Nitra – Piešťany 6:3 (kon.) | Košice – Zvolen 4:3 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 4:1 (kon.)
Žilina – Poprad 2:5 (kon.) | Skalica – Trenčín 2:3 (kon.)
konec
HC Košice
4:3 (0:2, 3:0, 1:1)
HKM Zvolen
sk Neděle 18.10.2015, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Baroš je na striedačke, Zvolen hrá so šesticou korčuliarov.
     
    55:40
    Neuveriteľná smola Biceka! Skúsený hráč sa dvakrát ocitol s pukom osamotený v medzikruží, ako v prvom prípade, tak aj v tom druhom ale strelou švihom prepálil všetko, čo mu stálo v ceste – vrátane bránky.
     
    54:00
    Suja s Bartošom sa teraz rútili do prečíslenia, druhý menovaný zastal v blízkosti kruhov na vhadzovanie, preto zoral mladík v službe Košíc zodpovednosť na seba a strelou švihom nechal vyniknúť Baroša.
    Marek BARTÁNUS - 4:3
     
    49:13
    Košice dali gól!
    Dlho sa hostia netešili. Domáce tribúny rozjasal tentokrát kapitán MAREK BARTÁNUS, ktorý skóroval bezprostredner po inkasovanom góle.. Asistencie: Jiří Bicek.
    Kamil BRABENEC - 3:3
     
    48:57
    Zvolen dal gól!
    Hostia sa dostávajú späť do zápasu, postaral sa o to KAMIL BRABENEC. Je vyrovnané. Asistencie: Martin Ďaloga.
     
    41:58
    Mimoriadne zaujímavá situácia, od modrej čiary pálil Dudáš, ktorý takmer našiel štrbinku medzi betónmi Baroša, pred bránkou sa ale ešte k voľnému puku dostal Hričina, ktorý sieť napnúť neodkázal.
     
    39:31
    Semorad inkasoval osobný trest v trvaní 10 minút za nešportové správanie.
    Tomáš HRIČINA - 3:2
     
    37:39
    Košice dali gól!
    Gól napokon z tejto situácie nepadol, na ľavom krídle sa ale ocitol úplne voľný TOMÁŠ HRIČINA, ktorý vložil do korčuľovania všetky sily, následne zakončil strelou švihom a prepálil Baroša. . Asistencie: Martin Dudáš, Miroslav Macejko.
     
    36:05
    A neostalo len pri tom! V samostatnom nájazde sa teraz ocitol Klhuifek, ktorý si chcel vychutnať Riečického strelou do protipohybu – neúspešne.
     
    34:41
    Zvolen – Obdržálek – seknutie.
     
    33:23
    Zvolen – Kentoš – filmovanie pádu.
     
    33:23
    . Na lavicu hanby usadá Macejko – držanie.
     
    28:57
    Košičania po dlhej kombinácii pokúšali šťastie z bezprostrednej blízkosti Baroša, prítomní diváci už boli na nohách, puk si ale napokon cestu do siete nenašiel!
     
    27:55
    Košičania sa ale pred Baroša rýchlo vrátili, po krátkej kombinácii prišla finálna prihrávka n a modrú čiaru, kde sa do puku oprel Dudáš, ktorý to skúšal strelou na teč, puk nik nezasiahol.
     
    27:09
    Hosťom navyše rozhodne nevyhovuje fakt, že sa budú brániť. Na lavicu hanby odchádza Krejči, ktorý sa previnil nedovolenou hrou so zdvihnutou hokejkou.
     
    26:50
    Zvolen je teraz ako obarený, jeho hráči budú mať len veľký problém ubrániť sa čoraz väčšiemu tlaku zo strany svojho súpera.
    Adam LAPŠANSKÝ - 2:2
     
    25:53
    Košice dali gól!
    Keď sme v prvej tretine vraveli o dvoch rýchlych góloch Zvolena, mýlili sme sa. Košičania v priebehu necelej minúty dokázali vyrovnať, rusky zdvihol nad hlavu ADAM LAPŠANSKÝ. Asistencie: Matej Češík, Miroslav Macejko.
    Peter BARTOŠ - 1:2
     
    25:19
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti dokázali znížiť vedenia Zvolena, čím poriadne rozjasali tribúny Steel arény. Postaral sa o to PETER BARTOŠ, ktorý pohotovo zakončil. Asistencie: Jakub Suja.
     
    22:30
    Košice túto situáciu využili, udržali sa v útočnom pásme a vytvorili si tam veľkú šancu, z ktorej sa im takmer podarilo skórovať! Zvolen mal kusisko šťastia.
     
    20:50
    Domáci následne roztočili poriadne rýchly kolotoč, ktorý narobil Zvolenu veľké problémy. Aj preto chceli Košice z tejto situácie ťažiť a hoci sa o gól dobre pokúšali, puk v sieti neskončil.
     
    19:36
    Vylúčenie na strane Zvolena. Na trestnú lavicu usadá Kentoš za držanie.
     
    10:52
    Zvolen dal gól!
    Nuž, Košiciam táto časť hry absolútne nevychádza. Zvolen v priebehu necelých dvoch minút pridáva aj druhý gól, strelecky sa presadil PETR OBDRŽÁLEK. Asistencie: Daniel Krejči, Janis Andersons.
     
    10:42
    Košice – Boltun – 2 minúty za držanie.
     
    09:29
    Zvolen dal gól!
    Signalizovqaný trest sa napokon zrušil. Hostia zúžitkovalu hru v šestici na výbornú, z čoho pramenila šanca Fekiača a G VIKTOR FEKIAČ sa už následne nemýlil. Asistencie: Martin Ďaloga, Evgeny Misenev.
     
    07:20
    To však len do tohto momentu, kedy si domáci po sérii krátkych prihrávok dokázali vypracovať zaujímavú príležitosť na skórovanie, na štadióne to len tak zhučalo, gól z toho ale napokon nebol.
     
    04:22
    Zvolen – Krejči – 2 minúty za hru so zdvihnutou hokejkou.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 26. Bartoš (Suja), 26. Lapšanský (Češík, Macejko), 38. Hričina (Dudáš, Macejko), 50. Bartánus (Bicek) – 10. Fekiač (Ďaloga, Misenev), 11. Obdržálek (Krejči, Andersons), 49. Brabenec (Ďaloga)


    HC Košice: Riečický (Halász) – Macejko, Dudáš, Chovan, Deyl, Šedivý, Pavúk – Jenčík, Češík, Lapšanský – Bartánus (C), Hrnka, Bicek (A) -Bartoš (A), Suja, Šoltés – Sojčík, Boltun, Hričina, Bortňák.
    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Juraško, Pokovič, Andersons, Krejči, Habšuda, Bagin, Howden, F. Fekiač – Jurík, Brabenec, Semorad – Škvaridlo, Kentoš, Obdržálek – Žilka, B. Mráz, Klhufek – Misenev, V. Fekiač, Ďaloga

    Rozhodčí: D. Konc, Novák – Gajan, Smrek
    bahis siteleri