tady hattrick! Jeramejčyk nakonec vydoloval za brankou puk, přihrál mezi kruhy ARSENIJOVI KALBASINOVI, a ten dnes už potřetí pokořil Bruverise – 7:1! Asistence: Raman Jeramejčyk.
     
    56:56
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Zubři přečkali oslabení a hned po návratu Kryloviče na led udeřili pošesté! JAROSLAV ČAPLIN vybojoval puk v rohu kluziště, vyjel před Bruverise a i přes jeho vystrčenou hokejku dokázal puk zasunout do branky! Čaplinův druhý gól v zápase – 6:1! Asistence: Daniil Stěpanov.
     
    55:43
    Z úhlu střílel jen do betonu Bylinského Konstantins. O poznání větší šanci měl o chvilku později P. Marcinkevičs, jenže bekhendem branku netrefil!
     
    54:26
    Ilja Krylovič (MIN) při napadání sekl přes nohy Jelenskise a po zásluze je vyloučen na dvě minuty za podražení. Běloruský útočník ani neprotestoval, byl si prohřešku vědom.
     
    49:59
    A zubři jsou hned v útočné třetině! Fjadosov uvolnil před brankou Čaplina, který si položil Bruverise, ale pak poslal svou střelu do něj, místo do odkryté horní poloviny branky!
     
    47:17
    Raivis Kristians se procpal až před branku, kde se chystal zakončovat. Dzmitrij Kleščyk (MIN) ho sekl přes rukavici a je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    45:45
    Po dalším zákroku Bruverise operují před jeho brankou Jeramejčyk a Stěpanov! Prvně jmenovanému nesedla střela z mezikruží, volný puk pak dojel Stěpanov, avšak bekhendem prázdnou branku přestřelil!
     
    43:45
    Riga právě vstřelila branku!
    P. Marcinkevičs se k puku za brankou znovu dostal, všiml si volného spoluhráče mezi kruhy a přihrál mu. KORKUS KONSTANTINS se do kotouče opřel z první a trefil se přesně k tyči! Alespoň čestný úspěch pro Rigu – 5:1! Asistence: Patriks Marcinkevičs, Rudolfs Polcs.
     
    42:56
    Právě Artsjom Kanavalov (MIN) si o chvilku později pomohl faulem a Riga si zahraje přesilovku. Kanavalov je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    40:30
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Z další akce už se Minsk prosazuje a vede již o pět branek! Bruveris vyrazil střelu Stěpanova před sebe, RAMAN JERAMEJČYK dorazil bekhendem do prázdné branky a ke dvěma asistencím přidává také vstřelený gól – 5:0! Asistence: Daniil Stěpanov.
     
    36:22
    Sevastsenkevičovu střelu příklepem vyrazil Bruveris přímo před sebe, kde čekal na dorážku Stěpanov, ale branku netrefil!
     
    35:49
    Komplikaci pro Rigu přináší vyloučení Arturse Barovskise (RIG). Ten je potrestán dvěma minutami za podražení a zubři si zahrají přesilovku.
     
    35:27
    Jeramejčyk je dnes všude a byl i u další nebezpečné akce před Bruverisem. Jeho střelu rižský brankář vyrazil, Stěpanov se k dorážce neprotlačil.
     
    31:37
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    V téže minutě přidává tentýž hráč čtvrtý gól a zdá se, že je rozhodnuto! Jeramejčyk s ARSENIJEM KALBASINEM vytvořili obrovský tlak na Bruverisovu branku, lotyšský brankář ležel na ledě, Kalbasin si vyjel před bránu a zakončil do horního rohu – 4:0! Asistence: Raman Jeramejčyk.
     
    31:02
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Pohledná kombinační akce zubrů končí třetí gólem! Přes Jeramejčyka a Rusenku se kotouč dostal až k ARSENIJI KALBASINOVI, který ranou z první propálil Bruverise – 3:0! Asistence: Zachar Rusenka, Raman Jeramejčyk.
     
    30:45
    V témže čase střídá Minsk brankáře. Maxim Konjuchov odjíždí na střídačku, zachytá si Vladislav Bylinskij.
     
    25:57
    A za další půlminutku likvidoval Bruveris další obrovskou šanci Minsku! Před branku se tentokrát z pravé strany dostal Jeramejčyk, ale zakončil podobně špatně jako Kalbasin.
     
    25:30
    Minsk mohl vézt už o tři góly! Kalbasin se protlačil až před Bruverise, naznačil střelu, ještě si puk stáhl, ale přesto Lotyš dokázal zakročit!
     
    24:01
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Zubři využívají zkrácenou přesilovou hru a na začátku druhé třetiny navyšují své vedení! JAROSLAV ČAPLIN zůstal nekrytý na levém kruhu, vybruslil si před branku a bekhendovou střelou překonal Bruverise – 2:0! Asistence: Kiryl Fjadosov.
     
    22:13
    Avšak po ztrátě kotouče se do velké šance hnal Paznjakov, zbavil se Itala Milbergse (RIG), ale zakončoval vedle. Milbergs je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    20:58
    Arsenij Kalbasin (MIN) je vyloučen na dvě minuty za podražení. Rize se skoro podařilo ponechanou výhodu využít. Polcs objel branku, přihrál Konstantinsovi, ten však nadvakrát Konjuchova nepřekonal.
     
    16:08
    Vyloučen Arsenij Kalbasin (MIN) na dvě minuty za vysokou hůl. Kalbasin fauloval v útočném pásmu a Riga si zahraje přesilovku.
     
    15:54
    Po střele Platonova měl na holi obrovskou příležitost Jeramejčyk! Sebral odražený kotouč, položil si Bruverise, ale pak netrefil odkrytou branku!
     
    12:12
    Alexandr Platonov (MIN) ze souboje s D. Marcinkevičsem vystřelil puk do ochranné sítě a je vyloučen na dvě minuty za zdržování hry.
     
    06:12
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Favorit tohoto utkání se v sedmé minutě ujímá vedení! Sevastsenkevič uvolnil na levém křídla PAVLA PAZNJAKOVA, ten se natlačil až před brankáře Bruverise a bekhendem zasunul puk za jeho záda – 1:0! Asistence: Alexej Sevastsenkevič.
     
    04:53
    Na opačné straně zase obrovskou šanci neproměnil Stěpanov! Najížděl před branku zprava, povodil si Vilcinše, ale Bruverise bekhendem nepřekonal!
     
    04:11
    Maskajlov zaváhal u mantinelu a odevzdal puk Raivisi Kristiansovi! Ten přihrál před branku volnému Grundmanisovi, jehož bekhendový blafák ale končí vedle!

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 7. Paznjakov (Sevastsenkevič), 25. Čaplin (Fjadosov), 32. Kalbasin (Rusenka, Jeramejčyk), 32. Kalbasin (Jeramejčyk), 41. Jeramejčyk (Stěpanov), 57. Čaplin (Stěpanov), 58. Kalbasin (Jeramejčyk) – 44. Konstantins (Marcinkevičs, Polcs)


    HC Dinamo Minsk: Konjuchov (od 31. Bylinskij) – Kleščyk (A), Maskaljov, Kasinskij, Rusenka, Platonov, Sevastsenkevič, Listopadov, Bakunovič – Kalbasin, Pyškajla (C), Paznjakov, Stěpanov, Kurilovič, Čaplin, Jeramejčyk, Krylovič, Palchovskij, Falba, Hahijev, Fjadosov, Kanavalov. Trenér: Artsjom Batvjankov.
    Dinamo Riga: Bruveris (Šilovs) – Barovskis, Mežnieks, Milbergs (C), Lininš, Brikmanis, Rudzajs, Matejko, Vilcinš, Rostoks, Plostnieks – Konstantins, P. Marcinkevičs, D. Marcinkevičs, Rozmianecs, Jelenskis, Pontags, Grundmanis, Geldners, Prohorenkovs, Raivis Kristians, Polcs, Rudzitis. Trenér: Juris Ozols.

    Rozhodčí: Vladan Bojda – René Tomis, Martin Konvička
    bahis siteleri