Liberec – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Olomouc – Plzeň 3:2 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 0:3 (kon.)
Zlín – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Pardubice – Třinec 4:1 (kon.)
K. Vary – Sparta 6:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:4 (0:1, 1:0, 1:3)
BK Mladá Boleslav
Neděle 20.09.2015, 17:00 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25. LÁTAL - 2:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto, že všechny body poputují do města automobilů. Urban vybojoval puk v rohu kluziště, kde ho předložil MARTINU LÁTALOVI, jenž neměl problém dostat puk do odkryté klece. Asistence: Tomáš Urban.
    46:58. PACOVSKÝ - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    46:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu opět na svoji stranu. Náhodně odražený kotouč od zadního mantinelu přilétl přímo před DOMINIKA PACOVSKÉHO, který se štěstím asi ze třetí dorážky překonal brankáře Štůralu. Bez asistence.
    45:38. BÁRTA - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    45:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hostům se tento výsledek příliš nelíbil a proto se rozhodli, že vstřelí vyrovnávací trefu! Trška vyslal do úniku MICHALA BÁRTU, který si poradil se Štůralou, když ho v zakončení překonal bekhendem. Asistence: Peter Trška.
    44:22. VESELÝ - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    44:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tato branka domácích už je regulérní! Kapitán PSG Zlín ONDŘEJ VESELÝ napřáhl mezi kruhy a vymetl horní růžek Rittichovy branky. Asistence: Petr Holík, Tomáš Žižka.
    33:49. SÝKORA - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    33:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácím se podařilo v signalizované výhodě vyrovnat! Cibák zachytil těžký kotouč, který předložil střílejícímu Matějíčkovi, jehož bombu vyrazil Rittich pouze před TOMÁŠE SÝKORU, který kotouč okamžitě dorazil za záda hostujícího brankáře. Asistence: Martin Matějíček, Martin Cibák.
    8:33. VÝBORNÝ - 0:1
     
    8:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři ukázkově předvedli souhru v přesilové hře. Trončinského přesný pas uklidil z ostrého úhlu za klečícího Štůralu DAVID VÝBORNÝ. Asistence: Marek Trončinský.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 34. Sýkora (Matějíček, Cibák), 45. Veselý (Veselý, Žižka) – 9. Výborný (Trončinský), 46. Bárta (Trška), 47. Pacovský, 60. Látal (Urban)


    Berani Zlín: Štůrala (Kašík) – Řezníček, A. Holík, Žižka, Matějíček, Urbanec, Kotvan – Sýkora, Cibák, Kubiš – Veselý, Holík, Ondráček – Říčka, Vlach, Okál – Čech, Fořt, Šťastný.
    BK Mladá Boleslav: Rittich (Řehoř) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Holub, Ovčačík, Kučný, Trška – Pacovský, Výborný, Bárta – Látal, Urban, Klimenta – Hyka, Žejdl, Lenc – Jarůšek, R. Hruška.

    Rozhodčí: Čech, Polák – Skopal, Polonyi.
    bahis siteleri