Jihlava – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 4:2 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 5:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 0:1 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Slavia 1:2 (1:2 po s.n.) | Sparta – Č. Budějovice 7:1 (kon.)
Třinec – Olomouc 3:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 3:2 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 8:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (2:1, 0:2, 2:0)
HC Kometa Brno
Sobota 26.09.2015, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se výrazně přibližují třem bodům. Ladislav Pospíchal vybojoval kotouč, poslal jej na Ondřeje Najmana, který by si snad i poslepu všiml, kde má své útočné dvojče PAVLA KOUSALA. Jihlavský zabiják dostal mezi kruhy kotouč a trefil se naprosto přesně k levé tyči. Asistence: Ondřej Najman, Ladislav Pospíchal.
     
    43:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Bojovník VOJTĚCH BALAŠTÍK se po pasu Koloucha znovu dostal k puku a tentokrát se již nemýlil, zblízka nedal Slavíčkovi šanci na úspěšný zákrok. Asistence: Daniel Kolouch.
     
    34:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Puk po buly po pravé straně Brože směřoval na branku, kde se po kotouči vrhl gólman Dukly ve snaze pokrýt puk. Vypadalo to, že všechno směřuje k přerušení hry, jenže MARTIN BIOLEK našel kotouč pod tělem Brože a dostrkal jej do klece. Kometa tak poprvé v tomto zápase vede. Asistence: Liridon Dupljaku.
     
    24:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Také hosté se prosazují v oslabení. Na útočné modré získal kotouč RICHARD GARČIC, sjel si mezi kruhy a pokud jsem dobře viděl, tak se trefil mezi betony gólmana Brože. Asistence: Jakub Boltvan.
     
    15:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Gólman Komety Zdeněk Slavíček opět nemá při tomto gólu čisté svědomí. MARTIN KADLEC vystřelil od modré, gólman Brna zasáhl kotouč vyrážečkou a nezbedný puk obloučkem zapadl za jeho záda. Asistence: Daniel Dvořák.
     
    14:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    Loňská sezona FILIPU NOVÁČKOVI v dresu Dukly vůbec nevyšla, nyní se proti svému loňskému klubu prosazuje, když dostal od Štancla přihrávku do jízdy a tváří v tvář Brožovi vymetl jeho levou šibenici. Asistence: Patrik Štancl.
     
    13:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté propadli na útočné modré a domácí se dostali do rychlého výpadu. Kousal vyzval Slavíčka na rychlostní souboj. Gólman hostí sice byl u puku dříve, když vyjel téměř až mezi kruhy, ale Jihlava se dostala k odraženému puku a ONDŘEJ NAJMAN jej po dvou odrazech poslal do volné klece. Asistence: Pavel Kousal.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 14. Najman (Kousal), 16. Kadlec (Dvořák), 44. Balaštík (Kolouch), 58. Kousal (Najman, Pospíchal) – 15. Nováček (Štancl), 25. Garčic (Boltvan), 35. Biolek (Dupljaku)


    HC Dukla Jihlava: Brož (35. Kořenář) – Kadlec, Pospíchal, Vlček, Hohl (C), Váňa, Půža – Dufek, Marcilis (A), Bambula – Vala, Dvořák, Balaštík – Kousal, Najman, Kolouch. Trenér: Patrik Augusta
    HC Kometa Brno: Slavíček (Gerža) – Švejda (A), Kupčík, Kabelka, Kubeš (A), Štancl, Sedláček, Grünwald, Furch – Kratochvíl, Dvořák, Havránek – Garčic, Boltvan (C), Havlát – Nováček, Dupljaku, Biolek – Lunter. Trenér: Pavel Pazourek

    Rozhodčí: Úlehla – Kis, Potůček
    bahis siteleri