HC Plzeň – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Slavia – K. Vary 5:7 (kon.) | Vsetín – Havířov 4:1 (kon.)
Opava – Poruba 2:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Letňany 4:3 (1:0 po s.n.) | Mountfield HK – Kometa Brno 3:4 (0:1 po s.n.)
Č. Budějovice – Kladno 2:3 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 8:3 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 4:5 (kon.)
Třinec – Olomouc 1:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 0:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 0:3 (kon.)
Liberec – Pardubice 3:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:6 (1:1, 2:4, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 12.09.2015, 16:00 • Svijanská Arena • Extraliga staršího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    46:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo slaví po šesté, FILIP ROUBAL chytře na levé straně počkal na nejlepší možný moment a prostřelil Žajdlíka střelou k bližší tyči. Asistence: Ondřej Machala.
     
    38:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Minutu před koncem prostředního dějství se znovu mění skóre, Dynamo znovu odskakuje do dvoubrankového vedení, i když byl v posledních minutách mnohem aktivnější Liberec. Branku vsítil ONDREJ PALIESEK. Asistence: Jakub Mertl.
     
    35:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šestnáct vteřin stačilo libereckým hokejistům na využití početní výhody, poté JAN JENÍK krásnou střelou překonal Kloučka a máme tu zajímavou zápletku. Asistence: Jan Eichler, Tomáš Nezbeda.
     
    25:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo znovu odskakuje do dvougólového vedení, Roubal nalezl krásným pasem MICHALA ŽOUŽELKU, který nekompromisně poslal střelou z levé strany kotouč za záda Matěje Žajdlíka. Asistence: Filip Roubal.
     
    22:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují, početní výhoda využita. VÁCLAV BURDA bekhendovým pokusem z předbrankového prostoru překvapil Kloučka, a skóre se tedy znovu mění. Asistence: Jan Jeník.
     
    22:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak toto je pro domácí opravdu studená sprcha. MICHAL MACHAČ navázal na svého spoluhráče a střelou z úhlu zvyšuje již na 1:3. Asistence: Viktor Martínek.
     
    21:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nedáš-dostaneš, tohle pravidlo opět ve Svijanské Aréně zafungovalo, ONDŘEJ MACHALA tvrdou dělovkou nedal Žajdlíkovi šanci zakročit a Pardubice se poprvé dostávají do vedení. Asistence: Martin Kaut, Viktor Martínek.
     
    12:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno, prazvláštní situace končí gólem. Nepříliš razantní Matýsovu střelu od modré čáry stihl tečoval jeden z hráčů takovým způsobem, že kotouč zamířil skoro kolmo k ledové ploše. Na divokou změnu směru ještě stihl Žajdlík zareagovat, na pohotovou dorážku VIKTORA MARTÍNKA už ale nikoliv. Asistence: Ondřej Matýs, Michal Machač.
     
    04:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vteřinu poté, co se na ledovou plochu vrátil Roubal se skóre mění poprvé, i když trochu se štěstím. Po sérii odrazů před Kloučkem se kotouč dostal až k VÁCLAVU BURDOVI, jemuž stačilo kotouč přesně zacílit do poloodkryté klece. Asistence: Petr Had, Petr Wiencek.

    RR

    Branky a nahrávky: 5. Burda (Had, Wiencek), 23. Burda (Jeník), 36. Jeník (Eichler, Nezbeda) – 13. Martínek (Matýs, Machač), 22. Machala (Kaut, Martínek), 23. Machač (Martínek), 26. Žouželka (Roubal), 39. Paliesek (Mertl), 47. Roubal (Machala)


    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Hrstka) – Bednář, Krejsa, Eichler, Šuráň, Had, Korecký (C), Velechovský, Bálik – Mocek, Bruda, Čermák, Wiencek, Jeník, Nezbeda, Jursa, Verbický, Chrtek
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Jánský) – Trejbal, Žouželka, Boček, Mertl, Matýs, Javůrek, Leder – Martínek, Pochobradský, Kaut, Štefka, Machač, Paliesek, Roubal, Machala, Syrovec, Kubišta, Šeliga

    Rozhodčí: Wagner – Kajínek, Zavřel
    bahis siteleri