Utrecht – Groningen 2:0 (kon.) | Heerenveen – Zwolle 1:1 (kon.) | Excelsior – Graafschap 3:0 (kon.)
Heracles – Twente 2:0 (kon.)
konec
FC Utrecht
2:0 (1:0)
FC Groningen
Sobota 29.08.2015, 18:30 • Stadion Galgenwaard, Utrecht • Nizozemská Eredivisie • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    90+4. Timo LETSCHERT - 2:0
     
    90+4
    Utrecht právě vstřelil branku!
    Utrecht se v samotném závěru prosazuje počtvrté! Stoper Timo Letschert vybojoval míč na vlastní polovině a dostal jej k Hallerovi. Francouzský útočník poslal nizozemského stopera do úniku a právě TIMO LETSCHERT poslal míč pod břevno!
    84. Ayoub napálil tyč z přímého kopu
     
    84
    Rozehrávky se ujal mladý Yassin Ayoub, který svou střelou však trefil pouze tyč branky Sergia Padta! Teď měl Groningen opravdu velké štěstí!
     
    83
    První žlutou kartu tohoto utkání dostává Jesper Drost, který zastavil slibně se rozvíjející protiútok Utrechtu! Domácí celek má navíc k dispozici velmi zajímavou standardní sitauci!
     
    79
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Bart Ramselaar, přichází Andreas Ludwig.
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Sean Klaiber, přichází Ramon Leeuwin.
     
    75
    Poslední střídání hostujícího celku! Trenér Erwin van de Looi posílá ze hry Bryana Linssena, který rozhodně patři k tomu lepšímu z týmu Groningenu. Na jeho místo přichází Mimoun Mahi!
     
    72
    Domácí provádí první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Nacer Barazite, který odvedl opravdu velmi dobrý výkon a výraznou měrou přispěl k tomu, že Utrecht vede. Na jeho místo přichází americký útočník Rubio Rubin!
    68. Hallerova rána prolétla těsně vedle levé tyče!
     
    68
    Utrecht teď zažívá skutečně velmi dobrou pasáž hry! Na hranici vápna se opět k míči dostal Ramselaar, který přihrál za sebe, kde se nacházel Sébastien Haller. Francouzký útočník vypálil na zadní tyč, avšak těsně minul!
    63. Hlavička Hallera mířila těsně mimo
     
    63
    Druhého rohového kopu Groningenu ve druhém poločase se ujal Bryan Linssen, jehož centr se snášel na malé vápno. Obrana Utrechtu však dokázala centr odvrátit! Domácí tým se navíc velmi rychle dostal na útočnou polovinu a z levé strany poslal míč do vápna Nganioni, který našel svého krajan, Sébastiena Hallera, který hlavičkoval těsně mimo!
     
    55
    Na útočné polovině vybojoval míč Sébastien Hallar, který roztáhl hru na levou stranu, kam si naběhl Nganioni, jehož centr ve vápně málem našel Ramselaara. Střelec úvodní branky však na míč těsně nedosáhl!
     
    46
    Střídání v týmu FC Groningen: ze hřiště odchází Simon Tibbling, přichází Hedwiges Maduro.
    Střídání v týmu FC Groningen: ze hřiště odchází Lorenzo Burnet, přichází Danny Hoesen.
    36. Ramselaar druhou branku zatím nepřidal
     
    36
    Výbornou práci odvedl ve středu hřiště Willem Janssen, který prošel středem hřiště a dokázal dostat míč na levou stranu, kam si naběhl Nganioni. Jeho centr na zadní tyči poslal před branku právě Janssen, avšak hlavička Ramselaara se do branky nevešla!
    29. Bart RAMSELAAR - 1:0
     
    29
    Utrecht právě vstřelil branku!
    Domácí celek se zcela zaslouženě dostává do vedení! Ve středu hřiště operoval s míčem Sean Klaiber, který poslal přihrávku mezi stopery, tu šikovně pustil Sébastien Haller a najednou se za obranou objevil osamocený BART RAMSELAAR. Mladý nizozemský záložník následně dokázal dostat míč do branky!
    22. Ani velká šance Linssena brankou neskončila
     
    22
    Do velké příležitosti se dostal i hostující Groningen! Lorenzo Burnet poslal krásnou přihrávku za obranu pro Bryana Linssena. Nizozemský útočník provedl ve vápně skvělou "zasekávačku" a střílel na vzdálenější tyč. Jeho ránu však zablokoval van der Maarel!
    17. Velká šance Hallera gólem neskončila
     
    17
    Akitvní Utrecht se dostal do další příležitosti! Před vápnem se dokázal dostat k míči Nacer Barazite, který poslal míč do vápna na Sébastiena Hallera, jenž otřel míč o Sergia Padta a jeho střela skončila těsně mimo!
    14. První šance domácího celku
     
    14
    Domácí tým se postaral o první rozruch před brankou Groningenu! Nacer Barazite poslal zajímavý pas do vápna na Willema Janssena, který míč vracel před branku pro Striedera, jehož rána byla zablokována na rohový kop!

    Jan Havlovic

    Branky: 29. Ramselaar, 90+4. Letschert

    Karty:   83. J. Drost (GRO)


    FC Utrecht: Ruiter – Klaiber (79. Leeuwin), van der Maarel, Strieder, Letschert, Nganioni – Ramselaar (79. Ludwig), Ayoub, W. Janssen (C) – Haller, Barazite (72. Rubin).
    Náhradníci: Bednarek – Rubin, D. Rosheuvel, Leeuwin, Ludwig, Peterson, Diemers.

    FC Groningen: Padt – Hateboer, Reijnen, Kappelhof, Burnet (46. Hoesen) – Tibbling (46. Maduro), J. Drost, Hiariej – Antonia, de Leeuw (C), Linssen (75. Mahi).
    Náhradníci: van der Vlag – Bacuna, Hoesen, Rusnák, Larsen, Mahi, Maduro.

    Rozhodčí: Liesvedl – Kleinjan, Hoksbergen (vš. Nizozemsko)
    bahis siteleri