Třinec – N.Novgorod 3:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Úterý 11.08.2015, 17:30 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • STEEL CUP • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešní den všechno. Děkuji vám za pozornost a doufám, že jste byli s online přenosem spokojeni. Zítra se v rámci Steel Cupu odehraje jedno utkání, a sice ve Vítkovicích, kde se Ostravané střetnou s Košicemi. Turnaj bude pokračovat ve čtvrtek a v pátek, a to už kompletně v Třinci.

    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek úterního večera. U dalších přenosů se těším, na počtenou! (19:57:48)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Vladimír Dravecký – TRI (1+0)
    Carl Klingberg – NNO (2+0)

    Na straně domácích byl nejlepším hráčem zvolen slovenský útočník Dravecký, autor nádherné druhé branky Třince. Z týmu Torpeda byl vybrán Švéd Klingberg. Ten vsítil druhý a pak čtvrtý gól svého týmu, který byl zároveň vítězným. Ceny předá viceprezident třineckého klubu Jan Czudek.
     
    Oceláři zahájili třetí část nejlepším možným způsobem a během tří minuty stáhli dvoubrankový náskok Torpeda. Po minutě hry snížil přesnou střelou od modré čáry Dravecký a šťastným gólem se Třinci podařilo ani ne o minutu později vyrovnat. Kleslovo nahození dojel Matuš, nastřelil puk před Aljapkina a do sítě si kotouč bruslemi srazil obránce Osipov. Na přelomu první a druhé poloviny třetí třetiny potom Oceláři nevyužili čtyřminutovou přesilovku, ani se nedostali do pořádné šance.

    Šest minut před koncem měl po přihrávce Sjomina sedmý gól zápasu na holi S. Kosticyn. Běloruský útočník ale nejprve střílel pouze do Hrubcova betonu a poté dorážel vedle. Rozhodující okamžik přišel v šestapadesáté minutě. Tehdy hrálo přesilovku Torpedo a po čtyřiadvaceti sekundách ji využilo. Osipovovu střelu vyrazil Hrubec před sebe, po zásahu Vidella se kotouč odrazil ke Klingbergovi, jenž přidal přesnou dorážkou svůj druhý gól. V závěru to Třinec zkoušel bez gólmana, ale k Aljapkinovi se už neprotlačil. Naopak, sám měl starosti, aby popáté neinkasoval.
     
    Ve cvičných nájezdech tedy vítězí Nižnij Novgorod a potvrzuje tak své vítězství v základní hrací době. V nájezdech už o nic nešlo, Torpedo získává tři body a v tabulce Steel Cupu se ujímá vedení. Oceláři jsou bez bodu a po prvním dni čtvrtí.
    Neúspěšný nájezd - Dravecký
     
    Nájezdy zakončoval Dravecký. Ten se pro změnu rozjel hodně zleva, položil si Proskurjakova, avšak poté jeho oblouček zamířil nad branku – 0:1.
    Neúspěšný nájezd - Klingberg
     
    Klingberg mohl dodatečné nájezdy rozhodnout. Rozjel se po pravé straně, dojel před Hrubce, ale škvíru v jeho výstroji hledal marně – 0:1.
    Neúspěšný nájezd - Chmielewski
     
    Na opačné straně zakončil druhou sérii Chmielewski. Polský útočník zamíchal holí nad pukem, pak střílel do tyče – 0:1!
    Galuzin propasíroval puk za Hrubce
     
    Galuzin zahájil svůj nájezd svižně. Zprava přijel před Hrubce a přízemní střelou ho překonal – 0:1.
    Neúspěšný nájezd - Irgl
     
    Irgl vyjel proti náhradnímu brankáři Proskurjakovovi. Přibrzdil před ním, rozhýbal si ho, ale mezeru mezi betony nenašel – 0:0.
    Neúspěšný nájezd - Kosticyn
     
    Jako první se proti Hrubcovi rozjel S. Kosticyn a mířil do pravého horního rohu. Hrubec efektně schoval puk do lapačky – 0:0.
     
    Regulérní utkání je u konce, Třinec hru bez brankáře gólem nevyužil a v úvodním zápase je úspěšnější novgorodské Torpedo. Po krátké úpravě ledu budou následovat samostatné nájezdy, v nich už ale o body nepůjde.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Třinci už zbývají poslední sekundy a stále se nemůže usadit v útočném pásmu. Ještě jedno nahození míří na Aljapkina.
     
    59:21
    Rákos se vydal sám do útočného pásma, kde ale kotouč ztratil. Na opačné straně pak odražený puk dojel Dvurečenskij, ale přes Plíhala se mu nepodařilo jej dostat do prázdné branky!
     
    58:35
    Hrubec už je z branky venku, ale nevyjel zrovna v příhodný okamžik. Obránci naštěstí nahození Vidella před odkrytou klec zpacifikovali a Třinec míří dopředu.
     
    58:02
    Nižnij Novgorod se dostal k puku a Třinec zatím nemůže pomýšlet na hru bez brankáře. Teď domácí napadají rozehrávku Jegorševa.
     
    57:26
    Po vyhraném buly od Plíhala nastřelil mladý bek Adámek jen Klingberga a souboj u mantinelu prohrál. Torpedo se dostává z obranné třetiny.
     
    57:17
    Nižnij Novgorod se osvobozuje jen za cenu zakázaného uvolnění. Vhazovat se bude po levici Aljapkina. To ale až po oddechovém času Torpeda.
     
    56:46
    Třinečtí mají necelé čtyři minuty na to, aby se pokusili o vyrovnání. Po přihrávce od Linharta letí nahozený puk do útočné třetiny.
     
    56:17
    Torpedo se i po vstřeleném gólu drželo v útočném pásmu. Jenže po přihrávce Chomitského odevzdal puk nechtěně přímo na hůl Rákose Piganovič.
    55:44. Carl KLINGBERG - 3:4
     
    55:44
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo přesilovou hru bleskově využívá a jde znovu do vedení! Hrubec neudržel tvrdou ránu Osipova, Videll se štěstím dostrkal přes Galvase kotouč na CARLA KLINGBERGA, který dorážkou do prázdné branky přidává svou druhou branku – 3:4! Asistence: Linus Videll, Maxim Osipov.
     
    55:20
    Hrňa si nezpracoval přihrávku od Krepse, ale tehdy už byla hra přerušena. Je tady nepříjemnost pro Třinec, na dvě minuty za vysokou hůl si odjíždí odpočinout David Nosek (TRI).
     
    54:56
    Kuljominovi s Dvurečenským se nepodařilo udržet útočné pásmo, a tak odjíždějí střídat. Do konce třetí třetiny zbývá pět minut.
     
    54:27
    Kuljomin si z útočného pásma vyjel před Matuše pro přihrávku od Potapova. Pak ale kombinace obou ruských hráčů úspěchem neskončila.
     
    53:42
    Sjomin našel po buly na pravé straně úplně volného S. Kosticyna, který ani nadvakrát nepřekonal Hrubce! Třinecký brankář nejprve vyrazil střelu Bělorusa betonem, dorážka už mířila vedle!
     
    53:32
    Oceláři svou šanci po protiútoku nevyužili, Sjominovu formaci pak při přechodu do útočného pásma zastavil ofsajd. Na buly se proti sobě staví Matuš a Sjomin.
     
    52:54
    Vidella třinečtí zadáci u mantinelu obrali o kotouč, ale pak mu jej chybou nabídli zpět. Švédský útočník správný moment ke střele prováhal.
     
    52:25
    Galvas v tvrdém souboji dostal od puku Ashtona. Ale kotouč se odráží k Piganovičovi, který drží útočné pásmo.
     
    51:56
    Hosté už jsou v plném počtu a čtyřminutové oslabení v pohodě ustáli. Kreps dojel s pukem do středního pásma, kde byl odstaven.
     
    51:27
    Třinci už zbývají poslední sekundy dlouhé přesilovky, v níž se zatím převážně trápí. Ještě jeden útok se snaží založit M. Doudera.
     
    50:39
    Potom Torpedo ujelo do přečíslení dvou proti jednomu, které vedl právě Dvurečenskij. Přihrával Mozerovi, ale obránce Třince puk zasáhl a Hrubec potom vyrazil.
     
    50:20
    Dravecký pálil těsně vedle a Třinečtí pak ještě zůstali u puku. Galvasovu střelu ale srazil Dvurečenskij ke svým spoluhráčům.
     
    49:46
    Přesilovku si na chvilku vyzkoušel také mladý třinecký obránce Adámek. Teď už jsou na ledě Galvas s Linhartem a rozehrávají zezadu.
     
    49:31
    Kreps dlouho manévroval s pukem na levém kruhu, aby nakonec přihrál Chmielewskému. Polský útočník se ihned snažil zasunout za Aljapkina, ale marně. Následovala menší potyčka s Jegorševem.
     
    48:48
    Zatím se Ocelářům přesilovka vůbec nedaří, ale času mají ještě dost. Další osvobození ze strany Torpeda přidal Dvurečenskij.
     
    48:20
    Klesla předal puk Matušovi, který se se štěstím probil do útočného pásma. Tam ho ale o kotouč připravil Chomitskij a vyhodil ven.
     
    47:52
    To je velká šance pro Třinec. Carter Ashton (NNO) je vyloučen na čtyři minuty za hru vysokou holí před brankou Aljapkina. Třinečtí budou hrát dlouhou přesilovku.
     
    47:45
    Oceláři okradli Rusy o kotouč při rozehrávce, do nebezpečné pozice se dostával Růžička a vzápětí pálil rozjetý Linhart z první. Aljapkin udržel kotouč a přerušil hru.
     
    47:23
    Rybnickij za brankou Aljapkina čistě odstavil od puku Růžičku, ale nedokázal vyhodit. Trable ruského mužstva nadále pokračují.
     
    46:47
    Torpedu bylo odpískáno zakázané uvolnění. Kreps uspěl na buly proti Sjominovi, Hrňa nahodil puk zpoza brány do brankoviště, odkud však nedokázal zakončit Chmielewski.
     
    46:22
    Piganovič udržel pro Nižnij Novgorod útočné pásmo. Ale zvládl jen nahodit po mantinelu a spolu s Chomitským odjel na střídačku.
     
    45:54
    Plíhal v útočném pásmu úspěšně napadal Galuzina a získal kotouč pro Noska. Ten však nastřelil jen spoluhráče Ciencialu.
     
    45:21
    Linhartovo nahození zamířilo mimo Aljapkinovu branku. Kotouč sbírá Rybnickij a Oceláři musejí dozadu. Torpedo rozjíždí útočnou akci.
     
    44:50
    Irgl se uvolnil v útočném pásmu, naznačil střelu a pak přihrál přesně na hůl Matuše. Jeho střelu ovšem zablokoval Budkin.
     
    44:14
    Třinci se podařilo nápor Torpeda trochu otupit. Po vhazování ve středním pásmu se puk dostal k Irglovi, který nahazuje za branku Aljapkina.
     
    43:45
    Hrubec přerušil hru jistým zákrokem, Nižnij Novgorod však pokračuje v útočné třetině. Ashtona nepustil ke střele Nosek a oba hráči spadli na led.
     
    43:24
    Hrňa dostával na útočnou modrou čáru dalekonosnou přihrávku od Linharta. Kdyby přelstil Piganoviče, jel by sám na branku, ale to se nestalo.
     
    42:45
    Tak to je start jako z říše snů do třetí části v podání Ocelářů. Teď přežili šanci Torpeda, rozehrávají M. Doudera ve spolupráci s Adámkem.
    42:08. Radim MATUŠ - 3:3
     
    42:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velmi šťastným způsobem se Slezanům podařilo vyrovnat! Kleslovo nahození ze středního pásma dojel RADIM MATUŠ, nahodil puk bekhendem před branku a bránící Osipov si kotouč bruslí srazil do vlastní branky – 3:3! Asistence: Rostislav Klesla, David Nosek.
     
    41:49
    Po nepřesném pasu z hole Jegorševa je pískáno zakázané uvolnění Torpeda. Na buly před Aljapkinem jdou Matuš a Mozer.
    41:17. Vladimír DRAVECKÝ - 2:3
     
    41:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinci se daří vstup do třetí třetiny a snižuje! Růžičkovu střelu z bezprostřední blízkosti a dorážku M. Doudery ještě Aljapkin zneškodnil, potom se ovšem k puku na modré čáře dostal VLADIMÍR DRAVECKÝ a střelou o břevno ruského gólmana překonal – 2:3! Asistence: Marek Růžička.
     
    40:43
    Třinečtí o chvilku později získali puk na své hole. Kreps nahazuje ze středního pásma a kromě něj spěchá za pukem ještě Dravecký.
     
    40:12
    Na úvodním buly ve třetí třetině uspěl Kreps proti Galuzinovi, pak byl Ocelářům odpískán ofsajd. Oba centři se na vhazování potkávají znovu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Na konci utkání budou za jakéhokoliv stavu následovat samostatné nájezdy.
     
    Na začátku druhé třetiny byl vyloučen Klesla a Torpedo přesilovku gólově zhodnotilo. Galuzin přihrál rozjetému Klingbergovi, který pak střelou zprava mezi betony Hrubce zvýšil na 2:0 pro Nižnij Novgorod. Oceláři po této brance přidali a místy ruského soupeře přehrávali. Ve třicáté minutě pak zafungovala spolupráce v útočné třetině, Hrabalovy nabídky na teč využil po Ruferovi také Plíhal a domácí fanoušci se poprvé mohli radovat.

    Za další dvě minuty mohlo být dokonce vyrovnáno. Matuš protlačil se štěstím kotouč na Irgla, ten v přečíslení dvou na jednoho přihrál Rákosovi, jehož ránu však vyrazil Aljapkin. Oceláři pokračovali v mírném náporu, avšak další velké příležitosti už si nevytvořili. Zničehonic pak inkasovali gól do šatny v poslední minutě druhé třetiny. Zpoza branky si vybruslil až na kruh Kuljomin a potřetí propálil Hrubce. Torpedo tak před třetí periodou svůj náskok ještě navýšilo.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:09.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:51
    Torpedo pokračuje v závěru druhé periody v útočném pásmu. Hrubec pokryl lapačkou střelu Bogoslovského a před jeho brankou se tak uskuteční ještě jedno vhazování.
    39:08. Vjačeslav KULJOMIN - 1:3
     
    39:08
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    V poslední minutě druhé třetiny Oceláři inkasují nepříjemný gól do šatny! Puk za brankou Třince předal Dvurečenskij VJAČESLAVU KULJOMINOVI, jenž si vybruslil až k pravému kruhu a přes bránícího Růžičku vystřelil mimo dosah Hrubce – 1:3! Asistence: Nikita Dvurečenskij.
     
    38:46
    Klingberg nadělal svým průnikem po levé straně zakončeným nahozením před branku Hrubcovi mírné starosti, ale pro Třinec vše dobře dopadlo. Zpoza brány rozehrává M. Doudera.
     
    38:11
    Chmielewski vydoloval kotouč pro M. Douderu, jehož nahození končí v rukavici Aljapkina. Před jeho brankou si ještě obránci vyřizují účty s důrazným Růžičkou.
     
    37:50
    Galvas vyvezl puk z rohu kluziště a rozehrál dlouhou přihrávkou na Chmielewského. S tím bojuje v protějším rohu obránce Budkin.
     
    37:10
    Piganovič nabil na modré čáře ke střele Chomitskému, jehož pokus však zablokoval Kreps. Na druhé straně byla vedle tečována střela Hrni.
     
    36:18
    Cienciala nastřelil před brankou stojícího Jegorševa. Noskovu ránu od modré čáry vyrazil Aljapkin netradičně lapačkou. Teď už jdou dopředu hráči s jelenem na prsou.
     
    36:08
    Třinečtí uspěli a dostali hru z obranného pásma. M. Doudera nahodil na Aljapkina a odjel střídat. Ruský brankář stáhl kotouč ze vzduchu do lapačky a raději jej přidržel.
     
    35:42
    Rákos stál na začátku pasáže, v níž Torpedo přitlačilo Oceláře. Výsledkem je zakázané uvolnění. Na vhazování po pravé ruce Hrubce se rovnají Kreps a Mozer.
     
    35:19
    Rákos v obranné třetině hodně zariskoval, když přihrávku z prvního doteku vrátil dozadu. Puk tečoval Osipov, naštěstí pro domácí se pak odrazil k Hrabalovi.
     
    34:57
    Linhart pálil po buly od modré čáry těsně vedle, s úspěchem se nepotkal ani Draveckého průnik s obkroužením branky. Na druhé straně přerušil hru po nahození Rybnického Hrubec.
     
    34:28
    Adamský pak dostal puk od mantinelu před branku a Aljapkin přeci jen zasáhl. Menší roztržka Adamského s Jegorševem po odpískání se obejde bez vyloučení.
     
    34:15
    Potapov předvedl hrubku ve středním pásmu a nabídl kotouč Růžičkovi. Ten vnikl do útočné třetiny, ale z nebezpečné pozice branku netrefil.
     
    33:45
    Ashton pronikl po pravém křídle a probojoval se až k zakončení. Hrubec jeho střelu vyrazil, dorážkám už čelit nemusel.
     
    33:32
    Osipovovu nepřesnou rozehrávku zachytil na modré čáře Chmielewski. Pak byl ale tvrdě naražen Mozerem a puk je ve středním pásmu.
     
    32:55
    Nižnij Novgorod po delší době dostává hru do útočného pásma, ale nemá puk pod kontrolou. Rozehrávku Třince napadá Mozer.
     
    32:33
    Třinec zůstává v útočném pásmu a tlačí Torpedo před Aljapkina. Linhartova střela od hrazení trefila jen Plíhala, Cienciala nestačil dorážet.
     
    31:53
    Trochu se štěstím se puk ze středního pásma od Matuše odrazil k Irglovi! Ten tak táhl třinecké přečíslení, přihrál na střelu Rákosovi, ale na konci stál zákrok Aljapkina!
     
    31:18
    Do další zajímavé šance se protlačil Adamský, ale branku minul. Teď Oceláři rozehrávají v obranné třetině a nepatrně brnkají na nervy svým příznivcům.
     
    30:35
    Galvasova střela trefila do brusle Pepeljajeva. Ruský obránce a střelec prvního gólu zároveň srazil k ledu Adamského, ale nevylučuje se.
     
    30:17
    Ožívají tribuny, kde je celkem 2472 diváků. Torpedo vyhodilo na další zakázané uvolnění, trochu se dostává pod třinecký tlak.
    29:46. Tomáš PLÍHAL - 1:2
     
    29:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se po vhazování usadili v útočném pásmu a je z toho kontaktní gól! Hrabal dostal přihrávku od Rufera k pravému mantinelu a nahodil puk na teč před branku. Během letu kotouč tečovali Rufer a TOMÁŠ PLÍHAL, který jej definitivně usměrnil za Aljapkina – 1:2! Asistence: Adam Rufer, Josef Hrabal.
     
    29:29
    Torpedo zahrálo na zakázané uvolnění, rozhodčí Trombik pak musel uklidňovat situaci ve středním pásmu, kde do sebe pošťuchovali Linhart a Tolpeko.
     
    29:19
    Irgl s Rákosem nádhernou kombinací překonali střední pásmo a druhý jmenovaný se užuž probíjel ke střele. Na poslední chvilku ho zastavil Aljajev.
     
    28:33
    Chomitskij přihrál v obranné třetině Piganovičovi, jehož nahození po mantinelu letí až za Hrubcovu branku. Rusové rychle napadají gólmanovu rozehrávku.
     
    28:04
    Hrubec ještě vyrazil Budkinovu střelu od modré čáry. Na opačné straně pokryl Aljapkin střelu Krepse. Na buly jdou Růžička a Mozer, kterého si možná pamatujete z krátkého působení v Pardubicích.
     
    27:40
    Hrubec úspěšně zasáhl proti střele Rybnického z úhlu. Utkání sleduje také vedle třinecké střídačky stojící Vladimír Svačina se zafačovaným levým loktem.
     
    27:22
    Ruferovi vysekl puk z hole Galuzin, ale kotouč se neodrazil k žádnému z jeho spoluhráčů. Hrubec rozehrává na obránce.
     
    26:50
    Právě Jegoršev vyslal od modré čáry na Hrubce jedovatou střelu. Třinecký gólman zachytil puk lapačkou, vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    26:30
    V dalším útoku Ocelářů se ke kotouči dostal na levé straně Irgl, ale nestihl nahodit před bránu. Pak byl na mantinel tvrdě dohrán Jegorševem.
     
    25:54
    V útočné třetině Torpeda neudržel puk na holi Kuljomin a Oceláři zahrozili z brejku. Irgl však Noskovi nepřihrával přesně.
     
    25:18
    Třinec se natlačil do útočného pásma a byl mohutně povzbuzován svými fanoušky. Adamského ránu zablokoval Rybnickij.
     
    24:44
    Teď už se Třinec dostal alespoň do středního pásma. Rozehrávka se nepovedla hostujícímu Ashtonovi, a tak hraje s kotoučem Adamský.
     
    24:27
    Po zakázaném uvolnění se Rusové nadále drží před Hrubcem. Jegoršev zachytil puk na modré čáry, pak do jeho rány vložil hůl Hrňa a puk skončil v ochranné síti.
     
    23:56
    Oceláři se však v útočné třetině neudrželi, naopak, musejí rychle spěchat dozadu. Torpedo ve druhé části diktuje tempo hry.
     
    23:32
    Chmielewski zaútočil po levé straně, po boji se zbavil Aljajeva a přihrál před branku. Tam si Kreps vylámal zuby na Aljapkinovi.
     
    22:56
    V dalším útoku Nižného Novgorodu to vzal na sebe sám Tolpeko a Hrubec jeho pokus vyrazil. Útočné pásmo ještě udržel Budkin.
     
    22:24
    Tolpeko ve střední třetině přenechal kotouč Galuzinovi, ten se protáhl po levém křídle a pak jeho střelu srazil vedle Nosek.
    21:23. Carl KLINGBERG - 0:2
     
    21:23
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo využívá přesilovou hru a odskakuje do dvoubrankového vedení! Galuzin přihrál ve středním pásmu rozjetému CARLU KLINGBERGOVI, jenž se vřítil na pravou stranu útočné třetiny a střelou mezi betony překonal Hrubce – 0:2! Asistence: Vladimir Galuzin.
     
    21:01
    Frolov nabil na modrou čáru Pepeljajevovi, jehož bomba tentokrát minula třineckou branku. Z obranného pásma vyhazuje M. Doudera.
     
    20:26
    Jenže o dvanáct sekund později fauloval Rostislav Klesla (TRI) a Torpedo si zahraje v početní výhodě. Třinecký kapitán je vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    20:14
    Druhou třetinu zahajují svým útokem Oceláři. Chmielewského přibrzdil Jegoršev a předává puk za branku Pepeljajevovi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi prvních dvacet minut úvodního zápasu letošního Steel Cupu. Oceláři zatím tahají za kratší konec a o jednu branku vpředu je ruské Torpedo. To hned na začátku přečkalo oslabení a gólově udeřilo v šesté minutě. Hrubec vyrazil Frolovovu střelu, puk se dostal k Pepeljajevovi, a ten tvrdou ranou od modré čáry překonal třineckého brankáře. Následně přečkali přesilovku soupeře zase Oceláři a nutno podotknout, že Nižnij Novgorod kombinoval velmi nebezpečně.

    Ve třinácté minutě poprvé výrazněji zahrozili domácí. V přesilovce, kterých bylo mimochodem v první třetině k vidění hned pět, si Dravecký stáhl puk před Jegorševem, ale v plné jízdě střílel jen do Aljapkinovi lapačky. O minutu později zasahoval proti zakončení Klingberga Hrubec. Švéd se prohnal okolo Klesly, ale za Hrubce kotouč neprotlačil. V závěru ještě Oceláři nevyužili další přesilovku, a tak vstoupí do druhé třetiny s jednobrankovým mankem.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:20.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Matuš táhl přečíslení tří proti dvěma a umě se vyhnul bránícímu Aljajevovi. Pak se k puku dostal Irgl, jehož přihrávka už ale na Rákose neprošla.
     
    19:09
    Běží poslední minuta první části a Třinci zbývá ještě dvaatřicet sekund přesilovky. Irgl uvolnil na pravém kruhu Hrabala, Aljapkin si nebyl svým zákrokem úplně jisté, ale kotouč se mu podařilo udržet.
     
    18:35
    Před Aljapkinem clonil Adamský, jenže Růžičkova tvrdá rána na branku nezacílila. M. Doudera ještě udržel pro Oceláře útočné pásmo.
     
    18:10
    Dravecký přihrál na pravý kruh Adamskému, jeho tečovaná střela zamířila vedle. Třinec ale pokračuje s kotoučem v útočné třetině.
     
    17:42
    Na druhé straně to zahučelo po spolupráci Hrni s Krepsem, ale Aljapkin zasahovat nemusel. O chvilku později přichází další vyloučení. Za katr musí na dvě minuty Alexander Budkin (NNO) za podražení Draveckého.
     
    17:05
    Sebevědomým průnikem po pravém křídle se prezentoval Videll. Hrubec jeho první střelu vyrazil, druhou zpoza branky chytil do lapačky.
     
    16:56
    Třineckým pobyt v útočném pásmu nevyšel a kotouč je ve středním pásmu. Ještě jedno nahození přidává Rufer a odjíždí střídat.
     
    16:29
    Oceláři jsou v útočné třetině. Po Chmielewského přihrávce byla Plíhalova střela zablokována. Kleslovo nahození míří mimo bránu.
     
    15:46
    Ještě po skončení přesilovku střílel těsně vedle Chomitskij. Teď už se ke kotouči napevno dostali Oceláři a vypadá to, že v klidu rozehrají.
     
    15:15
    Dvurečenskij přišel v rohu útočného pásma o puk a Irgl obloučkem vyhazuje. Růžička se mezitím vrací z trestné lavice.
     
    14:47
    Mozer zkusil proniknout do útoku po pravé straně a s menšími problémy se mu to podařilo. Přihrává na modrou čáru Rybnickému.
     
    14:13
    Hrubec puk neudržel, ale Oceláři se pak stačili osvobodit vyhozením. Naposled neudržel Frolovovu přihrávku v útočné třetině S. Kosticyn.
     
    13:28
    Galuzin přihrál do jízdy Klingbergovi, ten po pravém křídle prosvištěl kolem Klesly a stahoval si puk na bekhend! Proti jeho zakončení zasáhl Hrubec!
     
    13:14
    Je tady už čtvrté vyloučení. Aby to bylo přesně na přeskáčku, jde si na dvě minuty odpočinou třinecký hráč. Marek Růžička (TRI) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    13:05
    Hosté už jsou v plném počtu, Třinec má však i nadále útočné choutky. Růžičkovo nahození rozehrál gólman Aljapkin Pepeljajevovi.
     
    12:39
    Třinec nemá stálý tlak, ale teď si vypracoval obrovskou šanci. Galvas přihrál do jízdy Draveckému, který si ukázkově stáhl puk před Jegorševem, pak ovšem vypálil jen do lapačky Aljapkina!
     
    12:03
    Napodruhé už spolupráce Irgla s Rákosem klapla na sto procent. Mladší z dvojice přihrával Irglovi před branku, jenže zakončení zkušeného útočníka zablokoval jeden z obránců Torpeda.
     
    11:42
    Oceláři nehrají přesilovku s takovou lehkostí jako Nižnij Novgorod. Irglova přihrávka ve středním pásmu mířila přímo mezi Rákose a Chomitského. Puk sražen mezi diváky.
     
    11:15
    Kleslovu střelu hned po buly lapil Aljapkin. Plíhal vybojoval o něco později puk v útočné třetině a pak to v souboji se Sjominem zavánělo dalším faulem.
     
    10:41
    Oceláři si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici musí na dvě minuty Maxim Osipov (NNO), a to za podražení útočícího Chmielewského.
     
    10:25
    Oceláři jsou v plném počtu a také oni přesilovku Torpeda přečkali. Aljajev na modré čáře nerozehrál přesně a Rusové přicházejí o útočné pásmo.
     
    09:43
    Nižnij Novgorod je v útočné třetině, ale teď už jen u mantinelu. Klesla zatlačil do rohu kluziště Sjomina se S. Kosticynem.
     
    09:22
    Rákosovi se poprvé podařilo vyhodit, novou akci zakládá Pepeljajev. S. Kosticyn s Frolovem už se zase usadili v útočném pásmu.
     
    08:48
    Novgorodská pětice svírá Oceláře před Hrubcem a situace vypadá pro Slezany velmi nebezpečně. Vystřídat mohou poté, co Hrubec zjistil, že má posunutou branku. Hra je přerušena.
     
    08:27
    Torpedo rozehrálo přesilovou hru skvěle. Usadilo se v útočné třetině, Videll přihrál před bránu Klingbergovi, jehož střelu naštěstí pro Oceláře přizvedl do ochranné sítě Rákos.
     
    08:03
    Vyloučení také na třinecké straně a znovu za sekání. Potrestán dvěma minutami je Tomáš Linhart (TRI), jenž v obranné práci vysekl hokejku Ashtonovi.
     
    07:42
    Konečně trochu vzruchu také před Aljapkinem. Chmielewski přihrál ke střele Hrňovi, obránci přizvedli ránu do ochranné sítě.
     
    07:26
    Rybnickij se dostal v obranné třetině do nesnází a vyhodit se mu nepovedlo. Kleslovo nahození od modré branky na bránu nemířilo.
     
    06:53
    Oceláři pak o chvilku později přežili další nebezpečný kontr Torpeda a vybojovali v obranné třetině puk. Rozehrává Rufer.
     
    06:20
    Plíhal předal v útočném pásmu do druhé vlny Galvasovi, jenž nastřelil pouze Kuljominovi. A byl to právě Galvas, kdo o chvilku později ruského útočníka musel zastavovat.
     
    05:39
    Hrubec v další situaci vyjel za svou bránu, rozehrávka se mu však ideálně nepovedlo a po dlouhém vyhození se píská zakázané uvolnění.
    05:08. Alexej PEPELJAJEV - 0:1
     
    05:08
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Po pěti minutách otevírá Nižnij Novgorod skóre! Frolovovu střelu od hrazení vyrazil Hrubec před sebe, puk se dostal až na modrou čáru, odkud už třineckého brankáře tvrdou ranou překonal ALEXEJ PEPELJAJEV – 0:1! Asistence: Alexander Frolov.
     
    04:52
    Vepředu už jsou zase hosté z Ruska. S. Kosticyn předal kotouč do rohu kluziště Frolovovi, ten nahozením zpoza branky Hrubce nepřekvapil.
     
    04:17
    Noskovo nahození ze středního pásma zamířilo za branku Aljapkina. Puk se odrazil příhodně pro dojíždějícího Chmielewského, avšak ruský brankář prokázal dobrý postřeh.
     
    03:50
    Na druhé straně si klestil cestu přes obránce švédský útočník Videll. Protlačil se ke střele z mezikruží, jenže puk netrefil ideálně a střelu zastavil ještě před Hrubcem M. Doudera.
     
    03:25
    Hosté jsou v plném počtu, oslabení přečkali bez potíží. Třinečtí ještě zůstávají v útočném pásmu, Aljajev tlačí na mantinel Ciencialu.
     
    02:34
    Tak teď se Třinec přeci jen načas probojoval do útočné třetiny. Kleslovu střelu vyrazil Aljapkin, proti ráně Rákose od modré čáry nemusel zasahovat.
     
    02:15
    Přesilovka Slezanům prozatím vůbec nevychází. Chomitskij přidal další vyhození, zpoza Hrubcovy branky rozehrává Nosek.
     
    01:41
    Oceláři se zatím marně snaží dostat do útočného pásma. Ashton podržel puk v útočné třetině Torpeda, průnik dopředu pak nevyšel Draveckému.
     
    01:07
    Je tady první vyloučení. Na trestnou lavici míří hvězdný Sergej Kosticyn (NNO), který vysekl hůl unikajícímu Růžičkovi a je potrestán dvěma minutami.
     
    00:42
    Na opačné straně se Torpedo usadilo v útočné třetině a ke střele od modré čáry se dostal Piganovič. Padající Kreps střelu nezablokoval, Hrubec už kotouč ukryl ve výstroji.
     
    00:13
    Utkání bylo zahájeno a na buly uspěli domácí Oceláři. Noskovo nahození míří do útočného pásma, v rohu bojuje o puk Chmielewski.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Viceprezident třineckého klubu Jan Czudek slavnostně zahájí letošní ročník Steel Cupu. Czudek vhazuje čestné buly mezi kapitány Kleslu a Potapova.
     
    Poslechneme si státní hymny Ruska a České republiky.
     
    Oceláři nastupují na led v červených dresech. Na ledě je promítán mapping, který už z jejich nástupů dobře známe. WERK ARENA však zatím zůstává poloprázdná.
     
    Čtveřici rozhodčích na ledové ploše doplňují hokejisté z Nižného Novgorodu. Ti nastoupí v bílých dresech s jelenem na prsou.
     
    Jednalo se o speciální mapping k letošnímu ročníku Steel Cupu. Na ledové ploše se kromě znaků všech čtyř zúčastněných klubů objevily obrázky z loňského ročníku.
     
    Sestavy byly přečteny. Je čas na spuštění 3D video projekce na ledové ploše.
     
    Lotyšský trenér Skudra dnes nepočítá s brankářem Ivanem Lisutinem a hrát nebude ani dvojice obránců Jevgenij Bělochvostikov a Alexander Makarov. Nestranné diváky určitě nepotěší neúčast běloruského útočníka Andreje Kosticyna, proti Třinci nastoupí pouze jeho bratr Sergej. Torpedo se bude muset obejít tak bez útočníků Igora Rudenkova a Denise Šurakova. Do sestavy se poněkud překvapivě vrátil Jevgenij Rybnickij, jenž měl být podle informací před turnajem zraněný.
     
    Třinečtí nenastupují ani k utkání s Nižním Novgorodem v kompletním složení. V obraně Ocelářům schází Michael Foltýn s Lukášem Douderou, který plní reprezentační povinnosti v Břeclavi. Divákům se dnes nepředstaví ani útočníci Jiří Polanský, Jakub Orsava a Jakub Klepiš. Trenér Kalous samozřejmě nepočítá ani se zraněnou dvojicí útočníků Vladimírem Svačinou a Lukášem Žejdlem. Dvojice brankářů už je pro dnešní zápas kompletní, Šimonu Hrubcovi bude krýt záda Peter Hamerlík.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Nosek, M. Doudera, Hrabal, Linhart, Galvas (A), Adámek – Chmielewski, Kreps, Hrňa – Adamský, Růžička, Dravecký – Rákos, Matuš, Irgl – Cienciala, Plíhal, Rufer. Trenér: Jiří Kalous.

    Torpedo Nižnij Novgorod: Aljapkin (Proskurjakov) – Jegoršev, Pepeljajev, Piganovič, Chomitskij, Budkin, Rybnickij, Aljajev, Osipov – Tolpeko, Galuzin, Videll – Frolov, Sjomin, S. Kosticyn – Klingberg, Mozer, Ashton – Kuljomin, Potapov (C), Dvurečenskij – Bogoslovskij. Trenér: Peteris Skudra.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, René Trombik – Vít Lederer, Jiří Gebauer.
     
    Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k utkání Steel Cupu mezi Třincem a Nižným Novgorodem, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat.
     
    ABSENCE

    Třinci scházejí ze zdravotních důvodů útočníci Lukáš Žejdl a Vladimír Svačina. Posila z Vítkovic si na konci července na tréninku zlomila loket a start sezony nestihne. V přípravných zápasech se zatím neukázal ani hvězdný Jakub Klepiš. Zkušeného útočníka by ale neměly trápit zdravotní potíže a měl by být připraven do hry. Třinec nebude moci nasadit mladého obránce Lukáše Douderu, který reprezentuje českou osmnáctku na Hlinkově memoriálu v Břeclavi.

    S týmem Torpeda do Třince kvůli zranění nepřicestovali brankář Michajl Birjukov a obránce Jevgenij Rybnickij. Na Steel Cupu se nepředstaví ani obránci Nikita Cerenok, Dmitrij Šulenin a útočníci Ilja Jamkin, Roman Koňkov a Vjačeslav Makrickij. Zmíněná pětice odcestuje s týmem HK Sarov na turnaj do Rjazaně.

    KAPITÁN TŘINCE PŘED STEEL CUPEM

    Třinecký kapitán Rostislav Klesla po pondělním tréninku promluvil na adresu blížícího se turnaje.

    „Budou to ostřejší zápasy, kdy už budeme téměř v kompletním složení. Rozhodně bude naší snahou tento turnaj vyhrát a zároveň vyzkoušet některé herní varianty pro nadcházející sezonu. Chceme se dostat do stoprocentního tempa. Čekají nás kvalitní soupeři, kteří určitě prověří naše síly."

    „My jsme v přípravě asi třetí týden, oni už jsou zhruba v pátém, proto si myslím, že zápas by měl mít vysoké tempo. Mohla by to být opravdu super podívaná. Věřím, že dorazí hodně lidí, protože jakýkoliv soupeř z KHL má vysokou kvalitu," odpověděl zkušený bek na otázku ohledně prvního zápasu proti Torpedu.
     
    TORPEDO NIŽNIJ NOVGOROD

    Mužstvo z pátého největšího města v Rusku nastupuje v KHL od jejího začátku v roce 2008. Dosavadním největším úspěchem byla účast v konferenčním semifinále v roce 2012, kde Torpedo v poměru 4:2 zastavilo moskevské Dynamo. V předešlé sezoně postoupil Nižnij Novgorod mezi nejlepší šestnáctku soutěže, tam však jasně podlehl pozdějšímu mistrovi z Petrohradu 1:4 na zápasy. Mužstvo vede lotyšský kouč Peteris Skudra, po skončení loňské sezony prošel kádr obrovskou přeměnou. V přehledu neuvedu úplně všechny změny.

    Odchody: Valerij Vasiljev (O, Omsk), Juuso Hietanen (O, Dynamo Moskva), Artjom Blažijevskij (O, CSKA Moskva), Michajl Grigorjev (O, Jaroslavl), Jarkko Immonen (Ú, Zug), Veli-Matti Savinainen (Ú, Tampere), Wojtek Wolski (Ú, Magnitogorsk), Gennadij Stoljarov (Ú, CSKA Moskva), Sakari Salminen (Ú, Fribourg), Denis Kazionov (Ú, Soči), Vadim Krasnoslobodcev (Ú, Astana), Dmitrij Vorobjov (Ú, Chabarovsk), Dmitrij Kazionov (Ú, Soči), Sergej Děmagin (Ú, Togliatti)
    Příchody: Ilja Proskurjakov (B, Vladivostok), Ivan Lisutin (B, Podolsk), Vadim Chomitskij (O, Omsk), Alexander Budkin (O, Dynamo Moskva), Stanislav Jegoršev (O, CSKA Moskva), Jevgenij Bělochvostikov (O, Novokuzněck), Oleg Piganovič (O, Čeljabinsk), Linus Videll (Ú, Dinamo Riga), Carl Klingberg (Ú, Hartford / AHL), Alexander Frolov (Ú, vloni nehrál), Dmitrij Sjomin (Ú, Ufa), Andrej Kosticyn (Ú, Soči), Sergej Kosticyn (Ú, Kazaň), Carter Ashton (Ú, Syracuse / AHL), Denis Tolpeko (Ú, Ufa)

    Po odchodu mnoha zvučných jmen jsou největšími hvězdami Torpeda nově příchozí běloruští bratři Andrej a Sergej Kosticynovi. Vedle nich se stal novým hráčem Nižného Novgorodu také zkušený útočník Alexander Frolov, někdejší ruský reprezentant.

    Přípravná utkání

    KHL startuje již koncem srpna, a proto je Torpedo pátým týdnem na ledě. Hráči Nižného Novgorodu stihli odehrát již šest přípravných duelů. Třikrát se radovali z vítězství, třikrát prohráli.

    Úterý 28. července, 18:00, Bratislava:
    HC Slovan Bratislava – Torpedo Nižnij Novgorod 2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
    Branky a asistence: 6. Jeglič, 56. Nagy – 33. Piganovič (Videll).

    Sobota 1. srpna, 18:00, Nižnij Novgorod:
    Torpedo Nižnij Novgorod – Salavat Julajev Ufa 2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
    Branky a asistence: 5. Galuzin, 32. Frolov (Videll) – 5. Cylugin, 26. Hartikainen (Makarov), 35. Lazarev (Černov), 53. Makarov (Hartikainen, Omark).

    Neděle 2. srpna, 18:00, Nižnij Novgorod:
    Torpedo Nižnij Novgorod – Neftěchimik Nižněkamsk 2:1 (0:0, 0:1, 2:0)
    Branky a asistence: 49. Galuzin (Chomitskij), 53. Bogoslovskij (S. Kosticyn) – 32. Stas.

    Úterý 4. srpna, 18:00, Nižnij Novgorod:
    Torpedo Nižnij Novgorod – Lokomotiv Jaroslavl 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
    Branky a asistence: 33. Dvurečenskij (Pepeljajev, Aljajev), 60. Tolpeko.

    Čtvrtek 6. srpna, 18:00, Nižnij Novgorod:
    Torpedo Nižnij Novgorod – Lada Togliatti 0:1 pp (0:0, 0:0, 0:0 – 0:1)
    Branka a asistence: 61. Bělousov (Vorobjov).

    Pátek 7. srpna, 18:00, Nižnij Novgorod:
    Torpedo Nižnij Novgorod – Ak Bars Kazaň 5:2 (2:0, 3:0, 0:2)
    Branky a asistence: 15. Galuzin (Videll), 18. Ashton (Makarov), 24. Sjomin (Frolov), 32. Ashton (Klingberg, Frolov), 34. Mozer (Sjomin, Lisutin) – 56. Jarulin (Zacharčuk, Azevedo), 59. Möller (Sjögren, Azevedo).

    Posledních pět zápasů odehrálo Torpedo v rámci domácích turnaje O pohár guvernéra Novgorodské oblasti. Na šestičlenném turnaji skončil Nižnij Novgorod druhý za vítěznou Ufou.
     
    HC OCELÁŘI TŘINEC

    Třinecký klub patří k těm nejambicióznějším a nejsilnějším v české extralize. Každoročním cílem je mistrovský titul a při pohledu na třineckou soupisku se ani není čemu divit. V uplynulém ročníku došli Oceláři přes Mladou Boleslav a pražskou Spartu až do finále extraligy, kde byl však nad jejich síly Litvínov. U týmu i nadále vydržel trenér Jiří Kalous a kádr se stabilizoval. V minulých letech vždy během letní přípravy mnoho hráčů odešlo a spoustu nových do Třince přišlo. Letos žádné takové zemětřesení nenastalo.

    Odchody: Vladimír Roth (O, Novosibirsk), Marek Trončinský (O, Mladá Boleslav)
    Příchody: Vladimír Svačina (Ú, Vítkovice)

    Přípravná utkání

    Oceláři trénují na ledě již tři týdny a zatím stihli odehrát tři přátelská utkání. Na dosavadní negativní bilanci v Třinci nehledí, výsledky z přípravných zápasů je třeba brát s rezervou.

    Čtvrtek 30. července, 17:00, Třinec:
    HC Oceláři Třinec – HC Dinamo Minsk 2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
    Branky a asistence: 43. Polanský (TS), 53. Adamský (Dravecký, Polanský) – 12. Bailen (Michaljov), 28. Drozd (Linglet), 51. Matěruchin (Usenko, Znacharenko), 56. Vesce (Badun).
    Diváci: 2907 (56 % celkové kapacity).

    Úterý 4. srpna, 18:00, Třinec:
    HC Oceláři Třinec – HC Olomouc 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
    Branky a asistence: 32. Pekr (Eberle), 59. Jergl (Ondrušek).
    Diváci: 1489 (29 % celkové kapacity).

    Čtvrtek 6. srpna, 18:00, Frýdek-Místek:
    HC Frýdek-Místek – HC Oceláři Třinec 4:10 (1:5, 3:2, 3:0)
    Branky a asistence: 1. Meidl (Heider, O. Kovařčík), 21. Káňa, 23. Matuš (Heider, Hrňa), 36. Dresler (Matuš) – 3. Adamský (M. Doudera), 7. Chmielewski (Irgl), 9. M. Doudera (Dravecký, Adamský), 14. Hrňa (Orsava), 15. Rufer (Hrabal, M. Doudera), 22. Irgl, 38. Klesla (Rufer), 42. Dravecký (Adamský, Polanský), 50. Růžička (Rufer), 57. Růžička (Linhart, Rufer).
    Diváci: 2113 (vyprodáno).
    TRI: Hamerlík (Hlaváč) – Klesla (C), Foltýn, Hrabal, M. Doudera, Galvas, Linhart – Adamský, Polanský (A), Dravecký – Chmielewski, Plíhal, Irgl – Orsava, Matuš, Hrňa – Rákos, Růžička, Rufer. Trenér: Jiří Kalous.

    Ve Frýdku-Místku nastoupili Oceláři proti svému „farmářskému" celku a jednalo se o přátelské utkání ve všech směrech. Týmy si dokonce během zápasu měnily hráče.
     
    STEEL CUP 2015

    Steel Cup pořádají od loňského roku ve své nové WERK ARENĚ třinečtí Oceláři a na turnaj zvou kluby s hutnickými giganty v zádech. Na letošním Steel Cupu budou Oceláři obhajovat vítězství. V cestě jim budou stát Vítkovice, Košice a Nižnij Novgorod, který nahradil loňského účastíka z Čerepovce. Pět utkání ze šesti bude odehráno v Třinci.

    Út 11.8., 17:30: TRI – NNO
    St 12.8., 17:30: VIT – KOS (bude se hrát v Ostravě)
    Čt 13.8., 14:00: VIT – NNO
    Čt 13.8., 18.30: TRI – KOS
    Pá 14.8., 14:00: KOS – NNO
    Pá 14.8., 18:30: TRI – VIT

    STEEL CUP 2014

    V premiérovém ročníku Steel Cupu nakonec těsně zvítězili Oceláři, kteří měli v minitabulce s Čerepovcem a Vítkovicemi nejlepší skóre. Na posledním místě skončily bez bodu slovenské Košice.

    1. HC Oceláři Třinec – 6 bodů, skóre 10:6
    2. Severstal Čerepovec – 6 bodů, skóre 11:8
    3. HC Vítkovice Steel – 6 bodů, skóre 10:9
    4. HC Košice – 0 bodů, skóre 3:11

    TRI – VIT 2:3, CER – KOS 3:1, VIT – CER 3:5, TRI – KOS 4:0, TRI – CER 4:3, VIT – KOS 4:2
     
    Příjemné srpnové odpoledne vám přeji z Třince! Vítejte při sledování textového online přenosu z hokejového turnaje Steel Cup 2015. Turnaje, který pořádají podruhé za sebou třinečtí Oceláři, se kromě domácího celku zúčastní ještě ruské Torpedo Nižnij Novgorod, úřadující slovenský mistr Košice a jeden z největších třineckých rivalů, Vítkovice. Program Steel Cupu startuje dnes jediným zápasem.

    V našem online přenosu budeme sledovat utkání mezi domácími HC Oceláři Třinec a účastníkem KHL, Torpedo Nižnij Novgorod. Možná nejsilnější protivník tak proti Slezanům nastoupí hned v úvodním duelu. Třinečtí před turnajem proklamovali, že chtějí vyhrát, a proto nastoupí v téměř kompletním složení. V dresu Torpeda se mohou hokejoví příznivci těšit hlavně na běloruské bratry Kosticynovy. Utkání začíná ve WERK ARENĚ v 17:30. Jste srdečně zváni ke sledování online přenosu!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 30. Plíhal (Rufer, Hrabal), 42. Dravecký (Růžička), 43. Matuš (Klesla, Nosek) – 6. Pepeljajev (Frolov), 22. Klingberg (Galuzin), 40. Kuljomin (Dvurečenskij), 56. Klingberg (Videll, Osipov)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Nosek, M. Doudera, Hrabal, Linhart, Galvas (A), Adámek – Chmielewski, Kreps, Hrňa – Adamský, Růžička, Dravecký – Rákos, Matuš, Irgl – Cienciala, Plíhal, Rufer. Trenér: Jiří Kalous.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Aljapkin (Proskurjakov) – Jegoršev, Pepeljajev, Piganovič, Chomitskij, Budkin, Rybnickij, Aljajev, Osipov – Tolpeko, Galuzin, Videll – Frolov, Sjomin, S. Kosticyn – Klingberg, Mozer, Ashton – Kuljomin, Potapov (C), Dvurečenskij – Bogoslovskij. Trenér: Peteris Skudra.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, René Trombik – Vít Lederer, Jiří Gebauer

    Diváci: 2472 (48 % celkové kapacity)
    bahis siteleri