Karlovy Vary – Dolný Kubín 10:1 (kon.) | Studénka Sledge – HC Sparta Praha Sledge 0:3 (kon.) | Litvínov – Zlín sledge 0:16 (kon.)
SOHO Olomouc – SHK Mustangové 1:6 (kon.) | Vídeň – Č.Budějovice 6:3 (kon.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
10:1 (3:1, 4:0, 3:0)
Bencont Dolný Kubín
Sobota 26.09.2015, 13:45 • Zimní stadion Ostrov. • Česká para hokejová liga • 1. kolo
Partner:
     
    44:56
    V samotném závěru ještě jednou ujel Martin Joppa a střílel pod horní tyč, jenže Bozděkova lapačka škrtla o puk a vytěsnila jej nad!
     
    43:25
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Na 10:1 zaokrouhlil kdo jiný než domácí kapitán JIŘÍ BERGER. Asistence: Miroslav Hrbek.
     
    41:02
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Karlovarští asi chtějí vyhovět fanouškům, kteří si žádají deset gólů. Ten devátý dal bez větší námahy JIŘÍ BERGER, který překulil puk přes Hutkovy betony a zaznamenal už svůj čtvrtý zásah v utkání. Asistence: Michal Geier, Luboš Nejedlý.
     
    39:52
    Žraloci právě vstřelili branku!
    MAREK SCHNEIDER dává z pravého křídla svou druhou branku v zápase a někteří hráči hostů rezignovaně zůstávají ležet na ledě. Je to opravdu velký příděl v jejich historicky prvním zápase a ještě u nejvzdálenějšího soupeře. Asistence: Jiří Forgo.
     
    36:34
    Vyloučen hráč Karlových Varů Jiří Forgo, menší trest za téčko.
     
    35:23
    Po rozborce slovenské obrany minul prázdnou branku Marek Schneider! Snažil se střílet křížně z pravého kruhu.
     
    30:38
    Vyloučen hráč Dolného Kubína, Stanislav Biath menší trest za téčko.
     
    27:49
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Gólový příděl do slovenské sítě neutuchá. JIŘÍ FORGO mohl projet až před Miroslava Pastuchu, kterého překonal krátkou kličkou na pravou stranu. Asistence: Michal Geier.
     
    27:06
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Dalším střelcem nové sezóny je MAREK SCHNEIDER, který si najel do levého kruhu a po přesné Bergerově přihrávce zamířil za Pastuchova záda. Asistence: Jiří Berger.
     
    25:35
    Do svého druhého brejku v zápase ujel Martin Joppa a ukázal, jakým je zakončovatelem! Tentokrát ho ale od gólu dělily milimetry, trefil horní tyčku.
     
    25:02
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Slovenští hráči nestihli překazit předávku puku mezi Geierem a JIŘÍM BERGEREM, který vyprášil horní polovinu síťky za Miroslavem Pastuchou a Karlovy Vary vedou už 5:1. Asistence: Michal Geier, Miroslav Hrbek.
     
    23:29
    Berger obdržel přihrávku do jízdy mezi slovenské obránce a na konci své cesty trefil horní tyč při snaze o trefu do pravého růžku! Rozhodčí stál blízko a rozpažil.
     
    16:04
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Domácí tým je při chuti a prosazuje se dokonce i při vlastním oslabení! MICHAL GEIER se prodral mezi kruhy a prostřelil nešťastného Pastuchu počtvrté. Asistence: Jiří Berger.
     
    15:13
    Vyloučen hráč Karlových Varů Marek Schneider, menší trest za téčko.
     
    13:22
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Hned první přesilovku v sezóně domácí tým využívá JIŘÍM BERGEREM a odskakuje na rozdíl dvou branke. Asistence: Michal Geier.
     
    12:50
    Vyloučení v celku Bencont Dolný Kubín: Marek Zanovit, 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    12:10
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Nadále aktivnější domácí celek jde do vedení, když slovenská obrana zcela zapomněla na KARLA WÁGNERA, který zblízka nezaváhal. Asistence: Jiří Forgo, Miroslav Hrbek.
     
    10:30
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Vedení hostů trvalo krátce. Po Geierově akci vyrovnalou dorážkou do prázdné branky karlovarský kapitán JIŘÍ BERGER. Asistence: Michal Geier.
     
    09:18
    Bencont Dolný Kubín právě vstřelil branku! MARTIN JOPPA, loni zlínský, nyní dolnokubínský žolík ujel do brejku a první střelou na Bezděkovu branku posílá slovenský tým do vedení. Precizně připravený pokus se odrazil od pravé tyče. Bez asistence.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 11. Berger (Geier), 13. Wágner (Forgo, Hrbek), 14. Berger (Geier), 17. Geier (Berger), 26. Berger (Geier, Hrbek), 28. Schneider (Berger), 28. Forgo (Geier), 40. Schneider (Forgo), 42. Berger (Geier, Nejedlý), 44. Berger (Hrbek) – 10. Joppa


    SKV Sharks Karlovy Vary: Bozděk (Mach) – Hrbek, Nejedlý, Berger – Geier, Forgo, Wágner, Schneider, Kovářík
    Bencont Dolný Kubín: Pastucha (Hutka) – Stašák, Trška, Kardoš – Rauš, Zanovit, Joppa, Biath, Ferenčík

    Rozhodčí: Schopf, Hrubý

    Diváci: 50
    bahis siteleri