Vsetín – Třinec 4:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:9 (kon.) | PZ Kladno – Slavia 4:2 (kon.)
Jihlava – Č. Budějovice 1:2 (kon.) | Ústí n/L – HC Plzeň 0:4 (kon.) | Havířov – Olomouc 7:0 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:9 (1:1, 0:4, 1:4)
Mountfield HK
Čtvrtek 15.10.2015, 15:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 10. kolo
Partner:
     
    58:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle je už pro havlíčkobrodské barvy pořádná ostuda, a to ještě po první třetině svítil na tabuli nerozhodný stav 1:1! Od modré čáry vypálil Tomáš Duben a hodně šikovnou tečí se prezentoval TADEÁŠ JAKUBEC, jenž usměrnil puk přesně k levé tyčce bezmocného brankáře Kružíka! Asistence: Tomáš Duben, Jakub Kynčl.
     
    57:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kanonáda Mountfieldu nebere konců, Hradec Králové se dnes raduje v Kotlině už poosmé! Hosté znovu dokonale rozebrali havlíčkobrodskou obranu a zblízka překonal bezmocného brankáře Kružíka, kterého nechali domácí na holičkách, DOMINIK ŠEDIVÝ! Asistence: Štěpán Pokorný.
     
    53:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři se nakonec přeci jen dočkali snížení! Kotouč získal MICHAL TEPLÝ, který nabral rychlost na pravém křídle, sjel si do prostoru kruhu a úchvatnou ranou skóroval přesně ke vzdálenější tyčce, s čímž brankáře Ševců nemohl dělat zhola nic! Bez asistence.
     
    47:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    To, co už v Kotlině hodně dlouho viselo ve vzduchu, nakonec skutečně přichází a hosté už vedou 7:1! Petr Poppel předložil hezkou nahrávku MATĚJI MORONGOVI, jenž se ocitl sám před bránou, kde si dlouhou kličkou potáhl puk na holi, čímž si položil brankáře Kružíka na led, a v pohodě zasunul puk do odkryté brány! Asistence: Petr Poppel, Jan Klodner.
     
    42:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté začali třetí třetinu velmi aktivně a mají k dobru už pět branek! Kotouč putoval po ose Štěpán Růta – Tadeáš Jakubec – MATĚJ SÍLA, přičemž posledně jmenovaný se opřel do puku u mantinelu a nádhernou ranou odrazem o protější tyčku překonal gólmana Kružíka! Asistence: Tadeáš Jakubec, Štěpán Růta.
     
    38:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    To je hodně ledová sprcha pro Havlíčkův Brod, Hradec Králové vede už 5:1 a je na nejlepší cestě ke tříbodovému zisku! Petr Poppel vysunul vpřed hezkou nahrávkou TOMÁŠE ŠLAICHERA, který si sjel až před brankoviště a zblízka nedal brankáři Arbelovskému, který jede střídat, vůbec žádnou šanci! Asistence: Petr Poppel, Jan Klodner.
     
    37:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši odskočili domácím už na tříbrankový rozdíl a s Bruslaři to začíná vypadat hodně černě! Radim Pejchal nedal velkou šanci a domácí za to stihl rychlý trest, když po nahrávce Vojtěcha Síly se objevil před brankovištěm nehlídaný DOMINIK ŠEDIVÝ a zápěstní střelou překonal brankáře Arbelovského! Asistence: Vojtěch Síla.
     
    30:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Matěj Morong s PETREM POPPELEM ujížděli do přečíslení 2 na 1, ale prvně jmenovaný nedokázal zblízka trefit prudkou nahrávku ideálně, ale akce pokračovala a hosté už se mohli radovat! Kotouč putoval při krásné kombinaci až mezi kruhy, kde sice dokázali domácí ještě zabránit gólu, ale na ránu Poppela neměl brankář Arbelovský žádnou šanci dosáhnout! Asistence: Matěj Morong, Tomáš Šlaicher.
     
    26:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield nakonec využil přesilovou hru a v Kotlině dnes podruhé vede! Kotouč poskakoval v předbrankovém prostoru, odkud ho nedokázali domácí odklidit, a stihl je za to krutý trest, když se svižnou ranou z mezikruží prosadil ŠTĚPÁN POKORNÝ, jenž skóroval do horní části brány! Asistence: Vojtěch Síla, Denis Martinec.
     
    16:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Viktor Horák vybojoval puk a zavezl ho do útočného pásma. Po něm se ujal kotouče MICHAL TEPLÝ a z mírného úhlu na pravé straně prostřelil gólmana Ševců! Asistence: Viktor Horák.
     
    13:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté zamkli svého soupeře v jeho pásmu a díky učebnicovému důrazu před brankovištěm se ujímají v přesilovce vedení! Ránu Vojtěcha Síly ještě brankář Arbelovský vyrazil, ale k odraženému puku se dostal nejrychleji ŠTĚPÁN POKORNÝ a zblízka chladnokrevně skóroval!" Asistence: Vojtěch Síla.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 17. Teplý (Horák), 54. Teplý – 14. Š. Pokorný (V. Síla), 27. Š. Pokorný (V. Síla, Martinec), 31. Poppel (Morong, Šlaicher), 38. Šedivý (V. Síla), 39. Šlaicher (Poppel, Klodner), 43. M. Síla (Jakubec, Růta), 48. Morong (Poppel, Klodner), 58. Šedivý (Š. Pokorný), 59. Jakubec (Duben, Kynčl)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (od 39. Kružík) – Krejčí, A. Dvořák, Adam, Zvěřina, Horák, Hybeš, Smolko – Kohout, Dudek, L. Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl "C", Rybáček, Krajíček, Teplý, Pejchal "A", Kyncl
    Mountfield HK: Ševců (D. Dvořák) – Řehák, Voňka, Martinec "C", Krištof, Duben, Klodner, Kynčl – Šedivý, Hladík, Jakubec, M. Síla "A", V. Síla, Vaňát, Š. Pokorný "A", Šlaicher, Morong, Růta, Poppel

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk – Radek Špringl, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri