Luleå – Fribourg 4:2 (kon.) | Eisbären – Gap 6:1 (kon.) | HV71 – SønderjyskE 7:1 (kon.)
Blues – Grenoble 4:2 (kon.) | Düsseldorf – TPS 4:5 (kon.) | Nitra – Liberec 0:9 (kon.)
Vienna Capitals – Krefeld 2:3 (2:3 po s.n.) | Zug – Djurgården 2:3 (kon.) | Ženeva – Storhamar 0:3 (kon.)
Braehead – Växjö 1:3 (kon.)
konec
HV71
7:1 (1:0, 4:0, 2:1)
SønderjyskE Ishockey
Sobota 29.08.2015, 17:00 • Kinnarps Arena, Jönköping (kapacita 7000 míst) • Hokejová Liga mistrů • Skupina 3
Předzápasové kurzy
Partner:
    Thomas SPELLING - 7:1
     
    52:15
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Oslabenou aktivitu domácích dokonale využívá dánský tým ke vstřelení čestné branky. THOMAS SPELLING si zpracoval přihrávku od Gotta, vřítil se do útočného pásma a ačkoliv si trochu překážel s Campbellem, tak dokázal zamířit přesně pod horní tyčku! Asistence: Tyler Gotto.
    Ted BRITHEN - 7:0
     
    50:09
    HV71 právě vstřelili branku!
    V samém závěru přesilové hry se domácí přeci jen prosazují! Kombinaci začal Thörnberg, po střele Brithena se k dorážce cpal znovu Thörnberg a Onerud, nakonec puk vyplul na druhé straně brankoviště, kde ho TED BRITHEN v pohodě poslal do branky! Asistence: Martin Thörnberg a Simon Onerud.
    Bjorn MELIN - 6:0
     
    41:57
    HV71 právě vstřelili branku!
    Už i nový brankář v brance SønderjyskE inkasuje! BJORN MELIN dostal na levé straně kluziště tolik prostoru, že si s kotoučem sjel do mezikruží, odkud dokázal prostřelit Lee-Olsena střelou mezi betony! Asistence: Jacob Moverare a Simon Onerud.
    Ted BRITHEN - 5:0
     
    35:51
    HV71 právě vstřelili branku!
    Nádherná kombinace elitní formace domácích při přečíslení tří proti dvěma končí pátou brankou v hostující brance! Thörnberg předal puk Christensenovi, který jej ještě posunul na levou stranu na TEDA BRITHENA, který už měl lehkou úlohu se zasunutím puku do prázdné branky! Asistence: Ted Christensen a Martin Thörnberg.
    Chris CAMPOLI - 4:0
     
    31:56
    HV71 právě vstřelili branku!
    Domácí dvojnásobnou přesilovou hru využívají! Po trochu váhající kombinaci Ryan O'Byrne nabil na pravý kruh CHRISI CAMPOLIMU, který propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Ryan O'Byrne a Chris Abbott.
    Chris CAMPOLI - 3:0
     
    21:34
    HV71 právě vstřelili branku!
    A Myllykoski musí ze své branky lovit další puk! Po souboji o puk mezi Tedenbym a jedním z hostů v rohu kluziště puk vypadl před CHRISE CAMPOLIHO, který se natlačil před branku a dokázal kotouč procpat za záda hostujícího brankáře! Asistence: Mattias Tedenby.
    Chris ABBOTT - 2:0
     
    20:47
    HV71 právě vstřelili branku!
    Z další akce se už ale domácí radují! Jere Karalahti viděl ve středním pásmu najetého CHRISE ABBOTTA, který se rychlostí dostal kolem obránců až do samostatného úniku, který zakončil krátkou kličkou s následnou střelou mezi betony! Asistence: Jere Karalahti.
    Simon ONERUD - 1:0
     
    18:00
    HV71 právě vstřelili branku!
    Domácí se konečně dočkali kýžené branky! Onerud nechal při objetí branky puk za sebou, toho se ovšem zmocnil Erik Christensen, rychlou přihrávkou před branku našel právě SIMONA ONERUDA, kterému se povedlo prostřelit Myllykoskiho! Asistence: Erik Christensen.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 18. Onerud (Christensen), 21. Abbott (Karalahti), 22. Campoli (Tedenby), 32. Campoli (O'Byrne, Abbott), 36. Brithen (Christensen, Thörnberg), 42. Melin (Moverare, Onerud), 51. Brithen (Thörnberg, Onerud) – 53. Spelling (Gotto)


    HV71: Pettersson-Wentzel (Ersberg) – Karalahti, Berglund, O'Byrne, Campoli, Eidstedt, Moverare, Cederholm – Brithen, Christensen, Thörnberg – Laine, Abbott, Tedenby – Bengtsson, Onerud, Melin – Jonsson, Andersson, Sandberg – Sundh. Trenér: Johan Lindbom.
    SønderjyskE Ishockey: Myllykoski (od 41. Lee-Olsen) – Galbraith, Gotto, Eskesen, Bodker, Overmark, Sorensen, Carstensen, Hansen – Spelling, Nielsen, Quirk – Campbell, Lykkeskov, Skov – Mohr, Foerster, Lund – Rasmussen, Eskildsen. Trenér: Dan Ceman.

    Rozhodčí: Mollard, Claesson – Mälmqvist, Pihlblad

    Diváci: 2100
    bahis siteleri