Chabarovsk – Jokerit 2:3 (kon.) | Vladivostok – Riga 2:4 (kon.) | Omsk – Soči 5:1 (kon.)
Čeljabinsk – Novosibirsk 1:2 (po pr.) | Nižněkamsk – Novokuzněck 1:0 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 1:0 (po pr.)
Spartak Moskva – Minsk 1:4 (kon.) | Záhřeb – HC Slovan 2:3 (po pr.)
konec
Spartak Moskva
1:4 (0:1, 0:3, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 14.09.2015, 18:30 • Sokolniki • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:53. Matthew GILROY - 1:4
     
    41:53
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jenom poprvé trefují, když zásluhou přesné střely MATTHEWA GILROYE z levé strany využívají svou přesilovou hru. Byla to důležitá trefa domácích, která ještě může ovlivnit tento duel. Asistence: Dmitrij Korobov.
    37:10. Alexander MATĚRUCHIN - 0:4
     
    37:10
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A prakticky hned po vhazování šli hosté do dalšího útoku, kde v blízkosti branky Engrena doslova rybičkou poslal puk za jeho záda ALEXANDER MATĚRUCHIN. Domácí tak mají co dohánět. Asistence: Dmitrij Znacharenko.
    36:58. Artur GAVRUS - 0:3
     
    36:58
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Ve velkém zmatku před domácí branku se obránce Spartaku dostal ke kotouči a snažil se ho vyhodit za branku. Jenže puk spadl před brankovou čáru, kde se k jeho dopíchnutí dostal ARTUR GAVRUS a poslal hosty do tříbrankového trháku. Asistence: Jonathan Cheechoo.
    29:23. Alexander PAVLOVIČ - 0:2
     
    29:23
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového náskoku. Obrana Spartaku chtěla rozehrát puk, konkrétně Arťjom Voronin, ale ten se dostal k ALEXANDEROVI PAVLOVIČOVI, který ho nakonec z úhlu posílá do domácí klece. Engren tak musí lovit puk ze své sítě dnes již podruhé. Asistence: Dmitrij Bujnickij.
    14:01. Matt ELLISON - 0:1
     
    13:56
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra Minsku je bleskově využita. Ryan Vesce střílel na Engrena, jeho střelu ještě tečoval Cheeccoo a od domácího brankáře se odrazil puk před úplně volného MATTA ELLISONA, pro kterého nebyl problém dopravit puk takřka do odkryté klece. Asistence: Ryan Vesce, Jonathan Cheechoo.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 42. Gilroy (Korobov) – 14. Ellison (Vesce, Cheechoo), 30. Pavlovič (Bujnickij), 37. Gavrus (Cheechoo), 38. Matěruchin (Znacharenko)


    Spartak Moskva: Engren (Ivannikov) – Korobov, Gilroy, Dyblenko, Ablajev, Jermakov, Genoway, Sorokin, Tatalin – Leščenko, Šafigulin, Radil – Voronin, Ipatov, Levickij – Bodrov, Potapov, Šmeljov – Radulov, Krutov, Vasiljev
    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Krajíček, Goroško, Lisovec, Bailen, Gunderson, Znacharenko, Usenko – Cheechoo, Szczechura, Gavrus – Linglet, Ellison, Vesce – Meleško, Pavlovič, Bujnickij – Drozd, Matěruchin, Michajlov

    Rozhodčí: Gondar, Gusev – Otmachov, Raming
    bahis siteleri