Arménie – Dánsko 0:0 (kon.) | Polsko – Gibraltar 8:1 (kon.) | Irsko – Gruzie 1:0 (kon.)
Skotsko – Německo 2:3 (kon.) | Finsko – Faerské ostrovy 1:0 (kon.) | Sev. Irsko – Maďarsko 1:1 (kon.)
Rumunsko – Řecko 0:0 (kon.) | Albánie – Portugalsko 0:1 (kon.)
konec
Arménie
0:0 (0:0)
Dánsko
Pondělí 07.09.2015, 18:00 • Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht, Jerevan • Kvalifikace ME
Předzápasové kurzy
    88. Obrovská šance střídajícího Simonjana
     
    88
    Arménie mohla rozhodnout dnešní utkání opět z rychlého protiútoku! Michtarjan našel na pravé straně volného střídající Simonjana, který nejdříve podklouzl. Následně se však ke střele dostal, ta však prolétla těsně mimo!
     
    87
    Arménie provádí své poslední střídání v tomto zápase! Trenér Sargis Hovsepjan posílá ze hry Kama Hovhannisjana, kterého nahrazuje SImonjan.
    84. Bendtner se nacházel v ofsajdu
     
    84
    Na levé straně se dokázal ze souboje s Mkojanem uvolnil zkušený Daniel Agger, který následně poslal střílenou přihrávku před branku. Bendtner se v ofsajdu nacházel, nicméně míč netečoval. Kasparov však měl výhled zakrytý, a pomezní nakonec ofsajdu odmával! Domácí brakář však i tak míč vyrazil!
     
    83
    Arménie provádí sedm minut před koncem základní hrací doby své druhé střídání! Ze hřiště odchází Jura Movsisjan, ketrý měl na noze rozhodnutí, avšak minul! Na jeho místo přichází Özbiliz!
     
    80
    Dánsko opravdu musí provést své poslední střídání! Simon Kjaer dnes bohužel dohrál, doufejme, že bude v pořádku! Na jeho místo stopera příchází mladý Erik Sviatčenko!
    77. Tvrdý zákrok Movsisjana na Kjaera
     
    77
    Dánsko opět chbyovalo ve středu hřiště a Arménie se mohla dostat do protiútoku. U postranní čáry na pravé straně absolvoval tvrdý souboji Movsisjan s Kjaerem. Dánský stoper uspěl, nicméně útočník Spartaku Moskva ho poslal tvrdý zákrokem k zemi! Následovala žlutá karta!
    68. Na druhé straně mohl udeřit Bendtner, avšak výborného Kasparova nepřekonal
     
    68
    Teď však mohlo udeřit Dánsko! Na hranici vápbna dostal skvělou přihrávku od Højbjerga Nicklas Bendtner, který poslal dobrou střelu, nicméně výborný zákrok vytáhl Kasparov!
    66. Obrovská šance Movsisjana
     
    66
    Do obrovské šance se dostal domácí Jura Movsisjan! Henrikh Mchitarjan postupoval středem hřiště a následně našel ve vápně zcela osamoceného právě Movsisjana! Útočník Spartaku Moskva střílel na přední tyč, avšak poslal míč pouze do boční sítě!
     
    64
    Vzápětí provádí dánský tým druhé střídání v tomto zápase! Pro dnešek dohrál i Nicolai Jørgensen, který nepředvedl ideální výkon. Na jeho pozici nastupuje mladý Braithwaite!
     
    63
    Další žlutou kartu v tomto zápase dostává hostující Nicolai Jørgensen, který u postranní čáry tvrdě zajel pod nohy Henrikha Mchitarjnaa. Žlutá karta zcela zasložená!
     
    62
    I tým Arménie provádí první střídání v tomto zápase" Kouč Sargis Hovsepjan stahuje ze hry právě Marcose Pizzelliho, kterého na hřišti nahrazuje Ruslan Korjan.
     
    57
    První střídání provádí hostující trenér Morten Olsen, který stahuje ze hry záložníka Sevilly Michaela Krohn-Dehliho, který neodvedl ideální výkon. Na jeho místo nastupuje Tom Delaney.
    53. Mchitarjanův pád ve vápně
     
    53
    Do vápna Dánska dostal zajímavou přihrávku domácí kapitán Henrikh Mchitarjan, který se pokoušel vymodlit penaltu po souboji se Simonem Kjaerem. Hlavní rozhodčí však penaltu správě neodpískal!
     
    44
    Domácí Karlen Mkrtčjan se následně nestíhal vracet s Jacobem Poulsenem, a tak hostujícího středopolaře poslal k zemi. Za "odměnu" dostává žlutou kartu!
    19. Kazarjanovi hlavička nevyšla
     
    19
    Tentokrát už to pro branku Schmeichela nebezpečněji! Z pravé strany poslal do vápna nebezpečný centr Kamo Hovhannisjan, který našel naběhnutého Kazarjana, kterému však hlavička ve stoprocentní šanci nevyšla!
     
    10
    Domácí Gevorg Kazarjan ve vzdušném souboji zasáhl loktem do obličeje Simona Kjaera. Domácí křídelník tak dostává žlutou kartu, nutno říci, že zcela zaslouženou.
    3. Standardní situaci Durmisiho
     
    3
    Rozehrávky se ujal mladý obránce Riza Durmisi, nicméně jeho výborný pokus poslal na rohový kop brankář Gevorg Kasparov! Následný rohový kop rozehrál opět Durmisi, nicméně tentokrát jeho centr branku domácích neohrozil

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   10. Kazarjan (ARM), 44. Mkrtčjan (ARM), 77. Movsisjan (ARM) – 63. Jørgensen (DEN)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:16.
    Arménie: Kasparov – Mkojan, Arzumanjan, Andonian, Harojan – Mchitarjan, Mkrtčjan – Hovhannisjan (87. Simonjan), Pizzelli (62. Korjan), Kazarjan – Movsisjan (83. Özbiliz).
    Náhradníci: Beglarjan, Prazyan – Özbiliz, Aslanjan, M. Voskanjan, Simonjan, Korjan, Hambardzumjan, Grigoryan, Juspašjan, Pogosyan.

    Dánsko: Schmeichel – Jacobsen, Kjaer (80. Sviatchenko), Agger, Durmisi – Højbjerg, J. Poulsen – Y. Poulsen, Krohn-Dehli (57. Delaney), Jørgensen (64. Braithwaite) – Bendtner.
    Náhradníci: Andersen, Lössl – Vibe, Braithwaite, Hansen, Delaney, M. Rasmussen, Svjatčenko, Christensen, Sisto, Wass, Kvist.

    Rozhodčí: Moen – Haglund, Andas (vš. Norsko)
    bahis siteleri