Borčice – Žilina B 2:2 (kon.) | Nové Mesto n/V – Slovan Bratislava U21 2:1 (kon.) | Prešov – Teplička n. Váhom 4:0 (kon.)
MFK Zvolen – Dolný Kubín 3:0 (kon.) | Senec – Trnava B 2:0 (kon.) | Bardejov – FC Košice 1:0 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
4:0 (2:0)
OFK Teplička nad Váhom
sk Středa 16.09.2015, 16:00 • 1. FC Tatran Prešov • MONACObet liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    79
    Prešov dal gól!
    Gól strelil LEŠKO. Fantasticky a veľkolepo teraz premenil štandardku vybojovanú Dzuríkom kapitán domácich Dávid Leško, keď na jeho zahratie priameho kopu nedokázal gólman hostí úrobiť ani pohyb. Leško rozvlnil pekným oblúčikom do pravej strany Holecovej brány jeho sieť už po 4-krát.
     
    74
    Prešov dal gól!
    Gól strelil BENES. Tatran už vyhráva rozdielom triedy, o tretí gól pre svoj celok sa teraz postaral Artúr Benes, ktorý po odrazenej lopte, ktorú dostal na svoje kopačky strieľal z prvej na bránu a rozvlnil po tretíkrát sieť Holecovej brány.
     
    41
    Prešov dal gól!
    Gól strelil ŠAFRANKO. Druhý gólový zápis pre Pavla Šafranka, ktorý po dlhšej útočnej akcii a tlaku domácich napokon dokázal prekonať Holeca strelou do stredu brány a zvyšuje stav stretnutia na 2:0 pre Tatran.
     
    30
    Prešov dal gól!
    Gól strelil ŠAFRANKO. Domáci vedú po zaujímavej akcii, keď centrovanú loptu do 16tky od Benesa si nešťastne spracovával jeden z obrancov hostí, ktorý nechtiac prihrával na bránkovú čiaru na uvoľneného Šafranka, ten už potom nemal problém loptu poslať pomedzi nohy Holeca do brány Tepličky. 1:0 pre Tatran Prešov!

    Pavol Berka

    Branky: 30. Šafranko, 41. Šafranko, 74. Benes, 79. Leško


    FC Tatran Prešov: Talian – Bujňák, Petko, P. Jacko, Leško (C) (84. Voda), Dzurík (80. Kraľovič), Šafranko, Katona (70. Maník), Keresteš, Benes, Luberda
    Náhradníci: Ferenc – Tubonemi, Štefančík, Voda, Kraľovič, Bartek, Maník

    OFK Teplička nad Váhom: Holec – Hruboš, Mravec, Dirgas, Miko (39. Tabak), Lojdl, Petruš, Filo (C), Tomanica (84. Bugala), Štalmach, Pochyba (39. Ozimý)
    Náhradníci: Ozimý, Tabak, Stančík, Bugala

    Rozhodčí: Leško – Bobko, Weiss

    Diváci: 331
    bahis siteleri