Havlíčkův Brod – Kolín 4:1 (kon.) | Písek – Klatovy 6:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
SC Marimex Kolín
Sobota 29.08.2015, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    53:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rada starších si vzala puk pod patronát a Bruslaři rázem odskakují Kozlům na tříbrankový rozdíl! Miroslav Duben vysunul po levém křídle kupředu Miroslava Třetinu, který našel mezi kruhy najíždějícího parťáka LUKÁŠE ENDÁLA, jenž si srovnal ideálně puk na hůl a zápěstím skóroval přesně k pravé Moravcově tyčce! Asistence: Miroslav Třetina, Miroslav Duben.
     
    45:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Třetí branka Bruslařů už visela dlouho ve vzduchu a nakonec skutečně přišla! David Vala narýsoval od modré čáry lahůdkový pas mezi kruhy na rozjetého TOMÁŠE CHLUBNU, který to udělal hodně šikovně a zblízka jemně tečoval puk mimo dosah bezmocného gólmana Moravce! Asistence: David Vala.
     
    29:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A obrat je na světě! První útok to sehrál opravdu nádherně a je z toho vedení pro domácí, když Patrik Přidal předal kotouč na hůl Miroslava Třetiny, který najel za bránu soupeře, počkal na najíždějícího LUKÁŠE ENDÁLA a ten po milimetrově přesném pasu zblízka skóroval bez přípravy pod břevno! Asistence: Miroslav Třetina, Patrik Přidal.
     
    10:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno, Havlíčkův Brod hozenou rukavici s radostí zvedl z ledu! Miroslav Duben našel od modré čáry hůl Jevgenije Kondratěva, který se svou střelou ještě neuspěl, ale k pohotové dorážce se probil MIROSLAV TŘETINA a zblízka se rychlou střelou nemýlil! Asistence: Jevgenij Kondratěv, Miroslav Duben.
     
    07:35
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak to je nepříjemnost pro Bruslaře, hosté i přes nevyužitou přesilovku jdou do vedení! Kotouč putoval po ose Petr Morkes – Dominik Zumr – DAVID ŠAFRÁNEK, přičemž posledně jmenovaný se ocitl sám před brankářem Dusíkem a z mírného úhlu na pravé straně ho dokázal prostřelit! Asistence: Dominik Zumr, Petr Morkes.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Třetina (Kondratěv, Duben), 30. Endál (Třetina, Přidal), 45. Chlubna (Vala), 54. Endál (Třetina, Duben) – 8. Šafránek (Zumr, Morkes)


    BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Duben, Vala, Kořínek, Mendl, Ligonovskij, Kolda – Přidal, Třetina "C", Endál – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Kondratěv, Vlasov, Ludvík – Havel, Cejpek, Hlídek
    SC Marimex Kolín: Moravec (Hermann) – Pácal, Hanzl, Skokan, Březina, Barták, Voženílek, Ježek, Semirád, Malý, Zumr, Šafránek "C", Morkes "A", Jiří Kadlec ml., Jiří Kadlec st., Němec, Hlavatý, A. Jelínek

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Tomáš Krejčí, Jan Blaha

    Diváci: 170
    bahis siteleri