Vsetín – Třinec 4:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:9 (kon.) | PZ Kladno – Slavia 4:2 (kon.)
Jihlava – Č. Budějovice 1:2 (kon.) | Ústí n/L – HC Plzeň 0:4 (kon.) | Havířov – Olomouc 7:0 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:9 (1:1, 0:4, 1:4)
Mountfield HK
Čtvrtek 15.10.2015, 15:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 10. kolo
Partner:
     
    Je konec, Hradec Králové rozstřílel Havlíčkův Brod přesvědčivě 9:2. Ve třetí třetině se trefil za Havlíčkův Brod podruhé Michal Teplý, za hosty skórovali Matěj Síla, Matěj Morong, Dominik Šedivý a Tadeáš Jakubec. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek dne. Na shledanou! (17:02:47)
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Po zaznění sirény si ještě vyřizoval Jakub Adam (HBR) účty v rohu brodského pásma se Štěpánem Pokorným (HKR). Oba hráči ještě dostali trest za hrubost.
     
    59:26
    Hosté i nadále drží puk v útočném pásmu a buší do obranného bloku Havlíčkova Brodu.
     
    59:03
    A další rána, tentokrát hned z kruhu po vhazování. Brankář Kružík byl ale pozorný, puk vyrazil a následně raději i přikryl pod lapačkou před dojíždějícím Petrem Poppelem až do přerušení hry.
     
    58:57
    Mezi kruhy dostal nahrávku Štěpán Pokorný, ale domácí dokázali jeho projektil tečovat. Kotouč nakonec doplachtil do ochranné sítě nad Kružíkovou bránou.
     
    58:37
    Hosté nepolevují ani na chvíli a Havlíčkův Brod bude moc rád, když už další branku neinkasuje. Desítka totiž visí stále ve vzduchu.
     
    58:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle je už pro havlíčkobrodské barvy pořádná ostuda, a to ještě po první třetině svítil na tabuli nerozhodný stav 1:1! Od modré čáry vypálil Tomáš Duben a hodně šikovnou tečí se prezentoval TADEÁŠ JAKUBEC, jenž usměrnil puk přesně k levé tyčce bezmocného brankáře Kružíka! Asistence: Tomáš Duben, Jakub Kynčl.
     
    57:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kanonáda Mountfieldu nebere konců, Hradec Králové se dnes raduje v Kotlině už poosmé! Hosté znovu dokonale rozebrali havlíčkobrodskou obranu a zblízka překonal bezmocného brankáře Kružíka, kterého nechali domácí na holičkách, DOMINIK ŠEDIVÝ! Asistence: Štěpán Pokorný.
     
    56:57
    Havlíčkobrodská družina se teď přesunula s pukem do útočného území, ale tam už o něj znovu svádí četné a tvrdé souboje. Hradec Králové teď hraje výborně, tato třetina mu zatím vyloženě sedla.
     
    56:28
    Richard Cachnín dostal nabito do prostoru mezi kruhy, ale jeho rána si nakonec nenašla cestu na bránu gólmana Ševců. Hrát mohou hosté.
     
    56:08
    Mladí Bruslaři teď založili dobrý postupný útok, díky němuž se usadili v útočném pásmu.
     
    55:48
    Havlíčkův Brod měl sice zase problémy s tím, aby udržel střelce Hradce Králové, kteří jsou dnes hodně při chuti, na uzdě, ale poradil si.
     
    55:13
    Karta se otočila, teď už tlačí Hradec Králové.
     
    54:59
    To byla obrovská šance Bruslařů, kteří se řítili do přečíslení 2 na 1! Lukáš Pokorný přihrál před bránu najíždějícímu Jakubu Krajíčkovi, ale ten zblízka neuklidil puk do odkryté brány!
     
    54:24
    Východočechům se teď nepovedl přechod přes útočnou modrou čáru, píská se jejich postavení mimo hru.
     
    54:06
    Havlíčkův Brod získal puk a přesunul děj hry alespoň do středního pásma.
     
    53:45
    Mladí Bruslaři dál bojují, což je jen dobře. Hradec Králové se teď sice musí bránit, ale stále má v zádech komfortní pětibrankový náskok.
     
    53:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři se nakonec přeci jen dočkali snížení! Kotouč získal MICHAL TEPLÝ, který nabral rychlost na pravém křídle, sjel si do prostoru kruhu a úchvatnou ranou skóroval přesně ke vzdálenější tyčce, s čímž brankáře Ševců nemohl dělat zhola nic! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 17. Teplý (Horák), 54. Teplý – 14. Š. Pokorný (V. Síla), 27. Š. Pokorný (V. Síla, Martinec), 31. Poppel (Morong, Šlaicher), 38. Šedivý (V. Síla), 39. Šlaicher (Poppel, Klodner), 43. M. Síla (Jakubec, Růta), 48. Morong (Poppel, Klodner), 58. Šedivý (Š. Pokorný), 59. Jakubec (Duben, Kynčl)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (od 39. Kružík) – Krejčí, A. Dvořák, Adam, Zvěřina, Horák, Hybeš, Smolko – Kohout, Dudek, L. Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl "C", Rybáček, Krajíček, Teplý, Pejchal "A", Kyncl
    Mountfield HK: Ševců (D. Dvořák) – Řehák, Voňka, Martinec "C", Krištof, Duben, Klodner, Kynčl – Šedivý, Hladík, Jakubec, M. Síla "A", V. Síla, Vaňát, Š. Pokorný "A", Šlaicher, Morong, Růta, Poppel

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk – Radek Špringl, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri