Česko – Německo 2:0 (kon.)
konec
Česko
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Německo
Sobota 29.08.2015, 11:00 • Zimní stadion Sokolov • Reprezentace žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    28:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborně, chvilku před polovinou utkání odskakujeme důležitou druhou brankou! Všechno si to vzala na triko naše desítka, která se raduje už ze svého šestého gólu v probíhajícím týdnu. DENISA KŘÍŽOVÁ vzala puk na pravém hrazení, přebruslila s ním německou soupeřku a před brankou neomylně zamířila ke druhé tyčce. Nádhera – 2:0! Asistence: Lucie Povová.
     
    13:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už jsem chtěl psát, jak by to za poslední minuty chtělo gól, ale holky byly rychlejší. Už když první německá hráčka naskočila na led, na modré čáře se do puku parádně opřela kapitánka PAVLÍNA HORÁLKOVÁ a po ledě propálila úplně všechno, co na něm stálo – 1:0! Asistence: Vendula Přibylová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 14. Horálková (Přibylová), 29. Křížová (Povová)


    Česko: Peslarová (Škodová) – Horálková "C", Herzigová, Brotánková, Flachsová, Zíková, Zedníková – Vanišová, Přibylová, Lédlová – Povová, Bukolská, Křížová – Patočková, Hymlárová, Neubauerová – Vonková, Forejtová. Trenér: Jiří Vozák.
    Německo: Alblová (P. Bysziová) – Gleissnerová, Strobelová, Richterová, Ujciková, Rothemundová, Botthofová, Brendelová, Sabusová – Zornová "C", Bittnerová, Spielbergerová – Schmidová, Kratzerová, E. Bysziová – Seitzová, Karpfová, P. Nixová – E. Nixová, Lanzlová, Feldmeierová. Trenér: Benjamin Hinterstocker.

    Rozhodčí: Malá – Novotná, Štreitová.
    bahis siteleri