Lotyšsko – Česko 1:2 (kon.) | Turecko – Nizozemsko 3:0 (kon.) | Wales – Izrael 0:0 (kon.)
Malta – Ázerbájdžán 2:2 (kon.) | Norsko – Chorvatsko 2:0 (kon.) | Island – Kazachstán 0:0 (kon.)
Bosna – Andorra 3:0 (kon.) | Kypr – Belgie 0:1 (kon.) | Itálie – Bulharsko 1:0 (kon.)
konec
Norsko
2:0 (0:0)
Chorvatsko
Neděle 06.09.2015, 18:00 • Ullevaal Stadion, Oslo (kapacita: 28 000) • Kvalifikace ME • Skupina H
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Norové v zápase s Chorvatskem rozhodně nebyli lepší, nicméně měli ve svém středu Jo Inge Bergeta, který ve druhém poločase vstřelil dvě branky svého týmu a rozhodl o vítězství Norska 2:0!

    Norsko se tak dostává na první místo své skupiny, nicméně třetí Itálie, která ztrácí pouhý bod, má utkání k dobru! Chorvatsko je na druhém místě, na svém kontě má patnáct bodů!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:57:35)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Do hry se ještě zapojil střídající Valon Berisha, který našel svým centrem Markuse Henriksena. Jeho zakončení však byla sraženo na rohový kop!
     
    90+4
    Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Alexander Søderlund, přichází Valon Berisha.
     
    90+3
    Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Stefan Johansen, přichází Håvard Nordtveit.
     
    90+2
    Zajímavý centr do vápna poslal Luka Modrić, který hledal Maria Mandžukice. Útočník Juventusu se však přes obránce Hovlanda k hlavičce nedostal.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Per Ciljan Skjelbred, přichází Håvard Nielsen.
     
    89
    Středopolař Johansen se pokoušel najít dlouhým nákopem Henriksena, nicméně centr nebyl přesný. Pro míč musel brankář Subašic, a Norové opět ušetřili další vteřinky!
     
    88
    Chorvatský závěrečný tlak se zatím nekoná! Domácí Norsko kontroluje hru na útočné polovině, a svého soupeře k míči nepouští!
     
    87
    Ivica Olić se pokoušel zabojovat o míč na útočné polovině, konkrétně na levé straně. Chorvatský útočník však příliš tvrdě zajel pod nohy Elabdellaouia, což rozhodčí označil jako nedovolený zákrok.
     
    85
    Na útočné polovině se prezentoval nedovoleným zákrokem Dario Srna, který poslal k zemi Jo Inge Bergeta! Norové tak ušetřili další vteřinky!
     
    84
    Norové se již do útoku nehrnou, pouze brání svůj dvoubrankový náskok! Na polovině hřiště se navíc prezentoval zcela zbytečným zákrokem Markus Henriksen, který poslal k zemi Brozoviće.
     
    83
    Na útočné polovině se prezentoval zajímavou individuální akcí domácí Søderlund, který si pohrál s Šime Vrsaljkem. Následně se však do souboje přidal Brozović, který míč získal.
     
    81
    Z dalšího rohového kopu již Norsko nedokázalo branku Daniela Subašiće ohrozit! Ve vápně se totiž prezentoval nedovoleným zákrokem Forren!
     
    80
    Následující rohový kop rozehrál Stefan Johansen, jehož centr našel na hranici vápna naběhnutého Søderlund, jehož hlavička mířila do branky. Na brankové čáře však míč vyhlavičkoval Mandžukić!
     
    79
    Do velmi zajímavé střelecké pozice se dostal domácí Markus Henriksen, který velmi dobře vypálil. Jeho ránu však zablokoval na rohový kop jeden z obránců!

    Jan Havlovic

    Branky: 51. Berget, 69. Berget (Henriksen)

    Karty:   38. Forren (NOR), 59. Søderlund (NOR) – 36. Vrsaljko (CRO), 50. Brozović (CRO), 71. Olić (CRO)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 1:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:5.
    Norsko: Nyland – Elabdellaoui, Hovland, Forren, Høgli – Skjelbred (90. Nielsen), Tettey, Johansen (90+3. Nordtveit), Berget – Søderlund (90+4. Valon Berisha), Henriksen.
    Náhradníci: Almenning Jarstein, Hansen – Linnes, S. Strandberg, Ødegaard, Aleesami, Nielsen, Jenssen, Nordtveit, Valon Berisha, Veton Berisha.

    Chorvatsko: Subašič – Srna, Ćorluka, D. Vida, Vrsaljko – Pjaca (64. Olić), Modrić – Brozović, Rakitić (72. N. Kalinič), Perišič – Mandžukić.
    Náhradníci: Vargić, L. Kalinić – N. Kalinič, Rebić, Kramarić, Lešković, Leovac, Badelj, Olić, Pranjić, Lovren, Caktaš.

    Rozhodčí: Viktor Kassai – Gyorgy Ring, Vencel Toth (všichni Maďarsko)
    bahis siteleri