Třinec – N.Novgorod 3:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Úterý 11.08.2015, 17:30 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • STEEL CUP • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Rákos se vydal sám do útočného pásma, kde ale kotouč ztratil. Na opačné straně pak odražený puk dojel Dvurečenskij, ale přes Plíhala se mu nepodařilo jej dostat do prázdné branky!
     
    58:35
    Hrubec už je z branky venku, ale nevyjel zrovna v příhodný okamžik. Obránci naštěstí nahození Vidella před odkrytou klec zpacifikovali a Třinec míří dopředu.
    55:44. Carl KLINGBERG - 3:4
     
    55:44
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo přesilovou hru bleskově využívá a jde znovu do vedení! Hrubec neudržel tvrdou ránu Osipova, Videll se štěstím dostrkal přes Galvase kotouč na CARLA KLINGBERGA, který dorážkou do prázdné branky přidává svou druhou branku – 3:4! Asistence: Linus Videll, Maxim Osipov.
     
    55:20
    Hrňa si nezpracoval přihrávku od Krepse, ale tehdy už byla hra přerušena. Je tady nepříjemnost pro Třinec, na dvě minuty za vysokou hůl si odjíždí odpočinout David Nosek (TRI).
     
    53:42
    Sjomin našel po buly na pravé straně úplně volného S. Kosticyna, který ani nadvakrát nepřekonal Hrubce! Třinecký brankář nejprve vyrazil střelu Bělorusa betonem, dorážka už mířila vedle!
     
    47:52
    To je velká šance pro Třinec. Carter Ashton (NNO) je vyloučen na čtyři minuty za hru vysokou holí před brankou Aljapkina. Třinečtí budou hrát dlouhou přesilovku.
    42:08. Radim MATUŠ - 3:3
     
    42:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velmi šťastným způsobem se Slezanům podařilo vyrovnat! Kleslovo nahození ze středního pásma dojel RADIM MATUŠ, nahodil puk bekhendem před branku a bránící Osipov si kotouč bruslí srazil do vlastní branky – 3:3! Asistence: Rostislav Klesla, David Nosek.
    41:17. Vladimír DRAVECKÝ - 2:3
     
    41:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinci se daří vstup do třetí třetiny a snižuje! Růžičkovu střelu z bezprostřední blízkosti a dorážku M. Doudery ještě Aljapkin zneškodnil, potom se ovšem k puku na modré čáře dostal VLADIMÍR DRAVECKÝ a střelou o břevno ruského gólmana překonal – 2:3! Asistence: Marek Růžička.
    39:08. Vjačeslav KULJOMIN - 1:3
     
    39:08
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    V poslední minutě druhé třetiny Oceláři inkasují nepříjemný gól do šatny! Puk za brankou Třince předal Dvurečenskij VJAČESLAVU KULJOMINOVI, jenž si vybruslil až k pravému kruhu a přes bránícího Růžičku vystřelil mimo dosah Hrubce – 1:3! Asistence: Nikita Dvurečenskij.
     
    31:53
    Trochu se štěstím se puk ze středního pásma od Matuše odrazil k Irglovi! Ten tak táhl třinecké přečíslení, přihrál na střelu Rákosovi, ale na konci stál zákrok Aljapkina!
    29:46. Tomáš PLÍHAL - 1:2
     
    29:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se po vhazování usadili v útočném pásmu a je z toho kontaktní gól! Hrabal dostal přihrávku od Rufera k pravému mantinelu a nahodil puk na teč před branku. Během letu kotouč tečovali Rufer a TOMÁŠ PLÍHAL, který jej definitivně usměrnil za Aljapkina – 1:2! Asistence: Adam Rufer, Josef Hrabal.
    21:23. Carl KLINGBERG - 0:2
     
    21:23
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo využívá přesilovou hru a odskakuje do dvoubrankového vedení! Galuzin přihrál ve středním pásmu rozjetému CARLU KLINGBERGOVI, jenž se vřítil na pravou stranu útočné třetiny a střelou mezi betony překonal Hrubce – 0:2! Asistence: Vladimir Galuzin.
     
    20:26
    Jenže o dvanáct sekund později fauloval Rostislav Klesla (TRI) a Torpedo si zahraje v početní výhodě. Třinecký kapitán je vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    17:42
    Na druhé straně to zahučelo po spolupráci Hrni s Krepsem, ale Aljapkin zasahovat nemusel. O chvilku později přichází další vyloučení. Za katr musí na dvě minuty Alexander Budkin (NNO) za podražení Draveckého.
     
    13:28
    Galuzin přihrál do jízdy Klingbergovi, ten po pravém křídle prosvištěl kolem Klesly a stahoval si puk na bekhend! Proti jeho zakončení zasáhl Hrubec!
     
    13:14
    Je tady už čtvrté vyloučení. Aby to bylo přesně na přeskáčku, jde si na dvě minuty odpočinou třinecký hráč. Marek Růžička (TRI) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    12:39
    Třinec nemá stálý tlak, ale teď si vypracoval obrovskou šanci. Galvas přihrál do jízdy Draveckému, který si ukázkově stáhl puk před Jegorševem, pak ovšem vypálil jen do lapačky Aljapkina!
     
    10:41
    Oceláři si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici musí na dvě minuty Maxim Osipov (NNO), a to za podražení útočícího Chmielewského.
     
    08:03
    Vyloučení také na třinecké straně a znovu za sekání. Potrestán dvěma minutami je Tomáš Linhart (TRI), jenž v obranné práci vysekl hokejku Ashtonovi.
    05:08. Alexej PEPELJAJEV - 0:1
     
    05:08
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Po pěti minutách otevírá Nižnij Novgorod skóre! Frolovovu střelu od hrazení vyrazil Hrubec před sebe, puk se dostal až na modrou čáru, odkud už třineckého brankáře tvrdou ranou překonal ALEXEJ PEPELJAJEV – 0:1! Asistence: Alexander Frolov.
     
    01:07
    Je tady první vyloučení. Na trestnou lavici míří hvězdný Sergej Kosticyn (NNO), který vysekl hůl unikajícímu Růžičkovi a je potrestán dvěma minutami.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 30. Plíhal (Rufer, Hrabal), 42. Dravecký (Růžička), 43. Matuš (Klesla, Nosek) – 6. Pepeljajev (Frolov), 22. Klingberg (Galuzin), 40. Kuljomin (Dvurečenskij), 56. Klingberg (Videll, Osipov)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Nosek, M. Doudera, Hrabal, Linhart, Galvas (A), Adámek – Chmielewski, Kreps, Hrňa – Adamský, Růžička, Dravecký – Rákos, Matuš, Irgl – Cienciala, Plíhal, Rufer. Trenér: Jiří Kalous.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Aljapkin (Proskurjakov) – Jegoršev, Pepeljajev, Piganovič, Chomitskij, Budkin, Rybnickij, Aljajev, Osipov – Tolpeko, Galuzin, Videll – Frolov, Sjomin, S. Kosticyn – Klingberg, Mozer, Ashton – Kuljomin, Potapov (C), Dvurečenskij – Bogoslovskij. Trenér: Peteris Skudra.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, René Trombik – Vít Lederer, Jiří Gebauer

    Diváci: 2472 (48 % celkové kapacity)
    bahis siteleri