FC Slovan Havlíčkův Brod B – TJD Jaroměřice nad Rokytnou 3:1 (kon.)
konec
FC Slovan Havlíčkův Brod B
3:1 (3:1)
TJ Destrukce Jaroměřice nad Rokytnou
Neděle 30.08.2015, 16:30 • Na Losích • Krajský přebor • 4. kolo
     
    Ode mne je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za přízeň a sledování onlajnu. Mějte se krásně a na počtenou! (18:19:31)
     
    Na vteřinu přesně v devadesáté minutě ukončil hlavní rozhodčí zápas, ve kterém se radují z premiérového vítězství v krajském přeboru domácí fotbalisté. Rezerva Slovanu tak odskakuje ze své pozice na spodku tabulky, kde naopak nechává Destrukce.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Výborný centr poslal Petr Novotný, který našel prostor mezi penaltou a malým vápnem. Na balon naskakoval Lukáš Sůva, ale jen ho lízl vlasy. Míč tak sbírají hosté.
     
    88
    Filip Svoboda na středu fauloval Martina Němce. Přímý kop pro Havlíčkův Brod.
     
    87
    Po vleklých peripetiích na středu hřiště nakonec získaly míč Jaroměřice. Lukáš Sůva však zabránil možnému průniku po pravé lajně rychlým skluzem.
     
    85
    Daniel Hověz se napodruhé prosmýkl po nepovedeném přechodu přes Karla Svobodu až na vápno, odkud vystřelil. Jeho zakončení bylo tečované a skončilo u Miloše Neumanna, jenž stál sám před Kubátem, ovšem jeho brance zabránil ofsajd.
     
    84
    Střídání v týmu FC Slovan Havlíčkův Brod B: ze hřiště odchází Tomáš Teplan, přichází Lukáš Sůva.
     
    83
    Hosté mohli přidat svůj druhý gól a dostat se do kontaktu, leč to by musel na Filipa Svobodu přijít lepší centr. Tento, co byl vyprodukován od Hověze, skončil v zámezí.
     
    82
    Náznak akce také na druhé straně. Daniel Fikar našel na pravé straně nabíhajícího Petra Novotného, který poslal krásný křižný pas na Jan Tuhého, který ale dlouho čekal, až nakonec přišel o balon.
     
    81
    Jaroměřice jsou teď v útoku a operují poblíž rohového praporku. Broďáci je ale zatím k centrům nepouští.
     
    80
    Střídání v týmu FC Slovan Havlíčkův Brod B: ze hřiště odchází Jiří Horn, přichází Daniel Fikar.
     
    79
    Nyní využil chyby v obraně Vít Halák, jenž si poslal obránce za záda a druhého beka přelstil tak, že ho přeloboval. Za míčem následně dobíhal Tomáš Teplan, ale první byl u míče Karel Klubal.
     
    78
    Spousta chyb na středu hřiště, respektive v prostoru mezi oběma šestnáctkami, nyní trochu brzdí tempo hry a zabraňuje útočným akcím z obou stran.
     
    76
    Domácím se nejprve nepovedl průnik do vápna, když drzou kliku Martina Němce zastavil obránce. Na druhé straně unikal do šance dva na dva Miloš Neumann, ale poslal míč po zemi jen k rukavicím Jiřího Kubáta.
     
    74
    Po rozehrání rohu vpadl míč za šestnáctku, odkud poslal jedovku Filip Svoboda, avšak balon proletěl jen těsně vedle. Troufám si ale říci, že kdyby šel mezi tyče, skákající Kubát by tam byl.
     
    73
    Daniel Hověz dostal na pravé straně míč na nohu a uháněl až k rohovému praporku. Odtud nacentroval a Karel Svoboda ztečoval balon do rohu.
     
    72
    Michal Křivánek na druhé straně centroval z brankové čáry, ale Karel Svoboda včas před gólmanem odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    71
    Na velké vápno se prodral Tomáš Teplan, který si naběhl na střed a napřáhl k dělovce. Jeho tvrdá rána ale skončila jen na obětavém bránícím hráči.

    Richard Wagner

    Branky: 11. Němec, 23. Rokos, 26. Němec – 42. Neumann


    FC Slovan Havlíčkův Brod B: Kubát – Molák, K. Svoboda, Novotný "K", Halák – Vendl, Burjetka (46. Horn, 80. Fikar), Rokos, Němec, Tuhý – Teplan.
    Náhradníci: Beránek – Bartók, Sůva, Fikar, Horn.

    TJ Destrukce Jaroměřice nad Rokytnou: Klubal – D. Karásek, Urbánek, Frühauf, Z. Karásek – Křivánek "K", Ma. Svoboda, Hutař, F. Svoboda – Neumann, Hověz.
    Náhradníci: Pisk – Kopečný.

    Rozhodčí: Jakub Rosický – František Porupka, Oldřich Machát. Delegát FAČR: Josef Bajer
    thejrc.org