Česko – Plzeň 1929 jun. 7:4 (kon.)
konec
Česko
7:4 (0:1, 5:1, 2:1)
HC Plzeň 1929 junioři
Neděle 09.08.2015, 17:00Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    Generálka před odjezdem do švýcarské Arosy se národnímu týmu povedla na jedničku. I když se vedení v první třetině ujala Plzeň, během dalších čtyřiceti minut dokázali čeští reprezentanti strhnout vývoj zápasu na svou stranu. (19:02:01)
     
    V poslední periodě přidali ještě další dvě branky národního týmu Filip Zadina a Jan Kern. Jako první se ale síť rozvlnila po střele plzeňského Tomáše Krystla. Jen pár sekund před závěrečnou sirénou udělal definitivní tečku za zápasem Tomáš Vracovský.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ještě pár vteřin před závěrečnou sirénou rozvlnil počtvrté síť branky za Jakubem Škarkem TOMÁŠ VRACOVSKÝ. Asistence: Martin Beneš.
     
    58:20
    Radim Šalda (CZE) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Plzeň si tak zahraje pravděpodobně poslední přesilovku utkání.
     
    57:19
    Ještě chvíli před koncem je na dvě minuty za sekání vyloučen plzeňský Martin Beneš.
     
    55:10
    Dnešní utkání sleduje 114 diváků!
     
    49:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní představení českého výběru a především trojice Kern, Nečas a Kaut. Právě JAN KERN přidává už sedmou branku národního týmu a zároveň tak završuje svůj hattrick. Asistence: Martin Nečas, Martin Kaut.
     
    48:21
    Čeští reprezentanti si zahrají další přesilovou hru. Na trestnou lavici je odkázán plzeňský Jakub Pokorný za nedovolené bránění.
     
    46:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gólová přestřelka pokračuje. Náskok reprezentace znovu na tříbrankový navyšuje přesnou střelou FILIP ZADINA. Bez asistence.
     
    40:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté snižují náskok národního týmu. Až do sítě dokázal dopravit puk TOMÁŠ KRYSTL. Asistence: Filip Kokoška.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Zatímco v první třetině padla pouhá jedna branka, prostřední dvacetiminutovka se změnila v gólovou smršť, když během dvou minut za národní tým vstřelili branky Jan Kern, Marek Škvrně, Filip Zadina, znovu Jan Kern a druhý přesný zásah přidal i Marek Škvrně. Plzeň ale v posledních sekundách prostřední periody skóre ještě zkorigovala, když se trefil Ondřej Polívka.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň se ale nevzdává a těsně před koncem druhé třetiny přidává svou druhou přesnou trefu zásluhou ONDŘEJE POLÍVKY. Asistence: Tomáš Kučera.
     
    38:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští mladíci právě vstřelili Plzni nepopulárního bůra. Pátou branku národního týmu přidává MAREK ŠKVRNĚ, který se rovněž stává již dvoubrankovým střelcem. Asistence: Matyáš Zelingr.
     
    37:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hráči v národních dresech dokazují, že věk nehraje roli a strhávají vývoj zápasu na svou stranu. Už čtvrtou branku a svůj druhý přesný zásah přidal JAN KERN. Asistence Martin Kaut, Martin Nečas.
     
    33:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Chvíli na to přidává česká sedmnáctka další gól. Puk do sítě se podařilo dostat FILIPU ZADINOVI. Asistence: Matyáš Zelingr.
     
    32:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český výběr otáčí vývoj utkání. Jen necelou minutu po svém prvním gólu přidává národní tým další branku, když puk za záda Štekra dostal MAREK ŠKVRNĚ. Asistence: Matyáš Svoboda, Jakub Galvas.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 32. Kern (Nečas, Kaut), 33. Škvrně (Svoboda, Galvas), 34. Zadina (Zelingr), 38. Kern (Kaut, Nečas), 39. Škvrně (Zelingr), 47. Zadina, 50. Kern (Nečas, Kaut) – 11. Beneš (Kaňák, Petráš), 40. Polívka (Kučera), 41. Krystl (Kokoška), 60. Vracovský (Beneš)


    Česko: Vomáčka (30. Škarek) – Zelingr, Král, Bednář, Mikyska, Kvasnička, Galvas, Šalda, Gaspar – Svoboda, Kern, Safin, Dvořák, Škvrně, Svoboda, Machala, Nečas (C), Zadina, Hladonik, Chytil, Kaut.
    HC Plzeň 1929 junioři: Štekr (32. Zeman) – Kaňák, Polívka, Pokorný, Šmíd, Čechura – Krystl, Petráš, Beneš (C), Švarc, Hajšman, Vavřička, Kučera, Vracovský, Kokoška, Vlček, Volf, Jakubec, Opava.

    Rozhodčí: Sýkora, Šindler – Jelínek, Pešek
    bahis siteleri