Třinec – Plzeň 5:1 (kon.) | Sparta – K. Vary 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Středa 14.10.2015, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Tomáš KÁŇA - 5:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jeden z debutantů v třineckém dresu se dokonce dočkal premiérové branky za Oceláře! TOMÁŠ KÁŇA se dostal k puku na levé straně kluziště, dokázal přes Kadlece vystřelit a Machovský se po střele na zadní tyč natahoval marně! Gól ještě posvětil rozhodčí u videa – 5:1! Asistence: Michael Foltýn, Lukáš Doudera.
    39:43 Vladimír SVAČINA - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    39:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři střílejí indiánům důležitý gól do šatny sedmnáct sekund před koncem druhé třetiny! Kracík ztratil puk na útočné modré čáře. Dravecký přiťukl puk do jízdy VLADIMÍRU SVAČINOVI, který pronikl po pravé straně a trefil se přesně ke vzdálenější tyči – 4:1! Asistence: Vladimír Dravecký.
    32:03 Dominik KUBALÍK - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    32:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni přicházejí za šestatřicet sekund s gólovou odpovědí! Obrovský podíl na gólu má brankář Hrubec, který si vyjel pro puk za bránu a v souboji s Indrákem o něj přišel! Indrák přihrál DOMINIKU KUBALÍKOVI, a ten vstřelil možná svůj nejlehčí gól v kariéře – 3:1! Asistence: Miroslav Indrák.
    31:27 Vladimír DRAVECKÝ - 3:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    31:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rozjetí Oceláři skórují podruhé během dvou minut. Svačina si nabruslil na středovou osu a přihrál před branku Plíhalovi. Ten si puk zpracoval bruslí a efektně, mezi nohama přihrál VLADIMÍRU DRAVECKÉMU! Slovenský útočník zakončil povedenou akci dorážkou do prázdné branky – 3:0! Asistence: Tomáš Plíhal, Vladimír Svačina.
    29:37 Erik HRŇA - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    29:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    V polovině druhé periody navyšují Oceláři vedení! Rákos připravil Kadlece za brankou Plzně o puk, k němuž se dostal Meidl. Vybruslil si před branku a přihrál ERIKU HRŇOVI, který zakončoval do prázdné branky! První Meidlův bod za Oceláře, druhý Hrňův gól v zápase – 2:0! Asistence: Radek Meidl, Rostislav Klesla.
    08:21 Erik HRŇA - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    08:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec si vzpomněl na svou parádní disciplínu z loňské sezony a udeřil v oslabení! Rákos obkroužil Machovského branku a nahodil puk před ni. Kotouč si našel ERIK HRŇA a střelou do odkryté klece se dočkal první branky v letošním ročníku – 1:0! Asistence: Daniel Rákos.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 9. Hrňa (Rákos), 30. Hrňa (Meidl, Klesla), 32. Dravecký (Plíhal, Svačina), 40. Svačina (Dravecký), 60. Káňa (Foltýn, Doudera) – 33. Kubalík (Indrák)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) – Linhart, M. Doudera, L. Doudera, Klesla (C), Hrabal, Nosek, Foltýn – Orsava, Polanský (A), Irgl – Svačina, Plíhal, Dravecký – Meidl, Rákos, Hrňa – Káňa, Růžička, Luka. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Sklenička, Kadlec (A), Moravčík, Jeřábek (A), Pulpán, Kubka – Schleiss, Bližňák, Kratěna (C) – Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Lev, Sýkora – Kristl, Preisinger, Poletín. Trenér: Michal Straka.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, Robin Šír – Karel Lukš, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 4459 (86 % celkové kapacity)
    bahis siteleri