Astana – Galatasaray 2:2 (kon.) | Šachtar – PSG 0:3 (kon.) | Malmö – Real Madrid 0:2 (kon.)
Manchester Utd. – Wolfsburg 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Eindhoven 3:2 (kon.) | Atlético – Benfica 1:2 (kon.)
Mönchengladbach – Manchester City 1:2 (kon.) | Juventus – Sevilla 2:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
1:2 (0:0)
Manchester City
Středa 30.09.2015, 20:45 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Yann Sommer je již zpět na nohou, a je ošetřován, nicméně to vypadá, že by měl být v pořádku! Manuel Pelegrini provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Raheem Sterling, kterého na poslední sekundy nahrazuje Pablo Zabaleta!
    90+2. Wendt hodně nepříjemně zasáhl Yanna Sommera
     
    90+2
    Kevin De Bruyne se dostal k míči ve vápně, nicméně jeho zakončení poslal Oscar Wendt nad branku. Následně však trefil nechtěně kolenem Yanna Sommera do hlavy, který je ošetřován!
    90. Sergio AGÜERO - 1:2
     
    90
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Citizens jdou v poslední minutě základní hrací doby do vedení! K exekuci pokutového kopu se postavil SERGIO AGÜERO, který ukázal svou extratřídu! Sommera poslal na druhou stranu, a penaltu zkušeně proměnil!
    89. Pád Sergia Agüera v pokutovém území
     
    89
    Tak to je pro Gladbach hodně kruté! Citizens se propracovali k dalšímu rohovému kopu. Ve vápně se k hlavičce nikdo z hostů nedostal, nicméně na hranici vápna se míče zmocnil Sergio Agüero, který po kontaktu s Johnsonem spadl, a je z toho penalta!
     
    87
    Álvaro Domínguez zastavil taktickým faulem ve středu hřiště Sergia Agüera. Rozhodčí však pro jeho počin neměl pochopení, a španělskému stoperovi udělil žlutou kartu!
     
    84
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Mahmoud Dahoud, přichází Håvard Nordtveit.
    83. Nenápadná rána Agüera
     
    83
    Na druhé straně mohlo City z nenápadné akce udeřit! Přes levou stranu postupoval Kevin De Bruyne, který svou přihrávkou našel před vápnem Sergia Agüera. Argentinský kanonýr vyslal nenápadnou střelu, který proskákala kolem pravé tyče branky Yanna Sommera!
     
    78
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Julian Korb, přichází Ibrahima Traoré.
    78. Povedená rána Fernandinha
     
    78
    Útočnou akci Citizens táhl po pravé straně Fernando, který před vápnem našel De Bruyneho. Bývalý záložník Wolfsburgu našel před vápnem naběhnutého Fernandinha, jehož rána prolétla nad břevnem branky Yanna Sommera!
     
    72
    I trenér André Schubert provádí své první střídání. Ze hřiště odchází Patrick Herrmann, který pod novým trenérem předvádí skvělé výkony, což ostatně potvrdil i dnes. Na jeho místo přichází mladý André Hahn, který by měl oživit pravou stranu Gladbachu.
     
    69
    Velkou "parádičku" si teď dovolil ve vlastním vápně Oscar Wendt, který měl odkopnout míč po centru De Bruyneho. Švédský obránce tak neučinil, a k míči se málem dostal Navas. Naštěstí pro domácí stačil Wendt svou chybu včas napravit!
     
    67
    Julian Kobr nestíhal na pravé straně v souboji s Raheemem Sterlingem, a tak si pomohl nedovoleným zákrokem. Německý obránce měl podobných přestupků v tomto zápase již několik, a tak hlavní rozhodčí udělil žlutou kartu!
    65. Andreas CHRISTENSEN - 1:1
     
    65
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Citizens velmi rychle odpovídají, a mají stále hodně času na otočení skóre! City vybojovalo rohový kop, kterého se ujal Kevin De Brunye. Ve vápně se míč odrazil na nohu Nicoláse Otamendiho, od kterého se míč odrazil směrem na branku. Míč obětavě vykopl ANDREAS CHRISTENSEN, nicméně míč již byl za brankovou čarou! Branka byla následně přiznána jako vlastní dánskému stoperovi!
     
    64
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází David Silva, přichází Jesús Navas.
    54. Lars STINDL - 1:0
     
    54
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    A máme to tady! Gladbach je za svůj skvělý výkon v prvním poločas náležitě odměněn! Na začátku celé akce byl stoper Christensen, který ve středu hřiště našel Herrmanna. Německý záložník roztáhl hru na pravou stranu, kam si naběhl Jualin Korb. Jeho přihrávka našla ve vápně naběhlého LARSE STINDLA, jehož přízemní rána mířila přesně k tyči, a Joe Hart nedokázal zasáhnout!
    52. Ruka Fernandinha ve vápně
     
    52
    Rozehrávky rohového kopu se ujal Lars Stindl, který poslal centr na zadní tyč. V tomto prostoru prohrál hlavičkový souboj Wendt, nicméně míč se dostal k Granitu Xhakovi, který vypálil z ideální pozice. Jeho dělovka však trefila Fernandinha do ruky, což však žádný z rozhodčích nepostřehl!
    47. Raffael - Joe Hart 0:3!
     
    47
    A znovu Raffale! Mahmoud Dahoud prodloužil centr na brazilského útočníka, který postupoval do vápna po levé straně. Následně to bývalý útočník Dynama Kyjev zkoušel na vzdálenější tyč! Hart si však připsal třetí vítězství v tomto mini souboji!
     
    46
    První změnu v dnešním utkání překvapivě provádí hostující trenér Manuel Pellegrini. Zkušený Chilan stáhl ze hry Yayu Tourého, který předvedl v prvním poločase velmi dobrý výkon. Na jeho místo přichází brazilský středopolař Fernando!
     
    38
    Další zajímavá situace nastala ve vápně Citizens. V pravé straně šel k zemi Lars Stindl, kterému pod nohy zajel Nicolás Otamendi. I německý záložník svému pádu trochu přidal, nicméně tentokrát dostal žlutou kartu domácí fotbalista, a penalta se nepíská!
    37. Další neproměněná šance domácího celku ... Další excelentní zákrok Harta!
     
    37
    Ne, ne, ne! Raffael dneska hraje naprosto úžasný zápas, jedinou kaňkou na jeho výkonu je nafilmovaná penalta. Tentokrát brazilský útočník krásně prošel středem hřiště, nenechal se obrat o míč, a našel ve vápně zcela volného Patricka Herrmanna, který však nedokázal výborného Harta překonat!
    34. Parádní zákrok Harta proti střele Raffaela
     
    34
    Teď to však udělal parádně opět Raffael! Brazilský útočník si tentokrát narazil s Granitem Xhakou, který svého spoluhráče vyslal do samostatného úniku. Proti byl však Joe Hart, který proti střele předvedl parádní zákrok!
     
    20
    Udeřit mohlo na druhé straně! Po zaváhání obrany domácího celku se do úniku středem hřiště dostal Sergio Agüero, který pálil na vzdálenější tyč. Jeho přízemní střela však mířila těsně mimo!
    19. Neproměněná penalta Raffaela
     
    19
    Spravedlnost opravdu existuje! Raffael dle opakovaných záběrů penaltu jasně nasimuloval, nicméně se postavil ke značce pokutového kopu. Brazilský útočník však nepřekonal výborného Harta!
    18. Nasimulovaný pád Raffaela
     
    18
    Kevin De Bruyne pěkně prostrčil míč do středu hřiště na Davida Silvu, který chyboval, a Gladbach šel do protiútoku! Po pravé straně postupoval Raffael, který se ke střele nedostal, nicméně spadl po zákroku Otamendiho, a je z toho penalta! Zda-li tam byl kontakt, se dozvíme až z opakovaných záběrů!
    10. Na druhé straně mohl zahrozit Patrick Herrmann, avšak mířil těsně mimo
     
    10
    Citizens se dostali po dobré kombinaci na útočné polovině k rohovému kopu, kterého se ujal Kolarov. Jeho centr našel za hranicí vápna De Bruyneho, který promáchl, a Gladbach šel do protiútoku! Raffael poslal přihrávku na Patricka Herrmanna, jehož přízemní střela na vzdálenější tyč mířila těsně mimo!
    5. Parádní zákrok Yanna Sommera proti střele Agüera
     
    5
    Citizens se dostali do nenápadného útoku, který táhl po levé straně Raheem Sterling. Mladý anglický super talent poslal do vápna přihrávku, která před brankou našla Sergia Agüera. Argentinského kanonýra však vychytal Yann Sommer, který předvedl parádní zákrok!

    Jan Havlovic

    Branky: 54. Stindl (Korb) – 65. Christensen (vla.), 90. Agüero (pen.)

    Karty:   38. Stindl (MNC), 67. Korb (MNC), 87. Á. Domínguez (MNC) – 18. Otamendi (MAC)

    Neproměněná penalta: 19. Raffael (MNC), brankář Hart zneškodnil


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 3:11. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:7.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb (78. Traoré), Christensen, Á. Domínguez, Wendt – Herrmann (72. Hahn), Dahoud (84. Nordtveit), Xhaka (C), Johnson – Stindl, Raffael.
    Náhradníci: Heimeroth – Nordtveit, Drmić, T. Hazard, Traoré, M. Schulz, Hahn.

    Manchester City: Hart – Sagna, Demichelis, Otamendi, Kolarov – Y. Touré (46. Fernando), Fernandinho – De Bruyne, Silva (64. Navas), Sterling (90+3. Zabaleta) – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Zabaleta, Fernando, Navas, Evans, Barker, Maffeo.

    Rozhodčí: Turpin – Cano, Danos (vš. Francie)
    bahis siteleri