Benátky n/J – Čáslav 2:2 (3:0 po pen.) | Chrudim – Union 2013 2:0 (kon.) | Zápy – Štěchovice 1:0 (kon.)
Benešov – Dobrovice 1:2 (kon.) | Tachov – Domažlice 1:0 (kon.) | Králův Dvůr – Písek 1:0 (kon.)
Vltavín – Jirny 5:1 (kon.) | Brozany – Žižkov 1:3 (kon.) | Táborsko akademie – Kolín 2:0 (kon.)
Most – Převýšov 0:1 (kon.)
konec
SK Sokol Brozany
1:3 (0:2)
FK Viktoria Žižkov
Středa 16.09.2015, 17:00 • Brozany nad Ohří • Česká fotbalová liga • 18. kolo
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním výhry Viktorie Žižkov vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen fotbalového) Onlajnu, na počtenou! (18:57:17)
     
    Viktoria Žižkov zúročila své zkušenosti z vyšší ligy a velmi hladce si poradila s Brozany, které jsou nováčkem této soutěže. Ve druhém poločase se ještě po jedné brance zapsaly oba celky. Nejprve navyšoval už na tříbrankové vedení Podrazký. Deset minut před koncem zápasu se domácí dočkali čestného zásahu, když Šollar napálil z první bodlem míč přesně pod břevno. V zápase ale také padl velký počet žlutých karet, který jen nastiňoval, že se nehrálo po celou dobu zápasu moc čistě.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Zřejmě poslední akce zápasu nedopadla pro hosty dobře. Konyeha nedokázal zpracovat dlouhou přihrávku svého spoluhráče.
     
    90
    Verbíř zahrával míč do hry z půlící čáry. K odraženému míči se dostal Bittengel, který s ním ještě zaběhl více do pravé strany a následně vystřelil. Míč zastavil jeden z hostujících obránců.
     
    90
    Zápas je nastaven o jednu minutu nad rámec řádné hrací doby.
     
    89
    Pohledná akce Brozan skončil odmávaným ofsajdem, ve kterém se ocitl Vlasák.
     
    88
    Hráči podstoupili na půlící čáře souboj o míč. Rozhodčí tohoto zápasu usoudila, že jako první fauloval domácí hráč, a tak mohou Žižkovští šetřit další vteřinky.
     
    87
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Jan Štoček, přichází Marek Langr.
     
    86
    Uka nedokázal trefit míč z prvního doteku a vypadalo to, že zahrál rukou. Ovšem rozhodčí nechala pokračovat dál ve hře. Následně už si domácí obránce dokázal poradit mnohem lépe, než v prvním momentu.
     
    85
    Zadinová rozdáváním žlutých karet rozhodně nešetří. Tentokrát za svůj faul uviděl žlutou kartu Martin Hurka (FK Viktoria Žižkov).
     
    85
    Centr Volka doputoval do pokutového území, kde ho sice hostující hráči zpracovali na hrudi, ale následně ho zachytil Uka a odkopl až k půlící čáře. Zde se nacházel Müller, který byl nakonec faulován.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Miroslav Müller (Sokol Brozany) za faul na půlící čáře. Podtrhl nohama obě nohy soupeře.
     
    82
    Žižkovští si poradili v rohu hrací plochy hned s několika hráči soupeře. Míč sice na chvíli zachytil Pelikán, ale hned poslal míč znovu na nohu soupeře. Žižkov tak může stále pokračovat ve hře.
    80. Ivan ŠOLLAR - 1:3
     
    80
    Brozany právě vstřelily branku!
    Domácí se přeci jen dočkali minimálně čestné branky. K míči se dostal na hranici pokutového vápna IVAN ŠOLLAR, který se s míčem nepáral a bodlem ho napálil vstříc bráně. Brauneis se po míči, který směřoval pod horní tyč, marně natahoval.
     
    80
    K míči se postavil znovu Verbíř, který ho tentokrát zakroutil do brány. Brauneis ale s jeho střelou neměl velké problémy.
     
    79
    Ačkoli před chvílí trenér pochválil Konyehu, teď by ho mohl kárat. Zásluhou jeho faulu se dostali domácí k možnosti přímého kopu.

    Josef Cestr

    Branky: 80. Šollar – 12. Marek, 27. Volek, 54. Podrazký

    Karty:   37. Cibulka (BRO), 41. Šollar (BRO), 63. Verbíř (BRO), 70. Vlasák (BRO), 83. Müller (BRO) – 67. Křeček (ZIZ), 85. Hurka (ZIZ)


    SK Sokol Brozany: Starczewski – Uka, Stehlík, Olejník (C), Hrubý (58. Vacek) – Verbíř, Pelikán, Cibulka (62. Bittengel), Šollar – Müller, Vlasák
    Trenér: Petr Čermák

    Náhradníci: Vacho – Tupý, Grunert, Vacek, Bittengel, Benda

    FK Viktoria Žižkov: Brauneis – Šandera, Křeček, Avdić, Volek – Kocourek (77. Hurka), Podrazký (náhr. C), Mareš, Dočekal – Marek (61. Konyeha), Štoček (C) (88. Langr)
    Trenér: Roman Veselý

    Náhradníci: Soukup – Konyeha, Langr, Hurka

    Rozhodčí: Zadinová – Matoušek, Hádek

    Diváci: 325
    bahis siteleri