Nitra – Piešťany 6:3 (kon.) | Košice – Zvolen 4:3 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 4:1 (kon.)
Žilina – Poprad 2:5 (kon.) | Skalica – Trenčín 2:3 (kon.)
konec
HC Košice
4:3 (0:2, 3:0, 1:1)
HKM Zvolen
sk Neděle 18.10.2015, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa dnešný zápas medzi HC Košice a HKm Zvolen, po výsledku 4:3 si cenné tri body do tabuľky pripíšu Košice, ktoré tak po Banskej Bystrici či Nitre získali skalp aj aktuálne prvého celku tabuľky, Zvolena a zdá sa, že sa tak dokázali po zbabranom úvode sezóny pozviechať.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčime a prajeme vám ešte pekný zvyšok víkendu. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:10:16)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Košice v snahe o skórovanie do prázdnej bránky Zvolena neuspeli, to im ale nevadí. V dnešnom zápase totiž vyhrajú.
     
    59:35
    Baroš je na striedačke, Zvolen hrá so šesticou korčuliarov.
     
    59:25
    Baroš je stále medzi troma žrďami, Zvolenu sa nedarí usadiť v útočnom pásme.
     
    59:00
    Minúta do konca tretej tretiny.
     
    58:35
    Čas na vyrovnanie sa Zvolenu poriadne kráti, hráme bez prerušenia, ktoré by hostia zrejme radi využili na oddychový čas.
     
    58:00
    Košičania teraz aktívnym napádaním nedovoľujú svojmu súperovi presnejšie rozohrať a neustále ho zatláčajú až za Baroša, odkiaľ sa skóruje len veľmi ťažko.
     
    57:30
    Zvolen kombinoval za piskotu domácich tribún v pásme Košíc, odkiaľ sa ale napokon musel po vlastnej chybe porúčať.
     
    56:50
    Po súboji pri ľavom mantineli sa puk napokon dostal až do stredu obranného pásma Košíc, odkiaľ ho jeden z duchaprítomných domácich korčuliarov odkopol do bezpečnej zóny.
     
    56:30
    Následný pokus o rýchly prechod do útočného pásma priniesol Zvolenu vhadzovanie pre Riečickým keďže Košice sa oslobodili len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    55:40
    Neuveriteľná smola Biceka! Skúsený hráč sa dvakrát ocitol s pukom osamotený v medzikruží, ako v prvom prípade, tak aj v tom druhom ale strelou švihom prepálil všetko, čo mu stálo v ceste – vrátane bránky.
     
    55:10
    Tá napokon vyústila aj do presného streleckého zakončenia, domáci gólman si za svoj zákrok vyslúžil potlesk tribún Steel arény.
     
    54:55
    Zvolen sa s pukom presunul za Riečického, kde sa hráči hostí pokúsia o presnejšiu kombináciu.
     
    54:00
    Suja s Bartošom sa teraz rútili do prečíslenia, druhý menovaný zastal v blízkosti kruhov na vhadzovanie, preto zoral mladík v službe Košíc zodpovednosť na seba a strelou švihom nechal vyniknúť Baroša.
     
    53:40
    Hra teraz mierne stratila na tempe, Zvolen sa pokúša zdolať dobre rozostavené obranné rady svojho súpera, avšak v tejto chvíli neúspešne.
     
    53:00
    Zvolen si pre puk bude musieť zájsť až za Baroša, kam ho Košice pred striedaním odpálili. Striedať ale pôjdu aj hráči spod Pustého hradu.
     
    52:18
    Naopak, pri protiútoku súpera sa sami museli mať na pozore, keď chceli Košice pridať aj piaty gól, nanešťastie pre domácich fanúšikov sa im to ale nepodarilo.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 26. Bartoš (Suja), 26. Lapšanský (Češík, Macejko), 38. Hričina (Dudáš, Macejko), 50. Bartánus (Bicek) – 10. Fekiač (Ďaloga, Misenev), 11. Obdržálek (Krejči, Andersons), 49. Brabenec (Ďaloga)


    HC Košice: Riečický (Halász) – Macejko, Dudáš, Chovan, Deyl, Šedivý, Pavúk – Jenčík, Češík, Lapšanský – Bartánus (C), Hrnka, Bicek (A) -Bartoš (A), Suja, Šoltés – Sojčík, Boltun, Hričina, Bortňák.
    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Juraško, Pokovič, Andersons, Krejči, Habšuda, Bagin, Howden, F. Fekiač – Jurík, Brabenec, Semorad – Škvaridlo, Kentoš, Obdržálek – Žilka, B. Mráz, Klhufek – Misenev, V. Fekiač, Ďaloga

    Rozhodčí: D. Konc, Novák – Gajan, Smrek
    thejrc.org