Jokerit – CSKA Moskva 3:0 (kon.) | Jaroslavl – Kazaň 3:1 (kon.) | Petrohrad – N.Novgorod 1:3 (kon.)
Spartak Moskva – Toljatti 1:3 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Ak Bars Kazaň
Sobota 29.08.2015, 16:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Oddechový čas pro hosty.
    HERSLEY - 3:1
     
    53:52
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A je to již o dva góly ve prospěch Lokomotivu. A opět to byla taková jednoduchá a nenápadná akce. Kronwall poslal puk k modré čáře, kde si jej převzal PATRIK HERSLEY. Ten na nic nečekal a dělovkou propálil přesouvající se ho gólmana. Asistence: Petri Kontiola, Staffan Kronwall.
    GOROCHOV - 2:1
     
    50:07
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Obrovská radost domácích fanoušků! Jednoduchá akce končí gólem. ILJA GOROCHOV si najel od mantinelu ke kruhu, vypálil a usměrnil puk k protilehlé tyči pod břevno. Tady byl Rynnas bez šance.
     
    41:59
    Je tu další přesilovka pro Kazaň. Kapustin putuje na trestnou za hrubost.
     
    39:18
    Fanoušci již zvedali ruce nad hlavu, protože Apalkov měl před sebou prázdnou bránu! Do ní se ale netrefil. Tohle byla velká šance.
     
    36:16
    Jeden z rozhodčích upadl a následoval ho Kornějev. Ten ale dostal holí do obličeje, za což obdrží Malcev menší trestz.
    MALYCHIN - 1:1
     
    31:10
    Kazaň vstřelila branku!
    Tentokrát už Kolesnik nestačil a poprvé v zápase inkasuje. FJODOR MALYCHIN zůstal trestuhodně osamocený před brankovištěm a svou kličkou donutil Kolesnika lehnout na zem. Zkušený Malychin následně objevil volné místečko a usměrnil do něj puk. Asistence: Michajl Varnakov.
     
    26:55
    Bude se vylučovat na domácí straně. Ljubušchin dostává druhý trest v zápase a opět za držení.
    25:21. AVERIN - 1:0
     
    25:21
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí vyhráli buly v útočné třetině a to byl základ následné gólové akce. Kontiola se obtočil v mezikruží a následně na levé straně našel osamoceného JEGORA AVERINA, který tažnou střelou zavěsil puk pod horní konstrukci. Asistence: Danill Apalkov, Petri Kontiola.
     
    22:27
    Bude se podruhé v utkání vylučovat. Ljubušchin dostává menší trest za podražení.
     
    09:52
    Bude se poprvé vylučovat a to hned výrazně! Kapitán hostů Svitov totiž míří rovnou do kabin! Nejprve podrazil soupeře, avšak mě z nějakého neznámého důvodu dostává trest 5 + d do konce utkání!

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 26. Averin (Apalkov, Kontiola), 51. Gorochov, 54. Hersley (Kontiola, Kronwall) – 32. Malychin (Varnakov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Murygin) – Koledov, Pašnin, Hersley, Kronwall (C), Ljubušchin, Rafikov, Gorochov, Gavrikov – Mosaljov, Novotný, Konkov – Averin, Kontiola, Apalkov – Kapustin, Kartajev, Malcev – Polunin, Kraskovskij, Galimov.
    Ak Bars Kazaň: Rynnas (Garipov) – Rylov, Denisov, Zacharčuk, Musin, Kornějev, Jarullin, Pajgin – Moller, Sjogren, Azevedo – Mirnov, Svitov (C), Lukojanov – Gluchov, Malychin, Varnakov – Arčipov, Tkačjov, Obchuvo.

    Rozhodčí: Bulanov, Buturlin, Majtuša, Sazanov
    bahis siteleri